Author Topic: Moderatori:  (Read 17939 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #620 on: April 27, 2011, 02:33:00 PM »
trebalo bi da je sad ok,previdio sam to...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #621 on: April 27, 2011, 03:05:37 PM »
Odlicno izgleda naslovna!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #622 on: April 27, 2011, 03:25:03 PM »
moze li neko kontaktirati ovoga sto je napravio kalkulator cijena registracija?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #623 on: April 27, 2011, 03:32:23 PM »
ja sam upravo dosao do njegovog koda,ne pitajte kako,ali bi opet mozda bilo ok da ga pitamo za dozvolu :D

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #624 on: April 27, 2011, 04:17:55 PM »
ahhahahhahahaha...ka' da ce provalit, a i da provali ;)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #625 on: April 27, 2011, 05:57:50 PM »
fika opet ne radi ona fotka na naslovnu.mislim radi al otvara bespotrebno ovaj okvir oko slike. imas direct link sa straneovo ti je link za fotku http://i1200.photobucket.com/albums/bb335/montenegro-racing/27a4a2011/IMG_9054-1.jpg
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #626 on: April 27, 2011, 06:22:36 PM »
aha,nisam shvatio na sta mislis...cini mi se da nema  thumbnail opcija za direct link,nepregledno ce biti ako stavim full size slike, a ako stavim samo linkove bez thumbnaila nesto mi je ruzno

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #627 on: April 27, 2011, 06:28:38 PM »
www.montenegro-racing.com/registracija/registracija.phpprebacio oba fajla koja su kod njega na serveru,ali ne radi nesto,ne mogu da provalim sta je,nije vezano cini mi se ni za kakvu bazu podataka...P.S. Ako ima jos neko da zna PHP,poslacu mu fajlove da analizira...
« Last Edit: April 27, 2011, 06:33:27 PM by smfilip »

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #628 on: April 27, 2011, 06:38:56 PM »
aha,nisam shvatio na sta mislis...cini mi se da nema  thumbnail opcija za direct link,nepregledno ce biti ako stavim full size slike, a ako stavim samo linkove bez thumbnaila nesto mi je ruzno
i slobodno stavljaj 800x600 300dpi kad budes stavljao. :)i posalji mi na svujanovic@live.com ovaj logo MR-a u psd ako imas
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #629 on: April 27, 2011, 06:45:58 PM »
nemam u psd,samo jpg :(sa slikama ne znam sta da radimo,jedini nacin su ovi thumbnail-ovi,pogledao sam sad,ne postoje za direct link...trenutno se igram sa ovim za racunanje registracije,pa cu se vratiti na slike i na zavrsno testiranje portala,da vidimo definitivno da li on moze da posluzi za ove nase potrebe...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #630 on: April 27, 2011, 06:46:53 PM »
filipe pv , svaka cast !!pitao sam juce trila da pita balsu za kodove ... cekam odgovor . milos na redu ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #631 on: April 27, 2011, 07:06:12 PM »
Ipak moramo cekati da nam Balsa da sve fajlove,nesto ocigledno fali,nece da racuna registraciju,nejasan mi je kod totalno(tj ne znam odakle vuce cijene osiguranja i slicno,stalno ispada 20,30 eur)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #632 on: April 27, 2011, 08:58:03 PM »
evo do sad sam se zajebavao sa portalom,mislim da cu instalirati drugi,ovaj ima neke svoje bubice kad je povezan sa forumom... uglavnom,sjutra cu vidjeti sta je najbolje,nece biti losije uglavnom od ovog trenutnog portala,to obecavam :)
« Last Edit: April 27, 2011, 09:03:40 PM by smfilip »

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #633 on: April 27, 2011, 11:00:26 PM »
i meni ispada 20.30 :) Filipe bravo za trud!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #634 on: April 28, 2011, 07:46:28 AM »
evo za danas.... 28.04.2011stanje na putevima 06.00 SAOBRACAJ U CRNOJ GORI OBAVLJA SE BEZ VANREDNIH OGRANICENJA I ZASTOJA. NA DIONICI PUTA M-21 PRIJEPOLJE-BIJELO POLJE, U MJESTU BARSKI MOST U TOKU JE SANACIJA TRI TUNELA . SAOBRACAJ SE NA OVOM PUTNOM PRAVCU OBUSTAVLJA U SLJEDECIM TERMINIMA OD 9.30-12.30 OD 14.30-17.30 I NOCU OD 22-03CASA.ZA VRIJEME OBUSTAVE SAOBRACAJA PUTNICKA VOZILA I AUTOBUSI USMJERAVAJU SE NA PUTNI PRAVAC PREKO PLJEVALJA  NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD-NIKÅ I?, NA DIONICI BRALENOVICA-PETLJA DANILOVGRAD IZVODE SE RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PUTA, A SAOBRACAJ JE REGULISAN SVJETLOSNOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM. ZBOG RADOVA SU MOGUCI KRACI POVREMENI PREKIDI U SAOBRACAJU NA GRANICNIM PRELAZIMA DOBRAKOVO NA MAG. PUTU BIJELO POLJE-PRIJEPOLJE I DRA?ENOVAC NA MAG. PUTU ROŽAJE-RIBARI?I  NA MAG.PUTU ROZAJE-SPILJANI U TOKU JE SANACIJA MOSTOVA „AJKUNI?I“ I „BIJELA CRKVA 2“, SAOBRACAJ SE OBAVLJA JEDNOM SAOBRACAJNOM TRAKOM NAIZMJENICNO. JEDNOM KOLOVOZNOM TRAKOM NAIZMJENICNO SAOBRACA SE I NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-KOLASIN ISPRED TUNELA BR.17.NEOPHODNO JE POSTOVANJE POSTAVLJENE SAOBRACAJNE SIGNALIZACIJE. ZBOG KLIZISTA NEOPHODNA JE OPREZNIJA VOZNJA I NA MAGISTRALNOM PUTU BERANE-ROŽAJE-Å PILJANI U MJESTU BA? . ZBOG IZGRADNJE REGIONALNOG VODOVODA, NA MAGISTRALNOM PUTU BAR-ULCINJ ODOBRAVA PROMJENA REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI .UPOZORAVAJU SE UCESNICI U SAOBRACAJU NA POSTOVANJE POSTAVLJENE SEMAFORSKE SIGNALIZACIJE. U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE 20 SAOBRACAJNIH NEZGODA U KOJIMA SU 2 OSOBE ZADOBILE TEZE I 3 OSOBE JE ZADOBILO LAKSE POVREDE. ZA POMOC NA PUTU, PROHODNOSTI I STANJU NA PUTEVIMA INFORMISITE SE NA BROJEVE TELEFONA 19807,020 234-999 ILI 063 239-987

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #635 on: April 28, 2011, 07:48:34 AM »
i da, nije na odmet malo ideja odavde http://www.auto.co.me/na dnu stranice sitnim slovima ima cjenovnik za reklamiranje, pa mozemo snimiti kako su oni to odredili, naci jos par sajtova i kad dodje do toga da imamo neku zlatnu sredinu,,, isto tako pored cjenovnika se nalazi ugovor za reklmiranje koji treba da se potpise da bi sve islo kako treba, on se nalazai pored cjenovnika.dalje....Kad se udje u forum, kotur na misa se vrti do ujutro put dolje jer imamo 25 podforuma. Sto bi mogli povodom toga? Da mozda spojimo Tuning&Stayling pa kad se klikne na to da unutra imamo posbeno sobu Tuning, posebno Styling (ako je to uopste moguce) Spada li MUSIC IN CAR u STYLING?U rubrici NOVOSTI, mozda da ubacimo podforum OFF Road u u ove OSTALE AUTO SPORTOVE.Simulacije voznje da ubacimo u RAZNO kao sticky?
« Last Edit: April 28, 2011, 08:10:25 AM by Filip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #636 on: April 28, 2011, 08:16:11 AM »
Ja bih koleve novitete prebacio na naslovni stranu ako me razumijete . Fika , nastavi . . .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #637 on: April 28, 2011, 08:29:51 AM »
apsolutno noviteti na naslovnu, da se vidi da se azurira i da pratimo danasnjicu, i onda cim bude neka nasa trka, tu odmah izbacimo to sto Shajo ima. takodje bi mogli i Testove na naslovnu stranu nedje sa strane ako to moze. moja je greska da ima 25 podforuma, broja sam OFFICE. Tako da 24, ako se spoje tuning styling i u okviru stjlinga music in car. to je 22. kad prebacimo simulacije u razno i off road u ostale sportove to je 20.. toliko koliko je, sigurno preglednije...Onda da vidimo sa ovim Prijateljima sajta, koliki smo prijatelji ostali, da podjemo na njihove stranice i vidimo ima li nas. Ako nas ne bude i ako nas bude, da obnovimo to ali kad se mi obnovimo.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #638 on: April 28, 2011, 10:32:15 AM »
ja cu u toku dana vjerovatno zavrisiti sve oko novog portala,pa se moze lagano poceti da radi ozbiljnije :)ono sto sam htio da kazem...za stanje na putevima-ako hocemo da odrzavamo ovako ovu kartu,treba neko da bude zaduzen za to,tj da informacija sa sajta AMSCG stavlja na kartu redovno(nije komplikovano,pokazacu mu ja,nekih 10ak minuta kad se navikne na sistem)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #639 on: April 28, 2011, 02:28:57 PM »
nasao novi portal,instalirao,sad ga sredjujem... evo vam link kako izgleda za sadhttp://montenegro-racing.com/start/modules/AMS/