Author Topic: sastanak... konacno!  (Read 1329 times)

Offline mili

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #40 on: June 18, 2009, 10:50:01 AM »
Okupljanja ne mogu biti zvanicna niti ih MR smije organizovati. E sad, vi mozete da pistete jedni drugim i da se dopisujete, a u temi ce stajati da su nezvanicna okupljanja

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #41 on: June 18, 2009, 03:23:51 PM »
ima mnogo dobrih predloga,ali je nazalost ovaj softver za forum dosta ogranicen sa opcijama :(

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #42 on: June 18, 2009, 08:46:15 PM »
Evo od mene jos nestoEvo najboljaEdit:Evo jos jedna
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #43 on: June 18, 2009, 08:59:09 PM »
Ova prva i treca su vrh, druga mi je bzv, nekako ne ide ovaj logo preko auta....Samo na prvu stavi 2006 umjesto 2009 ....A evo i jos jedan predlogcic. Ste mislite o tome da se otvori jedna soba sa tematikom uslovi na putevima Crne Gore, tako nekako, gdje bismo pisali sve ono sto cujemo da se radi, ili se uradilo na nasim putevima, da posavjetujemo clanove na neke dionic, da upozorimo na neke odrone, rupe i sto ti ja znam (a putevi su nam toga puni), cisto ono kad neko ide na put, da moze preko clanova foruma iz raznih krajeva  CG saznati sto ga sve ceka .... Ovo je nesto otprilike po uzoru na sobu na NLB forumu ... :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #44 on: June 18, 2009, 08:59:10 PM »
a a ? :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #45 on: June 18, 2009, 09:06:24 PM »
Ova prva i treca su vrh, druga mi je bzv, nekako ne ide ovaj logo preko auta....Samo na prvu stavi 2006 umjesto 2009 ....
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vidji stavih 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa presmijah se respect rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl a ko ce ka ja rofl rofl roflAko cu ga sad dirat pomamio se...... rofl roflFino ovo je tico samo logo malo da je bolje odradjen ::yes::

Offline vuki

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #46 on: June 18, 2009, 09:09:48 PM »
pa nije renault club misa mu hebem  lolabove

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #47 on: June 18, 2009, 09:13:41 PM »
Vidis ta Ti je dobra..e ako nej renault, onda se dovuci ovamo za pg na neki meet pa da se uslikamo i upoznamo (najvaznije, a ne iza ledja svasta da mi pricas rofl rofl cheekkiss) ::taz::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #48 on: June 18, 2009, 09:49:37 PM »
Okupljanja ne mogu biti zvanicna niti ih MR smije organizovati. E sad, vi mozete da pistete jedni drugim i da se dopisujete, a u temi ce stajati da su nezvanicna okupljanja
Nemoj mi ka Denis Motosport da te zamolim,ne mogu biti zvanicne trke ali okupljanja mogu i za to treba da se obave samo dva tel poziva. I jos nesto,kad stavis ovo ''VI MOZETE'' to ispada kao da ti neces a to o5 (opaaaa macka,naucilo se foraaa) ispada bzv jer treba svi da se druzimo !? Zar ne ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline MotobikeR

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #49 on: June 18, 2009, 09:51:11 PM »
ja sam za to da se ova slika odozgo stavi za naljepnicu, pa je posle mijenjajte koliko god ocete :)

Offline vuki

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #50 on: June 19, 2009, 08:10:56 PM »
Vidis ta Ti je dobra..e ako nej renault, onda se dovuci ovamo za pg na neki meet pa da se uslikamo i upoznamo (najvaznije, a ne iza ledja svasta da mi pricas rofl rofl cheekkiss) ::taz::
da sam nedje blize doso bi sigurno, ali je stvarno pegla vozit od novog tako da cu morat i dalje iza ledja da pricam  ::argue:: ::bleh:: rofl

Offline TROPHY

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #51 on: June 19, 2009, 08:13:51 PM »
Zna' sam ja da Honda ne mozhe 'nikudj'  ::msn-wink:: rofl happy;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #52 on: June 19, 2009, 09:27:54 PM »
da sam nedje blize doso bi sigurno, ali je stvarno pegla vozit od novog tako da cu morat i dalje iza ledja da pricam  ::argue:: ::bleh:: rofl
neka neka chair rofl

Offline SFU

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #53 on: June 20, 2009, 12:25:47 PM »
ako cete da mjenjate "header" i da stavite "nashu sliku" ne stavljajte te "pozerske" slike!!!!!slikajte neshto "u pokretu" makar da se auto malo "nagne" ako bash ne moze sideways!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #54 on: June 20, 2009, 12:58:55 PM »
To kad Ti dodjes u PG boze zdravlja...........pa se nedje sastanemo...i onda uradis burnout (mislim da se tako pise happy2) u velikom zanosu sve poprecke a dim li kulja li kulja...exytra slika bi spala ::yes:: cheekkiss
« Last Edit: June 20, 2009, 01:02:02 PM by tuningmaniak »

Offline tmBROTHER

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #55 on: June 29, 2009, 07:44:23 PM »
Evo kad necete renault :tease: :tease:

Offline vuki

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #56 on: June 29, 2009, 08:00:42 PM »
ratkapna racing club

Offline Filip

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #57 on: June 29, 2009, 08:06:42 PM »
ratkapna racing club
moze li malo signature da sesmanji da ne izgleda ovako veliko? :)takodje tmbrate :) stavi jednu sliku, da ne izgleda svakas trana kao slikovnica nego da se vidi tex

Offline tmBROTHER

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #58 on: June 29, 2009, 08:09:04 PM »
ratkapna racing club
suck_krOvo sam stavio iz zajebancije ::yes::..................ali mislim da to nijesi svatio ::msn-wink::

Offline vuki

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #59 on: June 29, 2009, 08:11:43 PM »
mislim da nisi shvatio da se zaebavamzaboravio sam da stavim smajli pa bice zato  happy