Author Topic: NA PRODAJU  (Read 143 times)

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« on: April 26, 2009, 01:47:56 PM »
www.montenegro-racing.com je na prodaju... cijena je 200 eura, a sa kompletnim papirima kluba 250... Za par dana istice godisnji ugovor hostinga, on iznosi 50 eura, ja cu ga uplatiti, tako da se cijena odnosi sa uplacenim hostingom za narednu godinu...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
NA PRODAJU
« Reply #1 on: April 26, 2009, 01:49:28 PM »
A mozemo li mi da se dogovorimo da ti te pare dobijes od prve zarade MR a mi da platimo hosting ?

Majka mi je rekla da moze ...

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« Reply #2 on: April 26, 2009, 01:51:53 PM »
definitivno sam odlucio da necu nista vise da imam sa ovim sajtom... znaci rekao sam sve u gornjem postu... 200 eura za sam forum + sa papirima kluba NVO Montenegro Racing CLUB - 250eureto tako

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
NA PRODAJU
« Reply #3 on: April 26, 2009, 06:04:43 PM »
sto neces da imas nista sa MR, valjda mozemo da znamo?

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« Reply #4 on: April 26, 2009, 07:47:56 PM »
pa iskreno nemam vise ni volje, ni zivaca, a ni vremena... rekoh cijenu pa ako ko hoce da preuzme forum nek se javi, stavit cu oglas jos na par mjesta, poslat cu grupnu poruku na facebook i napravit cu baner veliki po sredini foruma sa natpisom da je na prodaju....
« Last Edit: April 26, 2009, 07:49:50 PM by administracija »

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« Reply #5 on: May 07, 2009, 10:27:01 PM »
HOSTING je produzen do 1.-og maja 2010...Poslao sam grupnu poruku na facebook da je forum na prodaju, i okacio par oglasa na sajtove gdje se inace vrsi prodaja raznoraznih sajtova....

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« Reply #6 on: May 08, 2009, 05:11:37 PM »
PRODATOOOOOO.....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
NA PRODAJU
« Reply #7 on: May 08, 2009, 07:24:10 PM »
kome?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline mili

• View Profile
NA PRODAJU
« Reply #8 on: May 08, 2009, 08:14:15 PM »
Neka bude da je ovo taj prvi kontakt: Recimo da sam novi ''vlasnik'' iako nisam tu da bih nešto posjedovao. Volim automobilizam i sve što je vezano za tockove, iz Podgorice sam i vrlo sam aktivan u tom svijetu. Nemam namjeru da pravim nekakve rezove, revolucije niti bilo šta slicno tome vec samo da ovaj sajt i pažnju Vas forumaša ali i ukupne javnosti usmjerim na dogadjanja u CG automobilizmu, ali i u automobilizmu naših komšija a zatim i svjetskim dešavanjima.Ukratko: za pocetak želim da iskoristim svoja poznanstva sa SVIM aktivnim takmicarima, aktivnim sportskim funkcionerima i velikim brojem sportskih novinara. Da ove strane budu informator o aktuelnim dešavanjima, ali i objektivna i korektna kritika svih tih dešavanja. Nadam se da cemo uspjeti zajedno da nastavimo vec veoma dobar koncept i tradiciju ovog sajta. Za sada toliko. Želim da zajedno uživamo u ovom prostoru i ocekujem da cemo uciniti mnogo toga da prvenstveno AUTOMOBILIZAM, MOTOCIKLIZAM i KARTING SPORT dobiju (povrate nazad) mjesto koje im zasluženo pripada u javnosti. S poštovanjem, Mili Radovic
« Last Edit: May 08, 2009, 08:20:35 PM by admin2 »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
NA PRODAJU
« Reply #9 on: May 08, 2009, 08:16:06 PM »
Radovicu,ja se iskreno nadam da necemo zatrzati tradiciju i da ce sve biti bolje ! Dobrodosao.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
NA PRODAJU
« Reply #10 on: May 08, 2009, 09:10:02 PM »
dobro nam dosao...nadam se najboljem!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

administracija

• Guest
NA PRODAJU
« Reply #11 on: May 08, 2009, 09:11:14 PM »
Pozdrav Mili, dobrodosao... Nek je sa srecom :) ja mislim da je forum dosao u "prave ruke"  ::msn-wink::uzivajte ::yes::

Offline mili

• View Profile
NA PRODAJU
« Reply #12 on: May 08, 2009, 09:13:47 PM »
Vidje?emo.... samo svi i zajedno možemo nešto da uradimo! Naravno, nemoj da ti padne na pamet da nam pobjegneš negdje... respect