Author Topic: Punto gt Turbo  (Read 9565 times)

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #20 on: February 03, 2009, 05:56:33 PM »
da ga zamijenim? hm...ali dobro opet je to pitanje ukusa...neko bi uradio owo,neko ono...owo je po mom ukusu,nishta necu mijenjat  ::msn-wink:: motor ,da ne pricham,znate bolje od mene...  ::msn-wink::

Offline ulicni trkac

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #21 on: February 03, 2009, 06:09:06 PM »
..ja velim,vrh je i ovako....kolko je presha??

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #22 on: February 03, 2009, 06:12:38 PM »
neshto jache od 170 000...motor radi kao sat...

Offline bo8an

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #23 on: February 03, 2009, 06:20:04 PM »
nek vi je sa srecom  coolthumb
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #24 on: February 03, 2009, 11:11:54 PM »
eo mi ga pred kucu sad pa opalih koju slikuleka pod hitno ces da dodjes da ti maknem naljepnice... (nadam se da ih nisi ti stavljao)ima 'fast & furious' i naravno nezaobilazna NO FEAR. To cemo maknemo lepo!a ostalo ces isto mene da slushash  ::yes:: ::msn-wink:: I nesto da se radi sa zadnjim branikom/izduvom.Nesto mi tu chudno
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #25 on: February 03, 2009, 11:22:12 PM »
Isto sto bode u oci su ove obrvice. Besje sam vidjeo na neko bijelo tunirano auto sad se nemogu sjetit koje je, imao je extra detalj ofarbana kociona klijesta u bijelu extra detalj meni se svidja.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #26 on: February 03, 2009, 11:28:01 PM »
naljepnice nisam ja stawljao...wec su bile na njega...maknucu narawno,i onako su raspale...  ::msn-wink:: zadnji branik/izduw??

Offline tuningmaniak

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #27 on: February 03, 2009, 11:35:53 PM »
Meni je taj branik po tamanm nije nesto bas precerano, ali ako ga budes radio onda nesto ovako, bas je brutalan sa izduvom po sredini

Offline Milos GTI

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #28 on: February 04, 2009, 04:00:31 PM »
makni obrvice, stavi mu angel eyes, stopove kristalne, ofarbaj brave i lajsne u bijelo i mogao bi da mu maknes prskalice sa prednjeg branika. slazem se za naljepnice, bzv su, a zadnji branik mu mozes odradit kod nekog plasticara, neka ti obradi donju precku dje dodje auspuh, pa mu zvekni jedan dobar lonac, a mozes da mu odradis izduve na obije strane...

Offline Nemanja

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #29 on: February 04, 2009, 04:31:39 PM »
I evo od mene koment.  ::yes::Znaci prednji branik ko lutka ::thumbsupup::,zadnji ne daj boze,moze ovaj predlog od ,,tuningmaniak,,-a,i ofarbati ove lajsne u boji auta,obrve ne mici jer mu perfekno stoje,felne su bomba :party:,moze xenon,i izduv neki dobri,i nista mu ne fali,auto je savrseno  ::msn-wink:: punk punk

Offline tuningmaniak

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #30 on: February 04, 2009, 04:46:42 PM »
Obavezno ako bude ovakav branik sto sam postavio........ISPUH u sredinu.......

Offline ObeliX

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #31 on: February 04, 2009, 07:15:16 PM »
brate,bez ljutnje,namrtvo je ruzan....a neko je spomenuo kristalne stopove,bas bi ruzni bili  ::msn-wink::

Offline Nemanja

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #32 on: February 04, 2009, 07:21:02 PM »
I ja kazem za kristalne,a i andjeoske oci ne daj boze,nije ovo bmw ljudi....mada sve je stvar ukusa ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #33 on: February 04, 2009, 07:24:15 PM »
I ja kazem za kristalne,a i andjeoske oci ne daj boze,nije ovo bmw ljudi....mada sve je stvar ukusa ;)
Bas glupo razmisljanje nemoj se ljutit, sto coce da se bmw fanovi ne naljute....ajde.......

Offline brzi_pas

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #34 on: February 05, 2009, 07:42:18 AM »
Ja bi neke neonke stavio, mislim da bi mu bijele neonke odlicno stojale.....Eh, da, makni prskalice za farove sa branika (po tome je GT prepoznatljiv, al nema veze, makni ih)Angel ili Devil eyes (Devil eyes ti je isti ka na najnovijeg audija A6, perverzija izgleda, josh na onoga sto ga moj komsija vozi, xxxtra) obavezno, ali nista bez lexus style stopova nisi napravio, i dobro neko rece, makni odma ove OZ felne, i stavi neke allesio petokrake, ili one turske, odlino izgledaju, one crno-niklovane  ::msn-wink::Odradi mu unutrasnjost u eko kozu (u bijelo bi ja) i probaj da nadjesh one cukice sto dodju na stub od soferke... i naravo onaj veliki obrtomjer sa lampicom za shaltanje... to bi extra bilo...Muziku, obavezno neki DVD kvalitetni, i par bassova, znaci nista ispod 1500-2 eura...I na kraju (ili odma danas) da zatamnish stakla, u onu najtamniju crnu, da se nista ne vidi.....Naljepnice nisu nesto, al ne smetaju, ovo No Fear znaci "Bez straha" a takvi su vozaci trkalica, znaci ne smeta, jedino bi ja uzeo ona slova niklovana sto se lijepe (znash sigurno, gledao si ih) znaci iamsh da birash, ima ih isti ka na golfa 4, i onda samo nalijepish TURBO GT 1.4 16V 140Hp + Dont mes wit mi boy!P.S. A to Ww (nemo se ljutit  rofl ) bi mogao izbacit iz kuckanja....Aj uzdravlje, i pamet u glavu  ::yes::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #35 on: February 05, 2009, 09:06:16 AM »
SaljiWdzija :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Kimi

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #36 on: February 10, 2009, 06:41:16 PM »
andjeli s vama ljudi.....tebi stari neka je sa srecom auto pa da ti ga manje komentarishu ovdje  :tease:
Nema prostora ovdje kapi!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #37 on: February 10, 2009, 07:52:15 PM »
Vidjeh te malo prije kod skole u Zagorich,moraces jos malo da vjezbas bacanje pod rucnom ... :)

Majka mi je rekla da moze ...

Offline KenWood

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #38 on: February 10, 2009, 07:55:21 PM »
hahah :D o chemu ti?a malo da ga prowozam   ::msn-wink:: nisam ni pokushawao,tj nemam ruchnu....nidje u Pg nema sajle za njega... razliqju se njegowa i sajla od obichnog punta za 1-2 cm ....omg

Offline tuningmaniak

• View Profile
Punto gt Turbo
« Reply #39 on: February 12, 2009, 03:09:20 PM »
Jesi l' probo na Konik kod ovija sto italijane drzU?