kao sto sam obecao,juce smo ja i moji dobri drugovi u bmw radulovic servis budva odradili jedan audio tuning u bmw serije 5!slike ce reci sve! :wink:
[img=http://img100.imageshack.us/img100/1123/bmw22yi1.jpg]evo ga i sef servisa branko radulovic

njegov sin nikola

naravno evo i mene,pera kojot

prvi korak,rascerupaj sta mozes

vidite ovog jada fabrickog!greota je ovo drzat u auto,jeres!

mnogo bolje,13cm e serija pioneer mali ali jebitacni!

skidaju se tapaciri,i opet bruka od fabrickih,ali samo na kratko :wink:

kompo sistem u vrata(bas i visoki odvojeno)

posto su sva 4 zvucnika montirana,dosao red na cd,ali vlasnik hoce da mu ostane fabricki bmw,za profi momke nema problema :wink:

he,he kupus!

provlacenje kablova

kablovi do cd-a provuceni,sad ide kidanje i spajanje

evo i montirano pojacalo za 4 zvucnika sony,za odnos cijena-kvalitet odlicno!

slijedeci korak woofer 12 inca pioneer 305f free air

i za njega pojacalo pioneer 5200t,380rmsx1,a da woofer je 300 rms,pa smo malo smanjili gain na pojacalo

pravi kolega branko sablon jer woofer ide pozadi na policu,pa se reze lim...

kad je rupa izrezana,montira se woofer

woofer montiran pozadi na policu,a preko njega ide fabricki tapacir,tako da se nista nevidi u kabini,sve kao fabrika :wink:

montirano pojacalo odozgo na lim pored woofer-a i na spoj lima i woofera stavljena pur-pjena da bolje dihtuje,a kad se osusi onda se lijepo obradi i prefarba

vracaju se tapaciri i nasloni,sjedista,kederi...poslije uspjesno obavljenog posla

i naravno na kraju proba i stelovanje sistema,i ko ima kamenac u bubrege neka svrati,garantovano lijecimo!he,he!

zelio bi da kazem da ste mene najmanje gledali u radu jer sam slikavao,a sam sebe nemogu nikako,naravno velika pomoc su mi bili momci iz bmw servis radulovic bd! imali komentara?