SMF - Just Installed!
Organizatori su nam se toliko umorili da su nakon trke bukvalno popadali.... Ocekujem da nam oni prenesu utiske, a moj utisak je da je današnji dan jedan od boljih sportskih dana što se tice auto moto i karting sporta u zadnje vrijeme jer su kartingaši napravili cudo u Mostaru, Viktor Ivanovic na motokrosu u Pancevu a u Herceg Novom se okupilo preko 40 takmicara u izvanredno pripremljenoj i organizovanoj trci koja je završena onako kako su organizatori samo mogli da požele... Ne kaže se uzalud da pregaocu i Bog pomaže pa je tako bilo i ovoga puta. SVAKA CAST ORGHANOZATORIMA I TAKMICARIMA!!! Ocekujemo detaljan izvještaj....
aj daj nekom da ih prebaci na cd pa mi javi imam ja svakog dana ponekog iz Bara za PG pa cu ih postavit. Žao mi je da i fotografijama ne propratimo ove lijepe dogadjaje.... I daj malo materijala: pravilnik, uslovi za ucesce, naredna trka.... nema spavanja sad kad je najbitnije!!!
akobogda da se na jesen opet vozimo u hn.. ::beer3::
Quote from: nikola HN on June 02, 2009, 10:28:59 PMakobogda da se na jesen opet vozimo u hn.. ::beer3::Cestitam na dobro organizovanoj trci! clap2 Vozite ljudi,vozite,zezajte se, a ja moram da radim! jao