Author Topic: Moderatori:  (Read 17634 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #640 on: April 28, 2011, 05:57:38 PM »
portal je spreman...ima li ko informaciju je li kontaktiran onaj za kalkulator?trebaju mi username-ovi i mailovi ljudi koji ce da pisu na portalu da bi ih dodao tamo.treba mi neko ko ce da odrzava onu kartu stanja na putevima.ako imate jos ideja za portal,tu sam,sve moze da se odradi ;) P.S. Bilo bi dobro da se odradi logo koji se uklapa u portal,i logo za ove 2 teme na forumu

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #641 on: April 28, 2011, 06:43:54 PM »
jos jedna ideja...neko ko zna oko graf dizajna bi mogao da napravi neku slicicu da stavimo na portal sa trenutnim cijenama goriva(nesto tipa onih tabli na pumpama i sl da se napravi u photoshopu) :) http://www.jugopetrol.co.me/prices.aspx?lan=1
« Last Edit: April 28, 2011, 06:46:41 PM by smfilip »

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #642 on: April 28, 2011, 07:31:19 PM »
Jekash diplomira dizajn a i ponudio se....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #643 on: April 28, 2011, 10:11:16 PM »
samo naprijed, ja sam Filipu proslijedio neke ideje, Luka ce sigurno dizajnirat to samo mu je sad vjerovatno frka sa ispitima kao i meni....e da... izvinjavam se za onaj off u temi ''treca sreca'' i okupljanja na brzinu.. ovo u okupljanja sad izbrisah a ovo prvo hvala stefanu shto je izbrisao jer ja morah da pichim na ispit... ;)Ja i Nemanja cemo to rijeshit u chetiri oka a shto se tiche Vukovog off-a ja sam mu kulturno objasnio da nema sad razloga to da radi i da se neshto mijenja na forum i ne bi mu valjalo da bude sad banovan i te postove sam izbrisao ;)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #644 on: April 28, 2011, 10:20:09 PM »
ovaj portal sto sad vidite je samo osnova,recite mi konkretno sta jos da se odradi kod nas,99% stvari moze...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #645 on: April 28, 2011, 10:28:23 PM »
umjesto xooops da stoji MR..moze i stari logo..mozda da tema bude crna...da se slaze sa sajtom..jer ono..pocetna bijela onda se predje ovamo na crno..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #646 on: April 28, 2011, 10:43:39 PM »
isto sto i tico rece! kad mi jos sto pane na pamet javljam

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #647 on: April 28, 2011, 10:46:43 PM »
logo nije do mene ;) a nazalost,morace ostati ove boje na pozadine na portalu,sto zbog tehnickih stvari(da ne objasnjavam,i onako vecina od vas ne shvata pola ovoga sto pisem :) ) sto zbog toga sto je crni tekst na bijeloj pozadini laksi za citanje nego bijeli na crnoj...sto se tice loga i sl,ja sam tu nemocan :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #648 on: April 28, 2011, 11:13:15 PM »
cek...mos li ti ubacit stari logo ako ga ja nadjem? :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #649 on: April 28, 2011, 11:15:46 PM »
i da.. da pise nesto drugo osim ovoga articles kad se otvori ...mislim u browser pise..articles - mr club...da pise portal..ili ne znam..dobrodosli..

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #650 on: April 28, 2011, 11:26:37 PM »
mogu ubaciti,ali da li ce se uklapati sa ostatkom sajta,to ne znam :(articles...to cu vidjeti da izmjenim,mada mislim da ne moze,nema prevoda,a articles je articles :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #651 on: April 28, 2011, 11:37:53 PM »
eo da vidimo sta kazu braca moderatori ;)

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #652 on: April 29, 2011, 08:15:25 AM »
Vala je ljepshi bio onaj proshli, ne znam shto mu je falilo :) Onda bi trebalo i odje stavit onu "osnovnu" temu...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #653 on: April 29, 2011, 09:04:35 AM »
29.04.2011stanje na putevima 06.00 NA VECINI PUTNIH PRAVACA U CRNOJ GORI SAOBRACA SE BEZ DUZIH ZASTOJA.VOZACIMA SAVJETUJEMO DA VOZNJU I BRZINU PRILAGODE TRENUTNIM USLOVIMA NA PUTU.. NA DIONICI PUTA M-21 PRIJEPOLJE-BIJELO POLJE, U MJESTU BARSKI MOST U TOKU JE SANACIJA TRI TUNELA .SAOBRACAJ SE NA OVOM PUTNOM PRAVCU OBUSTAVLJA U SLJEDECIM TERMINIMA OD 9.30-12.30 OD 14.30-17.30 I NOCU OD 22-03CASA.ZA VRIJEME OBUSTAVE SAOBRACAJA PUTNICKA VOZILA I AUTOBUSI USMJERAVAJU SE NA PUTNI PRAVAC PREKO PLJEVALJA NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-DANILOVGRAD-NIKŠI?, NA DIONICI BRALENOVICA-PETLJA DANILOVGRAD IZVODE SE RADOVI NA REKONSTRUKCIJI PUTA, A SAOBRACAJ JE REGULISAN SVJETLOSNOM SAOBRACAJNOM SIGNALIZACIJOM. ZBOG RADOVA SU MOGUCI KRACI POVREMENI PREKIDI U SAOBRACAJU NA GRANICNIM PRELAZIMA DOBRAKOVO NA MAG. PUTU BIJELO POLJE-PRIJEPOLJE I DRA?ENOVAC NA MAG. PUTU ROŽAJE-RIBARI?I NA MAG.PUTU ROZAJE-SPILJANI U TOKU JE SANACIJA MOSTOVA „AJKUNI?I“ I „BIJELA CRKVA 2“, SAOBRACAJ SE OBAVLJA JEDNOM SAOBRACAJNOM TRAKOM NAIZMJENICNO. JEDNOM KOLOVOZNOM TRAKOM NAIZMJENICNO SAOBRACA SE I NA MAGISTRALNOM PUTU PODGORICA-KOLASIN ISPRED TUNELA BR.17.NEOPHODNO JE POSTOVANJE POSTAVLJENE SAOBRACAJNE SIGNALIZACIJE. NA MAGISTRALNOM PUTU M2 U MJESTU RIBAREVINE . DO 15.06.2011. IZVODICE SE RADOVI NA SANACIJI MOSTA ZBOG CEGA CE SE SAOBRACAJ OBAVLJATI JEDNOM SAOBRACAJNOM TRAKOM NAIZMJENICNO. ZBOG KLIZISTA NEOPHODNA JE OPREZNIJA VOZNJA I NA MAGISTRALNOM PUTU BERANE-ROŽAJE-ŠPILJANI U MJESTU BA? . DO 30. APRILA NA MAGISTRALNOM PUTU CETINJE-BUDVA ODOBRAVA SE PROMJENA REZIMA SAOBRACA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI. NA MAGISTRALNOM PUTU BAR-ULCINJ U TOKU SU RADOVI NA IZGRADNJI REGIONALNOG VODOVODA. NA MJESTU IZVODJENJA RADOVA SAOBRACAJ SE OBAVLJA JEDNOM SAOBRACAJNOM TRAKOM NAIZMJENICNO, A SAOBRACAJ JE REGULISAN SEMAFORSKOM SIGNALIZACIJOM. SAOBRACAJ JE UMJERENOG INTENZITETA. U PROTEKLA 24 SATA NA PUTEVIMA U ZEMLJI DOGODILO SE 15 SAOBRACAJNIH NEZGODA U KOJIMA SU 2 OSOBE ZADOBILE LAKE POVREDE. ZA POMOC NA PUTU,PROHODNOSTI I STANJU NA PUTEVIMA INFORMISITE SE NA BROJEVE TELEFONA 19807,020 234-999 ILI 063 239-987

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #654 on: April 29, 2011, 10:21:46 AM »
moze li jedno pitanje al da se niko ne naljuti?moze li naslovna strana da bude odradjena u wordpress-u a da forum bude linkovan u meniju FORUM
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #655 on: April 29, 2011, 10:59:37 AM »
Vala ako bude onakav sajt kakav je sad (jadan) i sa onom temom, nikad necu uc' na njega! Eto!Stvarno sramota, pravi se sve novo i reorganizuje, i ne moze se opet napravit da valja?!  >:(I shto se ne moze napravit kao portal, shta li je vec, alfista iz hr shto je Stefan postavlja kad vec ima uslova za to sa ovom platformom?Ili ovo shto Shajo kaze, dajte, valjda i mi imamo pravo glasa.. :P

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #656 on: April 29, 2011, 12:16:06 PM »
Eo kako mozhe wordpress da izgleda -> http://www.cuoresportivo.hr/ - naravno uz dosta dizajnerskog umijeca :)Lijepo je to, samo shto nije portal, ali dobro, mozhe i tako...

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #657 on: April 29, 2011, 02:21:54 PM »
za worpress pitam jer je jako lagan za bilo shto.radi se sve sa vrlo mali umijeca i vec ima svoje skinove tako da uopste nije potrebno da se nesto opuca pri dizajnu. ima svoje galerije ima sve ali bas sve shto cojeku treba za ovakvo nesto.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #658 on: April 29, 2011, 06:02:04 PM »
samo izvolite,vecina vas samo nesto pricata,nista vam se ne svidja, a niko nista da uradi...kad bi se ugadjalo svima,nikad ni forum ne bi uspjeli da odrzimo u zivotu...sto se tice dosadasnjeg rada na portalu,osim da se napravi neko novo resenje,ja ne znam ni jedan koji moze da podrzi ono sto je zamisljeno,a da je besplatan...Mene otpisite sto se tice portala,pomocicu ako treba oko foruma a portal sad brisem i to je to,ne mogu ja da gubim zivce zbog ovoga, i onako sam i za ovo do sad potrosio dosta vremena...Ja nikad nisam rekao da umijem da radim bilo sta bolje od nekoga drugog,niti sam u tom tripu,i nisam se trpao da radim nista na silu,pa nek sad izvole ostali da urade kako oni misle... nekima se prvo nije svidjao stari forum,pa im se ne svidja novi forum,pa ajde forum,nego i tema i smajliji. nije im se svidjao prvi portal,a sad ni ovaj-jbg,bez ljutnje,ali ja ne mogu nikome da ugadjam,ja sam ovo radio cisto zato sto mi je bilo stalo da se nesto napravi od ove ideje,nisam nikad ni centa trazio niti bih uzeo i radio sam onako kako sam mislio da je najbolje,da se ne daju pare ni meni za rad,a ni za komercijalne forume i portale,ali sad vidim da je to tesko izvodljivo jer da se plati i 1000 eura profesionalcu,uvijek ce neko imati nekih zamjerki...
@davor: ako nesto treba da se uradi na forumu,ti me kontaktiraj,i reci sta treba,ja vise necu sam preduzimati nista,zbog ovakvih razmisljanja-sve je ok,zamisao i sve,ali nemam ja zivaca da pokusavam nesto da uradim a da me pljuju ljudi za koje ne znam da su nesto uradili korisno za forum (kazem ne znam da jesu,mozda jesu,ako jesu,izvinjavam se)... (P.S. nisu jos onome javili iz Njemacke,javljam cim saznam nesto)
« Last Edit: April 29, 2011, 07:08:48 PM by smfilip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #659 on: April 29, 2011, 10:07:06 PM »
Postujem JER razumijem ...

Majka mi je rekla da moze ...