e pa ne mogu da se slozim sa vama...mana toga e34 jeste velika potrosnja (koja se moze korigovati normalnom voznjom).Da je 124 izdrzljiva,jeste i svaka joj cast,je ne kazem,ali da je auto trom i nikakav,jeste...jer uzmite bmw i mercedesa istog godista i slicnih agregata,pa makar i dizeli bili,vidjecete da mercedes sanse nema.Drugo,moj bmw je presao 260.000km,evo sad dodji i sjedi da ga provozas,ako osjetis ista,bilo kakvu razliku u odnosu na nov auto,ja ti ga dajem...i jos jedna stvar,o dizajnu,potencijalu,motorima,udobnosti,nema govora,mozete stajat na stranu mercedasa,ali i sami znate da je bmw bolji...a cijena nije ista sto ne znaci da je w124 bolji,vise je prodavan zato sto se jako malo kvari i jako malo trosi,a ljudima to treba jer nemaju da priuste sebi luxuz sportskog auta kao sto je bmw...e i da kazem,ne znam sto se toliko prica o tome lakom kvarenju e34 modela,i jako skupim djelovima?ja (da ga ne urecem) nisam odavno imao bilo kakvih problema sa njim lise tih trapova koje opravdavam jer je auto spusten,a i sami znate kakvi su nam putevi,i to me je ispalo 250 eura nove da stavim sa ugradnjom...dok je recimo bratu mi bilo 580 za boru (trapovi) i to bez reglaze,pa je auto bio polu-mrtav dok i to nije napravio...