ja radim na ovom forumu ono sto mislim da je najbolje,i sto se radi i na svim ozbiljnijim forumima,koji drze do toga da privuku clanove,a ne da ih odbiju(nije mi ovo prvi forum na kome sam administrator,bio sam i jedini administrator na forumu sa preko 2500 aktivnih clanova do prije 2 godine),i da citav forum pretvore u oglase i trazim vasu pomoc u tome,racunam da samim tim sto imate pristup ovom dijelu foruma imate i volju da radite nesto za ovaj forum,ali ovo nije moj forum,vama je neko drugi dao ta ovlascenja i samim tim ja nikad nisam nikoga ni kritikovao da li radi ili ne na poboljsanju foruma...evo ja necu vise nista brisati i raditi,nek bude kako jeste...P.S. ovu titulu na forumu: 'administracija foruma' je izmislio Denis,jer je tada to bila dobra ideja-mada se ona zove inace 'supermoderator' i na ostalim i mnogo vecim forumima postoji 2-3 admina, 2-3 supermoderatora i moderatori podforuma,zato sam i predlozio ovo,jer posto sam ja instalirao forum,svaki prijavljeni post,ili neka zalba u podforumu dolazi meni na mail,posto sam ja root admin,a ja stvarno ne mogu da procitam sve teme i da ocijenim da li je neko u pravu sto se zali ili ne...