Author Topic: jos jedan udes  (Read 1943 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
jos jedan udes
« on: June 04, 2009, 03:55:50 PM »
nai?oh na nimalo lijep prizorŠta je bilo?Voza? je digo motocikl na zadnji to?ak, iz sporedne jednosmjerne ulice izašao je automobil. Tada se veravatno uspani?io, spustio motocikl i po?eo da ko?i. Pao je prije dodira sa automobilom. motocikl je udario u bmw a motociklista perletio preko haube. motociklista je Savo Radulovi? i prošao je sa oderotinama (odli?no je prošao s' obzirom kakavu je zaštitu imao)motocikl je suzuki gsx-r 1000

Offline Nemanja

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #1 on: June 04, 2009, 04:11:15 PM »
ufffff crazy

Offline MotobikeR

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #2 on: June 04, 2009, 04:34:42 PM »
vazno je da mu nista nije bilo.. ::big_boss::

Offline bo8an

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #3 on: June 04, 2009, 05:15:06 PM »
vazno je da mu nista nije bilo.. ::big_boss::
taman tako  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline X3M

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #4 on: June 04, 2009, 05:34:23 PM »
dobro je prosao

Offline shajo

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #5 on: June 04, 2009, 08:21:08 PM »
samo daje živ i zdrav.ježim se od ovih muka
ohajtenzgut nei shpikinguz

mich

• Guest
jos jedan udes
« Reply #6 on: June 04, 2009, 09:15:39 PM »
Da je Rizo vozio mnogo jada.....dobro je prosao

Offline ObeliX

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #7 on: June 05, 2009, 12:03:24 AM »
dobro je prosa`..a nemojte mi Riza dirat :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #8 on: June 05, 2009, 02:33:40 PM »
Evo prije 10-etak minuta jos jedan moto-udes. raskrsnica kod Hitne onamo kod stadiona. Vozio brata na posa i cujem rika se cini ka da neko pali gume na motorce, sivi dim haos. Prolazim posle 30sekundi tuda kad imam sta vidjet, fiat punto (u stvari ono sto je od njega ostalo) razbijen na sred raskrsnice, pored njega motorce u param-parcad (isto onako nandzarasto-crno ka i ono iz budve). Motorista, prislonise ga uz ogradu od onog parkinga, sjedose ga tamo, zijevase sa strana ne zna dje se nalazi. Jedna djevojka se vatase za vugla onamo pored njih mora da je kukavica vozacica polu-punta! Bruka! Ja izvadih mobilan da slikam al ne scedoh kad vidjog kaka muka ne scase mi se fotkat!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

duka

• Guest
jos jedan udes
« Reply #9 on: June 06, 2009, 04:23:28 PM »
Evo prije 10-etak minuta jos jedan moto-udes. raskrsnica kod Hitne onamo kod stadiona. Vozio brata na posa i cujem rika se cini ka da neko pali gume na motorce, sivi dim haos. Prolazim posle 30sekundi tuda kad imam sta vidjet, fiat punto (u stvari ono sto je od njega ostalo) razbijen na sred raskrsnice, pored njega motorce u param-parcad (isto onako nandzarasto-crno ka i ono iz budve). Motorista, prislonise ga uz ogradu od onog parkinga, sjedose ga tamo, zijevase sa strana ne zna dje se nalazi. Jedna djevojka se vatase za vugla onamo pored njih mora da je kukavica vozacica polu-punta! Bruka! Ja izvadih mobilan da slikam al ne scedoh kad vidjog kaka muka ne scase mi se fotkat!
LETIO 15 METARAKotoranin Igor Gracan (26) proÅ¡ao je sa lakÅ¡im povredama u udesu koji se juce oko 15.20 casova dogodio na raskrsnici Bulevara Stanka Dragojevica, kod zgrade Hitne pomoci u Podgorici.Gracan, koji je vozio motor “suzuki”, kretao se od pravca Gimnazije “Slobodan Å keroviC” ka centru grada, kada je na raskrsnici doÅ¡lo do sudara sa vozaCem “punta” (PG-GA - 005).U policiji je “Vijestima” reCeno da je vozaC “punta” namjeravao da iz suprotne trake bulevara polukružno uDJe na parking, gdje se sada nalazi biblioteka “Radosav Ljumovic”.“Prilikom polukružnog skretanja, djevojka je prednjim dijelom automobila udarila u Gracanov motocikl”, receno je u policiji.Od siline udara Kotoranin je odletio sa motora, udario u metalnu ogradu, a potom se odbio i pao petnaestak metara dalje na plocnik trotoara kod autobuskog stajaliÅ¡ta.“Spasila ga je kaciga i kožno zaÅ¡titno odijelo koje je imao na sebi. Ima ogrebotine na nogama i rukama, ali je dobro proÅ¡ao kako je moglo biti”, ispricali su za vrijeme policijskog uvidjaja Gracanovi prijatelji. On je bio nekoliko sati na pregledima u Klinickom centru.izvor:vijestiCurka jedna, ja bih nju u hitnu poslo  fist. Svako li danas moze u saobracaj   jao
« Last Edit: June 06, 2009, 05:01:09 PM by duka »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #10 on: June 06, 2009, 07:26:05 PM »
letio, udario u ogradu i nije mu nista... svaka chast!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Nemanja

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #11 on: June 06, 2009, 11:32:05 PM »
letio, udario u ogradu i nije mu nista... svaka chast!
al je 15metara letio plane

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
jos jedan udes
« Reply #12 on: June 07, 2009, 04:22:39 PM »
prije nadvoznjaka pud kombinata kad se ide bio je neki sudar prije jedno uru - uru i poonda na stari ovamo na jednu od najgorih raskrsnica u grad...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #13 on: June 07, 2009, 06:23:38 PM »
Vidjoh ovo, bas gadno su se zweknuli. A kako i nece, svako malo neki udes na ovu raskrsnicu, pokakam im se u ono zbunje izmedju traka, nevidi se nista ko skrece lijevo pot Konicka! Kako ono ne sredise da ga pokastre, no ga jos i zalijevaju, da bude jos gore! ::bash::

Offline Kimi

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #14 on: June 07, 2009, 06:55:09 PM »
Bice da je to pogresno obiljezavanje problem i uzrok udesa............... ::bash::
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #15 on: June 07, 2009, 07:07:34 PM »
Pa nece, al jedan od uzroka sigurno jes, naravno kako god okrenes kriv je onaj sto je presjeka put ovome od kostasa, al tome je mlogo dopriniJo oni zbunj sa nekim rozim cvecem tik uz raskrsnicu na "zelenom pojasu"!

Offline Kimi

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #16 on: June 07, 2009, 07:15:53 PM »
Sve su to sitnice pri tome sto narod prica na telefon i ne gleda kaaapi!! Neka sto ne znaju saobracajne znakove i propise nego sto ih ni ne gledaju, ne zanima ih.Ja licno najvecih problema imam na dosta dobro obiljezenom bulevaru Sv Petra tako da nije zbog toga vjeruj mi.Bice da je ovoj sa Puntom ista upalo u oko od tih obiljezenja....
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #17 on: June 07, 2009, 07:27:27 PM »
I to sto velis, ovaj nas narod je stvarno fenomen!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
jos jedan udes
« Reply #18 on: June 07, 2009, 08:37:35 PM »
Meleon putaH sam rekao ZLATIO SE DZIP jer dok ga vozim svi me vide i u njihovim ocima sam jedan veeeeliki saobracajni znak u znacenju ''BJEZITEEE'' a sa malim kolima uvijek strahujem koji ce zamisljeni lik da me udari ,,,

Majka mi je rekla da moze ...

Offline No_LiMiT

• View Profile
jos jedan udes
« Reply #19 on: June 07, 2009, 10:10:16 PM »
Meleon putaH sam rekao ZLATIO SE DZIP jer dok ga vozim svi me vide i u njihovim ocima sam jedan veeeeliki saobracajni znak u znacenju ''BJEZITEEE'' a sa malim kolima uvijek strahujem koji ce zamisljeni lik da me udari ,,,
Tacno tako,  i jos dignem sic da sam sto visocije hahahaE da mi je da stavim onaj metalni ogroman branik naprijed pa... :D