Author Topic: Izduv  (Read 474 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Izduv
« on: July 31, 2006, 10:14:53 PM »
Sto se tice ovih zadnjih lonceva znaci to su stvarno lonci sa hromiranim izduvima na kojima je pecat vuka i pise remus i kostaju 30 eura. Takve lonceve sam ja uzeo za moje golfove i pokazali su se vrh. Daju malo zvuka ali samo kad stojis umjesto (malo buce) a vec pri vecim obrtajima daje perfektan zvuk (naravno iz motora) :lol: To je drzao jedan servis u sutomore posle Vukcevicevog servisa al ne znam dobavlja li ih jos. Znam da u sutomore ima jedan covjek sto radi rucne radove al bez pecata.                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #1 on: July 31, 2006, 10:35:20 PM »
Pa evo svi se ubijamo da nadjemo zadnji lonac sa zavrshetkom a ti cutish  :D  aj javi ako nedje nadjesh tako neshto                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Izduv
« Reply #2 on: August 01, 2006, 01:36:34 AM »
stvarno! javljaj!                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #3 on: August 01, 2006, 12:04:31 PM »
ma znash kako, gledam svaki GTI kroz grad ima dobar zadnji lonac i zavrshetak a kad ga ja trazim svi kazu AAAA TESHKO CESH TO NACI?meni je potreban zadnji lonac sa duplim (shto vecim) zavrshetkom!                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Izduv
« Reply #4 on: August 01, 2006, 12:19:49 PM »
pa bolje ti je kupi original...a sto se tice Brujanja...tako i treba                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #5 on: August 01, 2006, 01:11:50 PM »
kakve bolan orginale, evo prodaje drug brzogpsa komplet izduv za 200e pa mi je i to skupo a ne 1000e za novi komplet!gazda daj sliku tog tvog remusa shto si nabavio i shta si uradio sa onim univerzalnim i valja li ono shta?                    

Offline X3M

• View Profile
Izduv
« Reply #6 on: August 01, 2006, 02:57:31 PM »
ajde 2fast vidji to da nam zavrsis pa dako bude i neki popust na 3 komaTa  :D                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Izduv
« Reply #7 on: August 01, 2006, 10:34:15 PM »
Bio sam danas u sutomore specijalno radi ovoga. I ovaj momak ne nabavlja vise lonceve jer mu je skupo (posto ih je nabavljao iz BIH tacnije iz sarajeva) a ako hocete nabavicu vam broj tel ovoga lika sto radi unkate (rucne radove) A neka ovaj Ulcinjanin pogleda u auto djelove kod autobuske (preko puta taxi) stanice u UL je isto bilo samo su bili malo skuplji (bili su isti kao moji)                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Izduv
« Reply #8 on: August 01, 2006, 10:41:29 PM »
ljudi,ja ne znam sto o tome jadu radite,ako treba da kupis unikat,bolje sjedi kod limara i napravi sam lonac,uzmes fino jedan fi 50 za ulaz,da bruji,i onda siri a plici (tanji) lonac i natutkas ga staklene vune i preko onu resetkastu mrezicu i topove po zelji,neke sa pjace,pa iz zavaris...i eto...sto mislite,da su njegovi sto bolji,nijesu slobodno,samo sto je on sjeo pa se malo ustosa kako se to pravi...                    

motorsport

• Guest
Izduv
« Reply #9 on: August 02, 2006, 12:56:30 AM »
gazda daj sliku tog tvog remusa shto si nabavio i shta si uradio sa onim univerzalnim i valja li ono shta?
valja pa skoro da je nov!!! nego ga jos nisam skinuo sa auta jer REMUS mi jos nije stigao... ovaj momak od kog treba da ga uzmem sve nesto odugovlachi... al eto reche da me nece zeznut... tako da ocekujem svaki dan, posto i on treba da ga skida sa auta...sliku imas u male oglase!!!                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #10 on: August 02, 2006, 06:39:04 AM »
ne nego valja li onaj univerzalni (onaj shto cesh da ga skinesh)?Kakav je zvuk ili je ono samo ukras?                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Izduv
« Reply #11 on: August 02, 2006, 07:25:23 AM »
a posto ide i zadnji lonac onda dolazi do promjene zvuka.Zvuk bi ostao nepromijenjen da su samo topovi u pitanju...a sa takvim loncem ces samo dobiti na brujanju,pogotovo kad stojis u mjesto,ali nemoj da mislis da je to lose,svaki pravi remus i ostali original auspusi se tako cuju...sto je po meni vrh,ne treba ti bas...a onda na vece obrtaje,pocinje da rezi,ludnica...                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #12 on: August 02, 2006, 11:59:43 AM »
ne nego valja li onaj univerzalni (onaj shto cesh da ga skinesh)?Kakav je zvuk ili je ono samo ukras?
pitao sam motorsporta za njegov univerzalni lonac (sa kalibre) sa zavrshetkom (ima nedje slika pa vidi)                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Izduv
« Reply #13 on: August 02, 2006, 12:08:27 PM »
pa ja ti kazem da kad mijenjas i kompletan lonac,mijenja se i zvuk,pogotovo ako ima dosta razlike izmedju njega i fabrickoga lonca...                    

motorsport

• Guest
Izduv
« Reply #14 on: August 02, 2006, 02:18:55 PM »
valja pa skoro da je nov!!! nego ga jos nisam skinuo sa auta jer REMUS mi jos nije stigao... ovaj momak od kog treba da ga uzmem sve nesto odugovlachi... al eto reche da me nece zeznut... tako da ocekujem svaki dan, posto i on treba da ga skida sa auta...  sliku imas u male oglase!!!
ne nego valja li onaj univerzalni (onaj shto cesh da ga skinesh)?  Kakav je zvuk ili je ono samo ukras?
pa kazem ti, valja, skoro je nov... nego ga jos nisam skinuo sa kalibre jer mi remus jos nije stigao.... zvuk je dobar, nije previse buchan nego je taman... evo slika:                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #15 on: August 02, 2006, 09:27:42 PM »
a jel onaj dublji zvuk ili piskaviji, to te pitam da ga opishesh a ne da mi kazesh kako je sa zdravljem (chu dobro je :D)   :D  :lol:  :D  :lol: A vidio sam da ih ima u raznim oblicima (ovih ka tvojih) a ima li kakav dupli i dje da se kupi to?                    

DRAGANCE

• Guest
Izduv
« Reply #16 on: August 02, 2006, 10:07:36 PM »
ovako : posto sam ugradio takav isti lonac pre par dana zvuk kad se stoji u mestu je vrlo malo bucniji mozda za 2% , na malim obrtajima pocinje ozbiljnije da bruji , oseca se da lakse ide ( ne bolje , nego lakse ) a na vecim obrtajima razlika je opet minimalna  , klasicni lonci imaju mnogo veci prigusivac nego ovaj lonac koji kod mene ide pravi od pocetka do kraja lonca , znaci nema nikakve krivine kao u fabrickim nego je cev rupicasta i totalno ravna ka kraju lonca , prigusivac je skroz okolo , ako igde nadjete takve lonce za 30 e kao sto rece 2fast4you uzimajte nekoliko komada za rezervu , posto ja za takvu cenu nisam cuo nikad u zivotu i ovo sto motorsport prodaje je extra povoljno , kod nas idu od 50e pa nadalje , ispod 50e nisam stvarno nigde video.....                    

Offline SFU

• View Profile
Izduv
« Reply #17 on: August 02, 2006, 10:22:56 PM »
55e su u prodavnici.ali ja bih ipak neshto puno buchnije!ovaj kao motorsportov cu stavit samo ako nishta drugo ne nadjem                    

motorsport

• Guest
Izduv
« Reply #18 on: August 03, 2006, 01:02:44 AM »
eto... ja mislim da je DRAGANCE sve fino objasnio...  ja samo cekam dan kad cemo stici remus i ovaj odma skidam sa calibre... :wink:  ko hoce neka da 35 eur. i neka ga nosi :wink:  inache da ponovim da je novi 55 eur.                    

DRAGANCE

• Guest
Izduv
« Reply #19 on: August 03, 2006, 01:20:45 AM »
ja bi je rado pazario za mog najboljeg druga , ali malo je transport problematican....