Author Topic: Pozz direktorima :)  (Read 131 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Pozz direktorima :)
« on: May 23, 2009, 08:38:29 PM »
Aj i ovako da se obratim , posto postah moderator za sobu moto sport, cisto ono red je. Da se prvo zahvalim sto me vratiste na forum, sad dalje necu da ulazim u detalje banovanja i ostalog, mislim da je i bolje to preskociti ... bilo pa proslo. Nego za sobu moto sport, posto je to soba koja je mislim najmanje aktivna na forumu, zamolicu makar ostale moderatore da pokusaju da mi pomognu, makar pokretanjem nekih novih tema , ili makar pokretanjem neke diskusije ili komentara na neke postojece, kako bi se i drugi clanovi u to ukljucili i kako bi i ta soba postala malo posjecenija.Onda kako pojedini znate da posjedujem podosta znanja oko motora, doduse skuteri su mi specijalnost, htio bih otvoriti novi podforum u sklopu te sobe (kao sto ima podforum motori clanova foruma) za koji bih sam pravio neke tutorijale (valjda se tako pise :D) o savjetima za odrzavanje, zamejnu nekih potrosnih djelova i uopste savjete o , za pocetak , odrzavanju skutera , a kasnije i motocikala. Pa bih zamolio nekog sturucnijeg da mi objasni u ovoj temi kako to da otvorim, i ako ima jos nekih moderatorskih caka koje mogu da odradjujem fino bi bilo da mi to neko objasni, posto nisam ranije bio moderator, a vidim da ima vise nekakvih opcija .... Eto tako to je to za sad, pa cemo vidjet nadalje ...EDIT : i jos nesto, ako nekome od modova smeta to sto sam ja stavljen za moderatora, neka slobodno kaze, jer nebih da slusam price i to kako sam ja prvo banovan zbog pi*karanja i ostalog, zbog svajda i nemam pojma, pa vracen i odjednom moderator, tako da slobodno ako neko ima nesto protiv neka kaze, jer se ja ne ljutim uopste kad mi se to otvoreno kaze...PoZZzZZzz  happydance
« Last Edit: May 23, 2009, 08:41:45 PM by Marinovic »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #1 on: May 24, 2009, 09:29:29 AM »
M(vel'ko M) back...ja sam predlozio da te zovnemo nazad bas zbog toga sto si ti rekao..zbog toga sto imas znanje o motorima i sto te to interesuje...znaci sto se mene tice neka si mod..nek je srecno ;)
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2 on: May 25, 2009, 12:19:28 PM »
Zna li neko odgovor za ovo za otvarnaje novog podforuma...

Offline mili

• View Profile
« Reply #3 on: May 25, 2009, 12:46:07 PM »
Ne znam... aj da vidimo ovih dana malo mi je frka pa ne mogu da tražim po forumu. Probaj da prebaciš svoj account na hrvatski pa onda probaj

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #4 on: May 25, 2009, 12:53:56 PM »
aj i to sto kazes, isprobacu nesto, al ti isto vidi ako mognes...

Offline mili

• View Profile
« Reply #5 on: May 25, 2009, 01:04:48 PM »
udješ u admin, tamo ima izgled foruma pa probaj tu nedje... samo ne cackaj mecku dje ne treba :)

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #6 on: May 25, 2009, 01:08:07 PM »
A dje je to admin ... ?

Offline mili

• View Profile
« Reply #7 on: May 25, 2009, 01:10:26 PM »
ok, ako nemaÅ¡ onda moramo sa mog nicka... proba?emo kad se vidimo ovih dana to da sredimo. Inace sam Filipa iskulirao (nenamjerno, jbg. obaveze) pa da  se pokupimo nedje i zovemo te da ti kažemop jesmo li naÅ¡li opciju

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #8 on: May 25, 2009, 01:11:37 PM »
AJ vazi, nije tolika trka, nego reko, da malo doceram onu sobu...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #9 on: May 25, 2009, 10:46:08 PM »
Pozdrav ljudi, evo i mene nazad... Prvo, za ovo sto me je mili iskulirao, ja sam uvredjen i povredjen! Posle tri dana ulazim na forum i vidim coek mi ne odgovara. Salim se naravno, potpuno te razuimijem, imao sam i ja obaveza i nisam mogao dolaziti na forum ova dva dana.. a tek mi slijede zavrsni ispiti pa cu morat to da omunim, znaci jos malo zauzet.. ali tu cu biti...e sad, Marinovicu, dobrodosao nazad. Iskren cu da budem, meni je drago sto si se vratio, nadam se da se sjecas poruke koju sam ti poslao kad si trazio da ti se akaunt izbrise, zao mi je sto nisi imao vremena da mi odgovoris pa si me iskulirao...Drugo sto mi se nije svidjelo kod tebe, je bila poruka prije par dana sa nekog 2 akaunta kad si izvrijedajo SVE clanove, mislim da ti to nije nista trebalo, jer sam te zamisljao kao normalnog momka, sto sam zakljucio na onsovu tvojih ranijih postova na forumu. ali greske se desavaju svakome, nadam se da nece vise onako..dalje, apsolutno mi ne smeta sto si se vratio na forum jer tvoje znanje je dobrodoslo.. prema tome nemoj da mislis da imam nesto protiv tvog dolaska i toga sto si ti moderator... Prije svega mi smo clanovi isto koliko su i oni sto nisu moderatori.. ;)sad cemo sve ostalo da zaboravimo i da vodimo ovaj forum kako treba...e sto se tice sobe koju ti sredjujes uspjesno, pomoci cu nije problem, pokrenucemo neke prica... dogovaracemo se.. odoh sad u 'aljine..poz

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #10 on: May 26, 2009, 12:13:49 PM »
Meni je zao sto ti nisam odgovorio, ali to nije bilo namjerno, nego eto nzm , em zbog stvari kakve su tada bile, em sto sam kratko na forum i dolazio, pa nisam mnogo i obracao paznju , uglavnom nisam imao nista protiv tebe i ni dalje nemam.A i ona poruka sa 46rossi profila nije bila nesto ozbiljna, bila je cisto onako bzv, da se vidi da vas i dalje posmatram i citam sto se o meni pise  happy2  , tako da ko se kod na to uvrijedio nije to trebao ucinjeti, ali ni to nema veze....Eto vidjite kad mognete ovo za podforum vidjet pa javite ovdje.... :)PoZzzz

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #11 on: May 30, 2009, 08:22:26 PM »
Oce li bit sto od ovog podforuma ...