Author Topic: Moderatori:  (Read 17960 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #520 on: March 20, 2011, 06:49:35 PM »
pustio sam ponovo registracije sa validacijom maila... nije do nas definitivno sto ne idu mailovi odmah,do servera je...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #521 on: March 20, 2011, 08:28:22 PM »
izgleda da imamo clana sa 2 naloga na forumu... moj predlog je da ih banujemo "obojicu",odali su se sad skroz:

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #522 on: March 20, 2011, 08:30:55 PM »
ako su komsije mozda dijele istu konekciju?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #523 on: March 20, 2011, 08:35:56 PM »
mozda,ali mi ovo lici na tipican primjer duplog naloga,bas iz razloga sto pokusavaju da naduvaju cijenu jedan drugom,i to u razmaku od 2 minuta... i ako su komsije i dijele konekciju,kako onda ovaj ne zna da se felne prodaju i da je imao udes :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #524 on: March 20, 2011, 08:37:33 PM »
u pravu si..ban :D

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #525 on: March 20, 2011, 08:39:35 PM »
postavicu im zamku,pa ako opet budu/bude ulazio u razmaku od 2-3 minuta na 2 naloga,automatski ce dobiti ban :)mada je moguce da su u istom IP opsegu,posto i ovi korisnici su bar po jednom imali isti IP:Laki, rade32, brzi_pas, aCid_cOokiE, bojan
« Last Edit: March 20, 2011, 08:41:49 PM by smfilip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile

Majka mi je rekla da moze ...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #527 on: March 20, 2011, 09:32:05 PM »
aha,ovde je ocigledno zaboravio na kom je nalogu...ban sto se mene tice

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #528 on: March 20, 2011, 09:39:41 PM »
stavio sam im zabrane...u slucaju da kazu da nismo u pravu,imam osmisljen nacin da im trazim dokaz da su dva razlciita korisnika ;)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #529 on: March 20, 2011, 11:25:54 PM »
razjasnili su ova dvojica sta je u pitanju:kradu nedje wireless pa se kace zajedno, a alfa je od ovog marka,a bojan je postavio oglas iz usluge dok ovaj nije imao profil...uglavnom,pustio sam ih opet na forum,ali se prate sad ;)ono o cemu odavno razmisljam,ali nikako da napisem: trebali bi da odredimo moderatora za svaki dio foruma posebno,tj da svak bude zaduzen za neki dio foruma
« Last Edit: March 20, 2011, 11:27:58 PM by smfilip »

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #530 on: March 21, 2011, 12:12:18 AM »
Ja cu Music In Car....tamo nema shto da se radi ;ppZeebavam se...eo mozhe kompletan dio foruma "Automobili"
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #531 on: March 21, 2011, 12:20:02 AM »
ok,postavljen si ;)ajde ostali,ako je jos neko zainteresovan za ovaj dio foruma,moze i on da bude zajedno sa stefanom,ali nam trebaju i za ostale

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #532 on: March 21, 2011, 01:50:52 AM »
bilo je odavno price o ovome...i tada je dogovoreno da ostane ovako.... i mislim da ne treba da mijenjamo

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #533 on: March 21, 2011, 07:31:17 AM »
Filip - CLANOVI FORUMA i OSTALOTico - MONTENEGRO RACING CLUB i AUTOMOBILIMarinovic - OGLASI I NOVOSTIovo su bile stare podjele.... mozete se rasporediti u ostale ili ako neko ima posebnu zelju neka pita da se zamijenimo...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #534 on: March 21, 2011, 10:57:06 AM »
razlog zbog cega trazim ovo je tehnicki,nista drugo...jer kad dodamo nekoga na listu pracenja(tj da mu moderator odobrava postove i slicno),PP sa sadrzajem bi trebao da ide moderatoru,ovako kad nisu postavljeni moderatori,to ide na mail admin@montenegro-racing.com, a ja zaboravim da ga pregledam svaki dan :D

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #535 on: March 21, 2011, 11:21:29 AM »
ja mislim da podjele nisu dobra stvar , marinovic npr nista ne radi , ja u smece nadjem da je pola stvari izbrisao fico i tico , tako da ne bi bilo mijesanja i price , bolje je ovako .. eto tako

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #536 on: March 21, 2011, 03:11:47 PM »
Ja cu Music In Car....tamo nema shto da se radi ;ppZeebavam se...eo mozhe kompletan dio foruma "Automobili"
Filipe, shalio sam se na rachun moje lijenosti, nisam mislio da me stvarno postavish za moderatora tih podforuma.... :P Mada ista stvar....koliko se pishe u njima mozhe i SFU bit moderator...On topic.....Ne znam chemu uopshte tripovanje oko nekakvih pravila i gluposti kad ovaj forum vishe lichi na bubamara united forum no na neki rejsing forum...Na jedan kvalitetan post ima hiljadu gluposti iz tema "OFFtopik" i "plachem jer gorivo je skupo". I onda treba da cjepa neko glavu oce li Vuku izbrisat post dje se smije golfu dizlu i ocemo li dozvolit oglase s ispod 73 karaktera...Trebalo bi poradit da se ovaj klub/forum podigne na nekakvi nivo koji ima veze s "rejsing forumom" pa bi imali i valjanije rasprave i zrelijeg naroda. Naravno da niko ko neshto zna nece dolazit na ovaj forum da se informishe o najmodernijim vicevima....Isto tako kad ti treba neshto ozbiljno da pitash idesh na drugi forum iz malo prije pomenutog razloga. I onda kao produkt toga svega, imamo forum koji se bavi nichim i nezasluzheno nosi naziv....U CG se josh nije dogodio zvanichni skup automobila.....i tu je kraj svake priche. Nije ni ljude u HR, ni u Bih, ni u SRB drzhava molila da organizuju okupljanja i trke.....no su se sigurno trebali dobro potrudit...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #537 on: March 21, 2011, 04:39:38 PM »
Filipe, shalio sam se na rachun moje lijenosti, nisam mislio da me stvarno postavish za moderatora tih podforuma.... :P Mada ista stvar....koliko se pishe u njima mozhe i SFU bit moderator...
bate, nisam tebi nista reka :) no sam samo pronasa stari post :) sto god ocete ja se slazem, ako ocete da napravimo novi forum i novu NVO ja se slazem. :)

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #538 on: March 21, 2011, 04:57:21 PM »
Ma reka sam smfilipu, ne tebi :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #539 on: March 21, 2011, 05:37:51 PM »
ja radim na ovom forumu ono sto mislim da je najbolje,i sto se radi i na svim ozbiljnijim forumima,koji drze do toga da privuku clanove,a ne da ih odbiju(nije mi ovo prvi forum na kome sam administrator,bio sam i jedini administrator na forumu sa preko 2500 aktivnih clanova do prije 2 godine),i da citav forum pretvore u oglase i trazim vasu pomoc u tome,racunam da samim tim sto imate pristup ovom dijelu foruma imate i volju da radite nesto za ovaj forum,ali ovo nije moj forum,vama je neko drugi dao ta ovlascenja i samim tim ja nikad nisam nikoga ni kritikovao da li radi ili ne na poboljsanju foruma...evo ja necu vise nista brisati i raditi,nek bude kako jeste...P.S. ovu titulu na forumu: 'administracija foruma' je izmislio Denis,jer je tada to bila dobra ideja-mada se ona zove inace 'supermoderator' i na ostalim i mnogo vecim forumima postoji 2-3 admina, 2-3 supermoderatora i moderatori podforuma,zato sam i predlozio ovo,jer posto sam ja instalirao forum,svaki prijavljeni post,ili neka zalba u podforumu dolazi meni na mail,posto sam ja root admin,a ja stvarno ne mogu da procitam sve teme i da ocijenim da li je neko u pravu sto se zali ili ne...
« Last Edit: March 21, 2011, 05:40:43 PM by smfilip »