Author Topic: bmw audio tuning by pele&co team  (Read 572 times)

pele-79

• Guest
bmw audio tuning by pele&co team
« on: July 18, 2006, 12:19:09 PM »
kao sto sam obecao,juce smo ja i moji dobri drugovi u bmw radulovic servis budva odradili jedan audio tuning u bmw serije 5!slike ce reci sve! :wink: [img=http://img100.imageshack.us/img100/1123/bmw22yi1.jpg]evo ga i sef servisa branko radulovicnjegov sin nikolanaravno evo i mene,pera kojotprvi korak,rascerupaj sta mozes :D vidite ovog jada fabrickog!greota je ovo drzat u auto,jeres!mnogo bolje,13cm e serija pioneer mali ali jebitacni!skidaju se tapaciri,i opet bruka od fabrickih,ali samo na kratko :wink: kompo sistem  u vrata(bas i visoki odvojeno)posto su sva 4 zvucnika montirana,dosao red na cd,ali vlasnik hoce da mu ostane fabricki bmw,za profi momke nema problema  :wink: he,he kupus! :D provlacenje kablovakablovi do cd-a provuceni,sad ide kidanje i spajanjeevo i montirano pojacalo za 4 zvucnika sony,za odnos cijena-kvalitet odlicno!slijedeci korak woofer 12 inca pioneer 305f free airi za njega pojacalo pioneer 5200t,380rmsx1,a da woofer je 300 rms,pa smo malo smanjili gain na pojacalopravi kolega branko sablon jer woofer ide pozadi na policu,pa se reze lim...kad je rupa izrezana,montira se wooferwoofer montiran pozadi na policu,a preko njega ide fabricki tapacir,tako da se nista nevidi u kabini,sve kao fabrika :wink: montirano pojacalo odozgo na lim pored woofer-a i na spoj lima i woofera stavljena pur-pjena da bolje dihtuje,a kad se osusi onda se lijepo obradi i prefarbavracaju se tapaciri i nasloni,sjedista,kederi...poslije uspjesno obavljenog poslai naravno na kraju proba i stelovanje sistema,i ko ima kamenac u bubrege neka svrati,garantovano lijecimo!he,he! :D zelio bi da kazem da ste mene najmanje gledali u radu jer sam slikavao,a sam sebe nemogu nikako,naravno velika pomoc su mi bili momci iz bmw servis radulovic bd! imali komentara? 8)                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #1 on: July 18, 2006, 08:15:41 PM »
Mogao je drugi woofer (TS-306DVC) u kutiju mada vjerovatno je ovako trazio taj...Inace fino odradjeno ! :wink: Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: July 18, 2006, 09:32:00 PM »
OK samo fali slika kad se sve zavrsilo gepeka vrata... 8)                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

pele-79

• Guest
« Reply #3 on: July 19, 2006, 06:27:56 AM »
problem je sa kutijom u bmw-a jer ima zadihtovan gepek,necuje se u kabini,probali smo sve jos odavno,ovo je najbolja kombinacija! a sto se tice slikanja,nisam znao ko mi glavu nosi,a vec je mrak bio pao pa sam zurio :(                    

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #4 on: July 19, 2006, 10:24:22 AM »
Pa mogli ste onda ono da ih okrenete prema zadnjim sicevima pa da zadnji siccevi imaju i masazu... :D Je li tako i na BMW E36 zadihtovano.Nije valjda ???  :( Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
« Reply #5 on: July 19, 2006, 07:01:43 PM »
NEna e36 se obaraju zadnji sicevi                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

pele-79

• Guest
« Reply #6 on: July 21, 2006, 12:03:25 PM »
nije bas tako,ali ako zelis woofer u kutiju,opet nije to to,ali i tome se moze doci glave sa bas reflex cijevima na policu pozadi,da dolazi u kabinu bas,sve moze momci!!! 8)                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #7 on: July 21, 2006, 02:57:50 PM »
je li tajna da mi kazes koliko je kostalo pojacalo+zvucnici+postavljanje?Znaci sve isto ko sto je radjeno na ovom gore osim playera,on bi ostao moj fabricki sa changerom pozadi                    

pele-79

• Guest
« Reply #8 on: July 22, 2006, 04:18:20 PM »
fabricki player je ostao i kod ovog bmw-a,ova kompletna muzika znaci 4 zvucnika,2 pojacala,woofer,kablovi,ruke izaslo je 650e,stim sto je vlasnik slikanog bmw-a uzeo najbolje pojacalo sto sam imao na lageru,stim sto moze da se zavrsi sa jeftinijom varijantom sa manjim pojacalom za woofer od 125rms i ts-a serijom 3-sistemskih zvucnika oko 450-460e!sa rukama naravno!i garantujem za ugodjaj da nikome nece biti zao n :wink: i centa sto je dao                    

pele-79

• Guest
« Reply #9 on: July 22, 2006, 04:24:41 PM »
o da umalo da zaboravim,za forumase bi bio i neki popust,pa ako odlucis kontaktiraj me :D                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #10 on: July 22, 2006, 05:02:07 PM »
da skupim malo para,pa cu te kontaktirati...