Neka bude da je ovo taj prvi kontakt: Recimo da sam novi ''vlasnik'' iako nisam tu da bih nešto posjedovao. Volim automobilizam i sve što je vezano za tockove, iz Podgorice sam i vrlo sam aktivan u tom svijetu. Nemam namjeru da pravim nekakve rezove, revolucije niti bilo šta slicno tome vec samo da ovaj sajt i pažnju Vas forumaša ali i ukupne javnosti usmjerim na dogadjanja u CG automobilizmu, ali i u automobilizmu naših komšija a zatim i svjetskim dešavanjima.Ukratko: za pocetak želim da iskoristim svoja poznanstva sa SVIM aktivnim takmicarima, aktivnim sportskim funkcionerima i velikim brojem sportskih novinara. Da ove strane budu informator o aktuelnim dešavanjima, ali i objektivna i korektna kritika svih tih dešavanja. Nadam se da cemo uspjeti zajedno da nastavimo vec veoma dobar koncept i tradiciju ovog sajta. Za sada toliko. Želim da zajedno uživamo u ovom prostoru i ocekujem da cemo uciniti mnogo toga da prvenstveno AUTOMOBILIZAM, MOTOCIKLIZAM i KARTING SPORT dobiju (povrate nazad) mjesto koje im zasluženo pripada u javnosti. S poštovanjem, Mili Radovic