[!--quoteo(post=21493:date=Mar 25 2007, 09:08 PM:name=eno)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(eno @ Mar 25 2007, 09:08 PM) [snapback]21493[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]please slike....thx...P.S.Auto ti je zmaj,svega mi...Jednom si pretekao mene(tj.autobus koji vozi nas studente za HN,a ja gledao,a ono samo nešto crno pro?e,kao strijela!Zna?i to si ti. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /])[/quote]Taj sam! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][!--quoteo(post=21528:date=Mar 26 2007, 10:07 AM:name=coma)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(coma @ Mar 26 2007, 10:07 AM) [snapback]21528[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]poz pele, tjuneru bokeljski i ex kolega, okaci te bistre slike, da i mi malo progledamo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ..to mi je zelja ostala - providni farovi, doduse ja bi stavio one crne, i m3 style stopke..ne znam kakve si ti porucio..ebiga mozda jednog dana kad budem uzeo nekog da `restauriram` za svoju dusu..[/quote]hocu cim se vrijeme smiri,da ga malo operem! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ma i ja sam mislio crne,ali me zezaju onda maglenke i zmigavci koji su sjajni.e znas kakav mi je bio corrado kad si ga vidio,e sad je jos bolji,he,he!