danas sam ponovo razgovarao sa denisom , iduce nedelje ocekujem papire ... filipe pg , odgovora li ti funkcija managera ?filipe pv , odgovara li ti 100e od prve zarade ? ovo te pitam jer nam treba nesto od tebe ( inace nema para ) moze li da se napravi pocetna stranica kao portal tj kao na gonzu ili no limit bikers , imam slike od shaja koje ces dobiti uskoro da bi ih postavili na naslovnu stranu sa vremenima ... gore nam treba posebno ulaz na forum , posebno na trke i pregled , posebno za novitete za koje cemo se pobrinuti tek kad sredimo PISMO a taj dio ce voditi Kole ako je raspolozen , vrijeme i stanje na putevima ... sa strane banere koji nam izgleda dolaze uskoro ... ukoliko treba mozemo sledece nedelje da zaustavimo forum dok se sve ne odradi , stefko , mozes li da pomognes filipu oko toga ? ono sto sam danas saznao je da cete imati platu kao zaposljeni , ono sto je navedeno u statutu morace da se ispostuje da bi ista zatrazili od nadleznih . ukoliko imate primjedbi na bilo sto samo mi recite na vrijeme , molim vas !!!