Pozdrav ljudi, evo i mene nazad... Prvo, za ovo sto me je mili iskulirao, ja sam uvredjen i povredjen! Posle tri dana ulazim na forum i vidim coek mi ne odgovara. Salim se naravno, potpuno te razuimijem, imao sam i ja obaveza i nisam mogao dolaziti na forum ova dva dana.. a tek mi slijede zavrsni ispiti pa cu morat to da omunim, znaci jos malo zauzet.. ali tu cu biti...e sad, Marinovicu, dobrodosao nazad. Iskren cu da budem, meni je drago sto si se vratio, nadam se da se sjecas poruke koju sam ti poslao kad si trazio da ti se akaunt izbrise, zao mi je sto nisi imao vremena da mi odgovoris pa si me iskulirao...Drugo sto mi se nije svidjelo kod tebe, je bila poruka prije par dana sa nekog 2 akaunta kad si izvrijedajo SVE clanove, mislim da ti to nije nista trebalo, jer sam te zamisljao kao normalnog momka, sto sam zakljucio na onsovu tvojih ranijih postova na forumu. ali greske se desavaju svakome, nadam se da nece vise onako..dalje, apsolutno mi ne smeta sto si se vratio na forum jer tvoje znanje je dobrodoslo.. prema tome nemoj da mislis da imam nesto protiv tvog dolaska i toga sto si ti moderator... Prije svega mi smo clanovi isto koliko su i oni sto nisu moderatori.. ;)sad cemo sve ostalo da zaboravimo i da vodimo ovaj forum kako treba...e sto se tice sobe koju ti sredjujes uspjesno, pomoci cu nije problem, pokrenucemo neke prica... dogovaracemo se.. odoh sad u 'aljine..poz