Author Topic: brdski autoslalom herceg novi 2009  (Read 1261 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
brdski autoslalom herceg novi 2009
« Reply #20 on: May 25, 2009, 08:00:22 PM »
Koliko kosta prijava i moze li serijsko auto da se takmici?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #21 on: May 25, 2009, 08:59:37 PM »
tako je

Offline Filip

• View Profile
« Reply #22 on: May 25, 2009, 10:20:44 PM »
Srecno... JA sam juce isao put Trebinja i pricam sa drugom, uh sto je dobar put za trku.... ali zanemari ovo sto sam rekao, svatih da ti pricas za novi put Trebinje-Hn, ja sam isao nk-Trebinje :) :) ipak srecno

Offline Shon

• View Profile
« Reply #23 on: May 30, 2009, 10:24:26 PM »
i oce li bit ovoga? ja sjutra dolazim sa dosta drugova iz bara.. motorima naravno :)
« Last Edit: May 30, 2009, 10:26:26 PM by ____slider____ »
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #24 on: May 30, 2009, 10:33:07 PM »
Zbilja sto nesto ne kazete, u koliko sati pocinje i tako to...tacno dje se nalazi?????????

Offline nikola HN

• View Profile
« Reply #25 on: May 30, 2009, 11:14:59 PM »
nemam kad sjesti za komp.. trening pocinje u 10, trka u 12.. a hn nije velegrad, samo skrenite na kruznom toku  prema trbinju, lako cete se snaci.. vec danas je stiglo 20-tak takmicara, + mi iz hn, vec je guzva... bice dobro ::yes::
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline mili

• View Profile
« Reply #26 on: May 31, 2009, 08:56:59 PM »
Organizatori su nam se toliko umorili da su nakon trke bukvalno popadali.... Ocekujem da nam oni prenesu utiske, a moj utisak je da je današnji dan jedan od boljih sportskih dana što se tice auto moto i karting sporta u zadnje vrijeme jer su kartingaši napravili cudo u Mostaru, Viktor Ivanovic na motokrosu u Pancevu a u Herceg Novom se okupilo preko 40 takmicara u izvanredno pripremljenoj i organizovanoj trci koja je završena onako kako su organizatori samo mogli da požele... Ne kaže se uzalud da pregaocu i Bog pomaže pa je tako bilo i ovoga puta. SVAKA CAST ORGHANOZATORIMA I TAKMICARIMA!!! Ocekujemo detaljan izvještaj....

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #27 on: June 02, 2009, 05:33:52 AM »
   Trka je bila extra u HN trebalo je doci i vidjeti  kako to rade pravi domacini , a i nama generalnim organizatorima nije bilo lako  nemam grla danas .....sprema se Crmnica za nedjelju mislim da ce biti super  uveliko radimo na tome ..... ::drive2:: ::taz:: ::taz::

Offline shajo

• View Profile
« Reply #28 on: June 02, 2009, 08:24:07 AM »
trifke, ima li kakvih slika trifke?
ohajtenzgut nei shpikinguz

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #29 on: June 02, 2009, 12:51:29 PM »
ima druze  ali tek sam se sad prikljucio  na ovaj sajt  tako da neznam kako se ubacuju  ... ::bye2:: ::taz::

Offline mili

• View Profile
« Reply #30 on: June 02, 2009, 01:16:05 PM »
aj daj nekom da ih prebaci na cd pa mi javi imam ja svakog dana ponekog iz Bara za PG pa cu ih postavit. Žao mi je da i fotografijama ne propratimo ove lijepe dogadjaje.... I daj malo materijala: pravilnik, uslovi za ucesce, naredna trka.... nema spavanja sad kad je najbitnije!!! ;)

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #31 on: June 02, 2009, 01:44:20 PM »
Organizatori su nam se toliko umorili da su nakon trke bukvalno popadali.... Ocekujem da nam oni prenesu utiske, a moj utisak je da je danaÅ¡nji dan jedan od boljih sportskih dana Å¡to se tice auto moto i karting sporta u zadnje vrijeme jer su kartingaÅ¡i napravili cudo u Mostaru, Viktor Ivanovic na motokrosu u Pancevu a u Herceg Novom se okupilo preko 40 takmicara u izvanredno pripremljenoj i organizovanoj trci koja je zavrÅ¡ena onako kako su organizatori samo mogli da požele... Ne kaže se uzalud da pregaocu i Bog pomaže pa je tako bilo i ovoga puta. SVAKA CAST ORGHANOZATORIMA I TAKMICARIMA!!! Ocekujemo detaljan izvjeÅ¡taj....   
                        Trka je bila extra  to je mogla da vidi mnogobrojana publika koja je tog dana sve to gledala oko 40-ak prijavljenih  vozila  sirom CG  ,  vozilo se u pet klasa  i to  1000 kubika   , 1400 . 1600 h  i do 2000  podijeljena na prednju  i zadnju vucu  ::msn-wink:: sto se tice plasmana  i  osvojenih  trofeja najvise su  ih  imali  momci  iz Herceg Novog .  cestitamo  jos jednom   ::angry2:: ::angry2::  sve u svemu  bila je extra trka  , posebno  nam je bilo drago zbog gostiju  koji su bili mnogobrojni  tog dana  a najvise apaluza od gostiju  ponijeli  su legende  CG - i  YU - automobilizma   Zeljko Kosac  i  Bato Banicevic  koji su i podijelili pehare najboljima u dvije klase  clap2 clap2 sto se tice plasmana  on je sledeci  :  klasa do 1000  kubika  1 . Jovica Misinezovic -Misinez  amk  podi  2 . Borivoje Kilibarda amk kilkas 3. Aleksandar Trifunovic amk  sutorman .   klasa do 1400  kubika 1. Dejo Kovacevic amk  podi 2. Caslav Nikcevic elktronik m 3. Miodrag Bozovic kilkas.  klasa do 1600 h 1. Miso Raznatovic 2. Franjo Langer amk  milo cicovic 3. Jovica Radovic amk podi klasa 4  do 2000 kubika prednja vuca .  1. Miodrag Kosac amk podi 2. Stojan Kosac amk podi  3. Ismet Piranic amk lali komerc  . klasa do 2000 zadnja vuca  1. Milan Pupovic amk sutorman  2. Marko Milanovic amk djuka 3. Jovica Avramovic amk podi    Eto to bi bilo ukratko oko  ove trke  pa bice jos  ako koga sto zanima nek  pita .....zivjeli  momci  -trkaci  i svi koji ovo volite ...:) ::msn-wink:: ::msn-wink::   

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #32 on: June 02, 2009, 05:01:08 PM »
Jeli bilo serijala auta ili samo ova trkacka?Jedva cekamo slike ::bicycle::

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #33 on: June 02, 2009, 07:22:29 PM »
aj daj nekom da ih prebaci na cd pa mi javi imam ja svakog dana ponekog iz Bara za PG pa cu ih postavit. Žao mi je da i fotografijama ne propratimo ove lijepe dogadjaje.... I daj malo materijala: pravilnik, uslovi za ucesce, naredna trka.... nema spavanja sad kad je najbitnije!!! ;)
       Ima mili sa starta i proglasenja  dosta slika :)  vidjecu da ti posaljem  , ali sad sam u  frku oko Crmnice suorganizator sam i imam  veliko zaduzenje moram  oko toga da se zauzmem ... sad sam sa staze ja i  Bato i Danko  sve je dogovoreno  i precizirano ...vjeruj da ima nenormalno mnogo posla .....  ada ti to znas dobro ... ::yes:: ::yes:: ::msn-wink:: ::msn-wink::

Offline mili

• View Profile
« Reply #34 on: June 02, 2009, 07:51:58 PM »
OK... ako nadješ vremena ponesi CD na stazu pa daj nekom od ovih što treniraju da mi donese. Nije isto ako okacimo slike za deset dana ili sjutra ;)

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #35 on: June 02, 2009, 09:10:56 PM »
Naravno  gledacu da to uradim sto prije ...:) ::msn-wink:: ::msn-wink:: oce ljudi da vide , pa zato i postoji  mr racing .. respect respect

Offline nikola HN

• View Profile
« Reply #36 on: June 02, 2009, 10:28:59 PM »
akobogda da se na jesen opet vozimo u hn..  ::beer3::
amsk PODI HERCEG NOVI

gavrossi

• Guest
« Reply #37 on: June 03, 2009, 11:33:27 AM »
Cestitam na dobro organizovanoj trci! clap2 Vozite ljudi,vozite,zezajte se, a ja moram da radim! jao

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #38 on: June 03, 2009, 05:09:44 PM »
Cestitam na dobro organizovanoj trci! clap2 Vozite ljudi,vozite,zezajte se, a ja moram da radim! jao
       jbg ...:)   kad oces da pravis pare ....e nemoze i jare i pare  ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4::

Dundee

• Guest
« Reply #39 on: June 06, 2009, 11:06:28 AM »
Znaci nikakvih slika, videa a ni rezultata a veq pocela druga trka u Petrovcu  crazy