Author Topic: jos jedan udes  (Read 1949 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #20 on: June 07, 2009, 11:00:41 PM »
ono zbunje je smece onamo ! ima na josh par mjesta u grad slican problem... a negdje cak i pokoji BILDBORD (oni manji) zaklanja pogled
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
jos jedan udes
« Reply #21 on: June 08, 2009, 06:03:06 AM »
Sve su to sitnice pri tome sto narod prica na telefon i ne gleda kaaapi!! Neka sto ne znaju saobracajne znakove i propise nego sto ih ni ne gledaju, ne zanima ih.Ja licno najvecih problema imam na dosta dobro obiljezenom bulevaru Sv Petra tako da nije zbog toga vjeruj mi.Bice da je ovoj sa Puntom ista upalo u oko od tih obiljezenja....
Cak sam prisustvovao nekoliko puta kada vozac vice na saobracajca da ga pusti jer je zeleno svjetlo, a policajac pokazuje da ne može ...
Meleon putaH sam rekao ZLATIO SE DZIP jer dok ga vozim svi me vide i u njihovim ocima sam jedan veeeeliki saobracajni znak u znacenju ''BJEZITEEE'' a sa malim kolima uvijek strahujem koji ce zamisljeni lik da me udari ,,,
A sta ja da radim sa motociklom ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #22 on: June 08, 2009, 09:12:36 AM »
Da ga prodas  ::msn-wink::! Dzast kiding!nego malecki jedan off-ic: Saznade li sto o onim Octavijama 4x4? happy2
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
jos jedan udes
« Reply #23 on: June 08, 2009, 12:07:08 PM »
Meleon putaH sam rekao ZLATIO SE DZIP jer dok ga vozim svi me vide i u njihovim ocima sam jedan veeeeliki saobracajni znak u znacenju ''BJEZITEEE'' a sa malim kolima uvijek strahujem koji ce zamisljeni lik da me udari ,,,
A sta ja da radim sa motociklom ...
Drzi se propisa :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #24 on: December 08, 2009, 06:20:48 PM »
Ovo je bilo prosle nedelje nego tek danas prebacih na komp.....kod Osnovnog suda. Bas fino.... Srecom nikog nije bilo pozadi(u dzipa)

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #25 on: December 28, 2009, 08:23:46 AM »
A sprdas li se? Sto mu nacinje? I posle neko kaze kupi dzipa! Ne vala no kombija happy2

Offline Domo_TS

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #26 on: December 28, 2009, 11:09:10 AM »
a zamisli da je vozio neki coupe...

Offline Nemanja

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #27 on: December 28, 2009, 11:11:05 AM »
mislim da je kupe na krov bi mu pao  ::msn-wink::

duka

• Guest
jos jedan udes
« Reply #28 on: March 08, 2010, 07:43:52 AM »
Udari sad jedna curka kod hotela C. Gora sa golfom 2 mercedesa VIP taxija, ugasila mu je desno oko

Offline Filip

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #29 on: November 16, 2010, 03:55:37 PM »
evo danas udes u kojem sam ja ucestvovao. :) nazalost, Na cetinsjkoj magistrali odmah posle semafora pored bus stajalista, policajac zaustavlja auto da mu pise neku kaznu, jedno vozilo se zaustavlja pa drugo, pa ja i samo iza mene cujem skripu i udar, gledam u retrovizor golf 4 se nasuka na punta a punto leti na mene pokusavam da pobjegnem ali nema se vremena i tras u gepek, stravican zvuk.. izlazim iz kola punto razvaljen gledam klia "NISTA". pod ovim nista podrazumijevam, malo udubljena gepek vrata, naprslo malo farbe i slomljene sijalice do tablice. Sjuta idem u alliance da procijene stete i da vide je li se mozda jos nesto iskrivilo sto se ovako od oka vidjet ne moze... Naravno osiguranje ce sve ispaltit....savjet, drzite rastojanje///

Offline Bole

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #30 on: November 16, 2010, 07:58:51 PM »
a toga ima vazda moj fico,eo se mene opel radi naslonio mi se dobro jedan kombi na parking, a Golfu sam skoro skidao branik masku i farove jer mi se neko naslonio na parking srecom u tablicu kukom pa mi nije ogrebao nista samo tablicu pa sam mora sve da skinem da bi vratio u liniju... jbg dogadja se

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #31 on: November 17, 2010, 11:41:28 AM »
evo danas udes u kojem sam ja ucestvovao. :) nazalost, Na cetinsjkoj magistrali odmah posle semafora pored bus stajalista, policajac zaustavlja auto da mu pise neku kaznu, jedno vozilo se zaustavlja pa drugo, pa ja i samo iza mene cujem skripu i udar, gledam u retrovizor golf 4 se nasuka na punta a punto leti na mene pokusavam da pobjegnem ali nema se vremena i tras u gepek, stravican zvuk.. izlazim iz kola punto razvaljen gledam klia "NISTA". pod ovim nista podrazumijevam, malo udubljena gepek vrata, naprslo malo farbe i slomljene sijalice do tablice. Sjuta idem u alliance da procijene stete i da vide je li se mozda jos nesto iskrivilo sto se ovako od oka vidjet ne moze... Naravno osiguranje ce sve ispaltit....savjet, drzite rastojanje///
drz' se filipe, ne daj se uz Tebe smo  happy2a jbg desava se, odlicno si prosa pusti djavola. Kod novih auta nista se nauoko nije ostetilo, al kad se zaviri ispod branika vecinom se nadje masu stvari koje su otisle po k....  ::msn-wink::  a savjet Ti jes dobronamjeran al dzaba, mos drzat rastojanje al sve zavisi kolko jako neko nekoga zvekne, a stvarno stajan na 10 metara od auta ispred sebe nema smisla  happy2