Author Topic: Moderatori:  (Read 17870 times)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #580 on: April 23, 2011, 08:28:01 PM »
moze!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #581 on: April 23, 2011, 10:48:49 PM »
moze :) samo ne znam shajo sto ce i kako ce..sad cu ga kontaktirat
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #582 on: April 24, 2011, 09:02:40 AM »
Mislim da ce Shajo uzeti sve vezano za slike dok Stanislav ne poraste ... chekam da postavi slike sa trojice od juce pa da ih Filip postavi na naslovnu stranu .Sto se tice Filipa , nisam racunao na tebe sto se tice NVO da se ne bi stalno hvatali iz BP i nazad , isto da kazem da Bordus obeca mnogo toga pa ga evo sad nema ... Stanislave , za NVO je potrebno 5 ljudi , mislim da se svi slazemo da ce forum jednog dana biti u tvojim rukama tako da ces imati kad da se kutaras oko toga .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #583 on: April 24, 2011, 09:12:12 AM »
Srecan Vaskrs... Aj izbacite nedje ovu cestitku da je na vidno mjesto na forum ako moze, ako ne nema veze vec ima topic...

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #584 on: April 24, 2011, 03:36:48 PM »
Nema problema Davore! :D

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #585 on: April 24, 2011, 10:03:46 PM »
Mislim da ce Shajo uzeti sve vezano za slike dok Stanislav ne poraste ... chekam da postavi slike sa trojice od juce pa da ih Filip postavi na naslovnu stranu .Sto se tice Filipa , nisam racunao na tebe sto se tice NVO da se ne bi stalno hvatali iz BP i nazad , isto da kazem da Bordus obeca mnogo toga pa ga evo sad nema ... Stanislave , za NVO je potrebno 5 ljudi , mislim da se svi slazemo da ce forum jednog dana biti u tvojim rukama tako da ces imati kad da se kutaras oko toga .
shto obeca i shto ga nema?
« Last Edit: April 24, 2011, 10:59:41 PM by Domo_TS »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #586 on: April 25, 2011, 07:38:26 AM »
da cemo se vidjeti tj da ces se javiti ...

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #587 on: April 25, 2011, 08:40:27 AM »
pa ocu, nije problem....

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #588 on: April 25, 2011, 02:31:31 PM »
obecao sam da cete imati ekskluzivu na fotke sa svih trka u cg.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #589 on: April 25, 2011, 09:06:25 PM »
danas sam ponovo razgovarao sa denisom , iduce nedelje ocekujem papire ... filipe pg , odgovora li ti funkcija managera ?filipe pv , odgovara li ti 100e od prve zarade ? ovo te pitam jer nam treba nesto od tebe ( inace nema para ) moze li da se napravi pocetna stranica kao portal tj kao na gonzu ili no limit bikers , imam slike od shaja koje ces dobiti uskoro da bi ih postavili na naslovnu stranu sa vremenima ... gore nam treba posebno ulaz na forum , posebno na trke i pregled , posebno za novitete za koje cemo se pobrinuti tek kad sredimo PISMO a taj dio ce voditi Kole ako je raspolozen , vrijeme i stanje na putevima ... sa strane banere koji nam izgleda dolaze uskoro ... ukoliko treba mozemo sledece nedelje da zaustavimo forum dok se sve ne odradi , stefko , mozes li da pomognes filipu oko toga ? ono sto sam danas saznao je da cete imati platu kao zaposljeni , ono sto je navedeno u statutu morace da se ispostuje da bi ista zatrazili od nadleznih . ukoliko imate primjedbi na bilo sto samo mi recite na vrijeme , molim vas !!!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #590 on: April 25, 2011, 09:27:37 PM »
men se sve ovo svidja...tu sam da pomognem sto treba! :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #591 on: April 25, 2011, 09:48:11 PM »
ja sam za sve,tj za sve sto umijem da uradim ;) znam dosta stvari osim grafickog dizajna logoa i sl zezalica,i flasha
...gore nam treba posebno ulaz na forum , posebno na trke i pregled , posebno za novitete za koje cemo se pobrinuti tek kad sredimo PISMO ...
pitanja... kad kazes GORE,mislis na sta? Na portalu postoji  vec link za forum,pa jesi li mislio da se pored tih linkova dodaju jos linkovi za trke i novitete(nesto tipa ovog za trke: http://montenegro-racing.com/forum/index.php?page=page905) koji vode ka novoj straniciILIda se dodaju linkovi za trke s tim sto ce link voditi na temu na forumu

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #592 on: April 25, 2011, 10:08:43 PM »
mislim da je davor htio da kaze da kad ukucas mr.com da se otvara sajt , ne forum.a da forum bude hiperlinkovan za /forum.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #593 on: April 25, 2011, 10:20:23 PM »
aj nek ipak napise sta je mislio,kad se ukuca mr.com mogu da namjestim da se otvara portal,a sa portala da se ide dalje...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #594 on: April 25, 2011, 11:24:03 PM »
uspio...dnevno bi trebalo azurirati ovo,sto nece biti tesko...pogledajte,samo sam ubacio granicni prelaz,kad se klikne na njega,imaju dodatne informacije,moze da se doda sve o stanju na putevima :)http://www.montenegro-racing.com/stanje/map.html

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #595 on: April 25, 2011, 11:39:10 PM »
Previshe je komplikacije sajt pa forum itd...Dobar portal je sasvim dovoljna stvar...www.alfisti.hr - To je to po meni....Chak je isto SMF...Ne treba ni pretjerivat s kojekakvim glupostima....nishta gore od prenatrpanih sajtova...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #596 on: April 26, 2011, 08:25:22 AM »
menadzer? :) obrijao sam se juce, ali od sledece brate izvodim crte i uzivljavam se u ulogu :)) Ok.sto se tice izgleda, mislim da je ok ovo kako je stefan pokazao, ali isto tako, mislim da je pregledan i najbolji ovaj sto ima na no limit bikers... Gore su navedeni ulazi na forum, meteo, "o nama"... sa strane neki slajd sou, po sredini desavanja i novosti, a sa desne strane reklame... ma mzoete i sami vidjet http://www.nolimitbikers.com/

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #597 on: April 26, 2011, 08:46:04 AM »
Svidja mi se Stefanov predlog da bude kao na Alfa klub hr, a s' obzirom da je smf mogli bi podjednako lijepo da napravimo portal kao i oni! :)A shto se tiche Koleta kao urednika noviteta, pitacu ga kad se probudi, mada je to zagarantovano! :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #598 on: April 26, 2011, 09:29:56 AM »
ako oce imao bi ja da mu recem dvije :)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #599 on: April 26, 2011, 09:41:37 AM »
Zbeka je pitao da maknemo onu temu za ATM ili da je preimenujemo, jer bi da stave novu sa proizvodima i cijenama, pa sto cemo? Ocemo li novu temu da napravimo u DJELOVI I OPREMA, ili u Styling da bi bilo preglednije, posto je ona dosta nepregledna, bolje da stavimo novu, a ovu da zakljucamo. Pa neka pisu sad sve artikle sa cijenama u  tu temu?