samo izvolite,vecina vas samo nesto pricata,nista vam se ne svidja, a niko nista da uradi...kad bi se ugadjalo svima,nikad ni forum ne bi uspjeli da odrzimo u zivotu...sto se tice dosadasnjeg rada na portalu,osim da se napravi neko novo resenje,ja ne znam ni jedan koji moze da podrzi ono sto je zamisljeno,a da je besplatan...Mene otpisite sto se tice portala,pomocicu ako treba oko foruma a portal sad brisem i to je to,ne mogu ja da gubim zivce zbog ovoga, i onako sam i za ovo do sad potrosio dosta vremena...Ja nikad nisam rekao da umijem da radim bilo sta bolje od nekoga drugog,niti sam u tom tripu,i nisam se trpao da radim nista na silu,pa nek sad izvole ostali da urade kako oni misle... nekima se prvo nije svidjao stari forum,pa im se ne svidja novi forum,pa ajde forum,nego i tema i smajliji. nije im se svidjao prvi portal,a sad ni ovaj-jbg,bez ljutnje,ali ja ne mogu nikome da ugadjam,ja sam ovo radio cisto zato sto mi je bilo stalo da se nesto napravi od ove ideje,nisam nikad ni centa trazio niti bih uzeo i radio sam onako kako sam mislio da je najbolje,da se ne daju pare ni meni za rad,a ni za komercijalne forume i portale,ali sad vidim da je to tesko izvodljivo jer da se plati i 1000 eura profesionalcu,uvijek ce neko imati nekih zamjerki...
@davor: ako nesto treba da se uradi na forumu,ti me kontaktiraj,i reci sta treba,ja vise necu sam preduzimati nista,zbog ovakvih razmisljanja-sve je ok,zamisao i sve,ali nemam ja zivaca da pokusavam nesto da uradim a da me pljuju ljudi za koje ne znam da su nesto uradili korisno za forum (kazem ne znam da jesu,mozda jesu,ako jesu,izvinjavam se)... (P.S. nisu jos onome javili iz Njemacke,javljam cim saznam nesto)