Author Topic: Ko to dira 124ku?  (Read 1951 times)

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« on: July 05, 2006, 10:51:04 PM »
pa sto onda vozis BMW,sto ne kupis 124 onda ako je vec bolja...to su auta taxista...E34 se zna sto je...klasa...
Upravu si klasa se zna!I kad su bili aktuelni (novi) i pogotovo sad, zna se klasa (bash je smijeshno prichat o tome)!Neka je ona Taxi auto, neka je ciganski san, neka je buchna (dizeli), ona je pravi pravcati mercedes (posle nje ih neshto nema tako kvalitetnih)! A preko toga nema!A ko kaze da je ne vozim i sad :D !
 124-ka mi je najmrznije auto na svijetu.Ruzna je,cuje se isto odvratno i na 50 i na 150....i vozi je svaki seljak-mislim zemljoradnik....
Znam jeNe ja samo kazem da je 124bolji auto, a meni licno se vishe svidja BMW i nekako meni ljepshe bi stojao, ali ako prichamo koji je bolji i skuplji i koji se manje kvari onda...... [/quote]Koji se kome vishe svidja je subjektivna stvar (ali se slazem :D)A koje je najbolje auto te klase i godishta je chinjenica!Mercedes-benz w124                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stefan123

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #1 on: July 05, 2006, 10:57:12 PM »
Ma dobro ne znam kako se tvoja cuje ali pricam za vecinu.Kad ide sporo cuje se ruzno kad ubrzava nista se na mjenja kad ide preko 100 isto  :( to sam htjeo da kazem.Vjerovatno i ima ocuvanih i dobrih ali malo....Mercedes inace ne volim...Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #2 on: July 05, 2006, 11:11:40 PM »
Pa i ja vishe volim BMW od Mercedesa ali ne i e34 vishe od 124ke!Od svih marki auta najvishe volim:1.BMW2.Mercedes3.Hondaa modela:1.e36 m3 321ks2.w124 220ce (kabrio)3.crx v-tecStefane vjerovatno si se vozio u 200d ili 250d (buchni i spori)Chak i dizeli kao 250d turbo i 300d turbo vrh idu!A benzinci 200E 16, 220E, 280E i 320E su zakon za tu klasu (do skoro su se svi motori proizvodili)!                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #3 on: July 06, 2006, 01:33:51 AM »
Ja i dalje imam 190D, kod mene je evo 10god, i sad mu pishe da je preshao 350000km, a kad smo ga uzeli bilo je nepunih 150000. Shto je taj auto prezivio s\\' moje strane, i koliko sam ga muchio i...NISHTA!!!!Znachi 10godina, prvo ucenja voznje poprecke, pa konstantnoga paljenja blokade i ubijanja(ka\\' sto momcic od 17 godina napaljeni zna)i NISHTA!!!!Znachi tvrdim da je bilo koje auto drugo u pitanju do sad bi ga morali bacit ali ne i njega!!PS. Josh uvjek izgleda dobro! :wink:                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #4 on: July 06, 2006, 07:50:40 AM »
e pa ne mogu da se slozim sa vama...mana toga e34 jeste velika potrosnja (koja se moze korigovati normalnom voznjom).Da je 124 izdrzljiva,jeste i svaka joj cast,je ne kazem,ali da je auto trom i nikakav,jeste...jer uzmite bmw i mercedesa istog godista i slicnih agregata,pa makar i dizeli bili,vidjecete da mercedes sanse nema.Drugo,moj bmw je presao 260.000km,evo sad dodji i sjedi da ga provozas,ako osjetis ista,bilo kakvu razliku u odnosu na nov auto,ja ti ga dajem...i jos jedna stvar,o dizajnu,potencijalu,motorima,udobnosti,nema govora,mozete stajat na stranu mercedasa,ali i sami znate da je bmw bolji...a cijena nije ista sto ne znaci da je w124 bolji,vise je prodavan zato sto se jako malo kvari i jako malo trosi,a ljudima to treba jer nemaju da priuste sebi luxuz sportskog auta kao sto je bmw...e i da kazem,ne znam sto se toliko prica o tome lakom kvarenju e34 modela,i jako skupim djelovima?ja (da ga ne urecem) nisam odavno imao bilo kakvih problema sa njim lise tih trapova koje opravdavam jer je auto spusten,a i sami znate kakvi su nam putevi,i to me je ispalo 250 eura nove da stavim sa ugradnjom...dok je recimo bratu mi bilo 580 za boru (trapovi) i to bez reglaze,pa je auto bio polu-mrtav dok i to nije napravio...                    

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #5 on: July 06, 2006, 12:09:21 PM »
Ima tromih 124ki a ima i blago recheno zivih!Evo reci ti filipe koji su BMWovi benzinci konkurenti Mercedesovim:200E 16, 220E, 280E, 320Ei jesi li se ikad vozio u nekom od njih?A druga stvar shto si ti zadrt pa prichash da je E34 bolji od w124!A shvati imam i Mercedes i BMW i Audi u kuci, valjda znam ko je bolji od koga!To je i tenk i kao shto reche brzipas i moze da bude zanimljiv ka BMW!Rijetke su ali ima i finih :D :http://belmez.net/1/3.jpghttp://www.airrescue.boo.pl/zdjecia/110409...8vf124-1-02.jpghttp://www.germancarfans.com/classics/5051...001.Mini12L.jpg                    

motorsport

• Guest
Ko to dira 124ku?
« Reply #6 on: July 06, 2006, 02:11:54 PM »
evo i ja da se oglasim... ni ja ne volim 124-ku... bas mi je nekako penzionersko auto i ima "demode" liniju... al to je sve stvar ukusa... :wink: pozdrav od admina :wink:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #7 on: July 06, 2006, 03:03:50 PM »
e ne mos mi rec da je sve tako bas sjajno na stranu mercedesa,nema tu koji je bolji od ovoga od onoga,uzmi modele slicnih agregata i pogledaj ko ima bolje performanse...tu nema govora,BMW ce ga svudje nadjacat                    

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #8 on: July 06, 2006, 04:15:12 PM »
mozda neki al taj tvoj teshko :mrgreen:  :D  :lol:  :o                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #9 on: July 06, 2006, 04:17:38 PM »
e ne mos mi rec da je sve tako bas sjajno na stranu mercedesa,nema tu koji je bolji od ovoga od onoga,uzmi modele slicnih agregata i pogledaj ko ima bolje performanse...tu nema govora,BMW ce ga svudje nadjacat
U pravu si BMW je sportskiji auto, ali to da neki ljudi nemaju pa zbog toga voze Mercedes mi je malo... mislim za nove Mercedese i kad su i 124 i E34 bili novi, opet je Merc bio skuplji a i vishe se prodavao,                    

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #10 on: July 06, 2006, 04:23:15 PM »
="brzi_pas" U pravu si BMW je sportskiji auto, ali to da neki ljudi nemaju pa zbog toga voze Mercedes mi je malo... mislim za nove Mercedese i kad su i 124 i E34 bili novi, opet je Merc bio skuplji a i vishe se prodavao,
Uvjek bio cijenjeniji!Chak je uvjek cijenjenija bila E36 od E34 (kako to objashnjavash filipe)Znam da prije 7-8 godina su polovne E36 bile skuplje duplo od E34ka (kako to?)                    

motorsport

• Guest
Ko to dira 124ku?
« Reply #11 on: July 06, 2006, 04:30:10 PM »
ma moze on bit i cijenjen, i kvalitetan i ne znam ti sto... al dzaba kad je ruzan ko djavo... ja mogu zamislit samo nekog penzionera kako ga vozi... alo ljudi pa zna se sta je MERCEDES a sta je BMW.... mercedes je uvjek bio gospodsko auto, a BMW momacko tj. sportsko... kad budem otisao u penziju razmisljacu o mercedesu... do tad me necete gledat u nijednog mercedesa... RESPECT za SL-a i CLK-a , al ostale modele ne volim... :wink:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #12 on: July 06, 2006, 04:33:28 PM »
da preformulisem...e34 i e36 imaju iste motore,ali se radi o tome sto je e36 mladji,aerodinamicnije,brzi,agilnije,startniji...jer nije isto motoru od koliko god konja i Nm da povuce jednako i jednoga i drugoga,jos ako uzmemo u obzir da je e34 mnogo tezi...stoga,plajacu se performanse...                    

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #13 on: July 06, 2006, 04:34:51 PM »
Neko ga ne voli shto je ruzan neko ga ne voli shto je buchan!A jeste li ga probali ?Taman sam trebao s ovim mojim doci (nego "is" ce mi zamjerit :D ) na okupljanje pa da stanete na crtu!                    

Offline SFU

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #14 on: July 06, 2006, 04:38:25 PM »
="Filip_pg" uparavo tako sto je velika razlika izmedju e34 i e36.E36 je mali,kompaktan auto,vise namijenjen omladini,tj brozoj voznji,sa agregatima koji fabricki imaju veliki broj konja i veliki obrtni momenat,tako da imaju dosta potencija za trke,lako budzenje itt...ne mozes da uporedjujes jer prije svega e36 je auto koji nije bas toliko namijenjen porodicnim izletima,i plus je par stotina kilograma tezi od e34,to su neke stvari koje su jasne,e34 je porodicni sportista,a e36 je sportista za 2...
Evo 3 puta chitam i nisam te najbolje povato!Aj edituj to i objasni nam shto je polovan e36 bio toliko skuplji od polovnog e34 (a kao chitava su klasa razlike)?                    

Sprinter

• Guest
Ko to dira 124ku?
« Reply #15 on: July 06, 2006, 05:17:24 PM »
ja imam 124 \\'85 godmada je krs                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #16 on: July 06, 2006, 08:05:14 PM »
Samo zamisli kako bi ti izgledao BMW  \\'85god.                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #17 on: July 07, 2006, 08:21:09 AM »
kao svako drugo auto,u zavisnosti kako ga pazis...ne mozes tako komentarisati,kao da i sam  ne znas koliko je do vozaca,onoga ko odrzava auto...a ja ti garantujem da ce moj jos 20 godina biti ovakav,jer ga pazim...                    

Offline Laki

• View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #18 on: July 07, 2006, 05:25:47 PM »
Mercedes 124-ka mi je jedan od naljepsih mercedesa,naravno modeli koji su proizvedeni od 91 godine sa prosirenom lajsnom.Kada bih birao izmedju 124-ke i BMW E34 odlucio bih se za mercedesa.Tu je naravno i cupe.124-ka 500EInace radjen je u Porscheovim pogonima.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Ko to dira 124ku?
« Reply #19 on: July 07, 2006, 08:55:09 PM »
vidjeh danas jednu 124qu pise 200 e a na drugu stranu dieselkoju mu je...sto je to kako "e" a diesel ... :?:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!