Author Topic: sastanak... konacno!  (Read 1327 times)

Offline TROPHY

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #20 on: June 17, 2009, 01:15:02 PM »
Oce li se radit' shto u vezi 'titula'? Ja mislim da bi to bila fina stvar.... ;)I oce li se radit shto u vezi banera? Moj prijedlog je da se eto barem samo na par sati postavi jedan od onih shto je radio Tmaniak, pa da se se onda sumiraju utisci, i onda zavisno od rezultata vrati stari ili se neshto doradi... Meni nimalo ne smeta ovaj sadashnji ali sam radoznao da vidim neshto novo, drugachije...A shto se tiche predstavljanja, pomalo mi i smeta shto vecina novih chlanova ni da priviri sobi namijenjenoj za to, a dobro stoji u pravilima foruma... Ja sam eto kad sam se registrovao, prvo prochitao sva pravila foruma, obavjeshtenja,... od a do sh, pa se detaljno predstavio, i tek onda nastavio dalje aktivnosti...  ::yes:: ::msn-wink::Ne znam chasti mi, mozhda grijeshim, ali vi ste trazhili mishljenja, i prijedloge, a jasm ga/ih dao! ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #21 on: June 17, 2009, 01:27:53 PM »
Evo ja da kazem jos nesto.Ovaj baner je u potpunosti race i sve je to ok...ali nekako je uzak, potisnut ja ka vrhu (nije to da mi smeta od jedan-put, nego eto rekoste da damo neki prjedlog), pa bi bilo u redu da se on malo razvuce, i ovi ostri prekidi kao sto neko rece da se malo ublaze..........Oped kazem, licno mi ne smeta, isti mi je djavo ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #22 on: June 17, 2009, 02:44:18 PM »
Ovaj sadasnji je odlican, a svidja mi se i onaj od tmaniaka , ali isto bi valjalo s vremena na vrijeme malo promjeniti cisto da se malo osvjezi stranica, da ne gledamo svaki dan isto, pa da svako malo neko napravi u ps nesto ..... A i ljepse bi bilo da bude sa autima sa foruma kao sto je onaj od tm-a

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #23 on: June 17, 2009, 02:50:13 PM »
A fora bi isto bila, kad listas stranice tako se mijenjaju baneri ::msn-wink::...samo ima li te ocije \silly3

Offline Filip_pg

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #24 on: June 17, 2009, 02:54:41 PM »
dje ja mogu vidjet taj Tmanijace? sto si ti radio?ja isto mogu nesto probat,samo da svezem vrijeme ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #25 on: June 17, 2009, 02:56:33 PM »
« Last Edit: June 17, 2009, 02:58:10 PM by tuningmaniak »

Offline TROPHY

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #26 on: June 17, 2009, 02:57:19 PM »
Ili npr. da se smjenjuje vishe njih svaki sekund, kao reklame... Ne znam... :tease:Postoji 'zilion' kombinacija... ;)

Offline ObeliX

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #27 on: June 17, 2009, 05:44:19 PM »
manijaKU aj` ubaci na ovo tvoje sadasnji logo ali samo zastavicu i MR dje stoji ovo tvoje MR...

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #28 on: June 17, 2009, 06:02:47 PM »
To kad dodjem doma posto sam sad na posa' ::msn-wink::

Offline Filip

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #29 on: June 17, 2009, 09:07:29 PM »
pokazivao sam forum nekom drustvu i par njih je odmah reklo kako je TAMNO... pa bi bilo dobro da se malo osvijetli... i ove reklame da se maknu?

Offline mili

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #30 on: June 17, 2009, 09:31:56 PM »
pa mislim da bi trebalo da pogledate malo ostale forume i date neku varijantu. Ja vec imam jednu ali sam insistirao da ovu koju sada koritimo imamo u opciji za one koji su se navikli i ne žele da je mijenjaju. Definitivno ce default biti svijetle boje  sa nekim lijepim poljima (npr. siva ili plava) a i naslovna strana bi trebalo da bude mnogo urednija. Insistirao sam na tome da se otvoraju samo cetiri sobe, na dbu je infoormacija o prisutnim forumaÅ¡ima a na vrhu strane da se logo MR sa natpisom since 2006 pomjeri skroz ulijevo, pored njega da stoji malo vecim fontom WWW.MONTENEGRO-RACING.COM a ispod toga da piÅ¡e Crnogorski auto moto i karting portal. Ispod bih ostavio prostor za 3 banera a dok ne bude nekih sponzora tu ce stajati neke lijepe fotografije sa trka, na sva tri po jedna oblast. takodje, volio bih da na naslovnoj strani kao wall paper bude neka skroz blijeda pozadina na koju bih stavio neku dobru fotografiju sa trka ali da bude skroz minorna, takoreci neprimijetna u odnosu na sadržaj strane...Ovo je naravno joÅ¡ uvijek radna verzija i prijedlog. PiÅ¡ite...

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #31 on: June 17, 2009, 10:01:19 PM »
Ja bi forsirao vise crvenu boju.....

Offline mili

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #32 on: June 17, 2009, 10:03:42 PM »
Samo da ne ispadnemo plagijatori jer je forum Gonza racing u crvenoj boji...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #33 on: June 17, 2009, 10:46:49 PM »
gejovi ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #34 on: June 17, 2009, 10:55:51 PM »
ako bude pisalo 'auto-moto i karting' portal nekako se gubi smisao predstavljanja NASHIH automobila i tema o nashim 'sredjivanjima' itd itd..just saying...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline mili

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #35 on: June 17, 2009, 11:02:43 PM »
Ali vaša auta spadaju pod prvu kategoriju.... ne vidim da je to loše... nebitno, ne mora da piše ako ne budete za to. po meni je dobra stvar jr se niko u CG ne bavi pracenjem ovog sporta na kvalitetan nacin a ako mi u tome uspijemo (a nadam se da hocemo!) onda ce biti i više posjeta, a samim tim ce i više ljudi vidjeti ono što ste postavili jer niko na forum ne udje samo jednom i namjenski, nego prošvrlja i po ostalim temama kad udje!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #36 on: June 17, 2009, 11:07:35 PM »
slazem se da se naglasi da sajt prati auto-moto-karting sport u crnoj gori ..ali da se u neki opis sajta 'implementira' i cinjenica da je sajt takodje mjesto za okupljanje auto entuzijasta, razmjenu misljenja, savjete o sredjivanju automobila itd itd..:)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline mili

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #37 on: June 17, 2009, 11:10:29 PM »
Može.... što da ne?

Offline MotobikeR

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #38 on: June 17, 2009, 11:11:16 PM »
ovaj trile prava pchelica  :party:

Offline tuningmaniak

• View Profile
sastanak... konacno!
« Reply #39 on: June 18, 2009, 10:15:05 AM »
Samo da ne ispadnemo plagijatori jer je forum Gonza racing u crvenoj boji...
Dobro dobro..ne kazem ja da bude citav forum u crvenu.......neka budu samo neki detalji u crvenu....Jedno pitanje....a sto ce bit sa topicima u kojima smo se dogovarali za okuljanja i koje ce tek u buducnosti da se otvore boze zdravlja ::msn-wink::