Ja bi neke neonke stavio, mislim da bi mu bijele neonke odlicno stojale.....Eh, da, makni prskalice za farove sa branika (po tome je GT prepoznatljiv, al nema veze, makni ih)Angel ili Devil eyes (Devil eyes ti je isti ka na najnovijeg audija A6, perverzija izgleda, josh na onoga sto ga moj komsija vozi, xxxtra) obavezno, ali nista bez lexus style stopova nisi napravio, i dobro neko rece, makni odma ove OZ felne, i stavi neke allesio petokrake, ili one turske, odlino izgledaju, one crno-niklovane ::msn-wink::Odradi mu unutrasnjost u eko kozu (u bijelo bi ja) i probaj da nadjesh one cukice sto dodju na stub od soferke... i naravo onaj veliki obrtomjer sa lampicom za shaltanje... to bi extra bilo...Muziku, obavezno neki DVD kvalitetni, i par bassova, znaci nista ispod 1500-2 eura...I na kraju (ili odma danas) da zatamnish stakla, u onu najtamniju crnu, da se nista ne vidi.....Naljepnice nisu nesto, al ne smetaju, ovo No Fear znaci "Bez straha" a takvi su vozaci trkalica, znaci ne smeta, jedino bi ja uzeo ona slova niklovana sto se lijepe (znash sigurno, gledao si ih) znaci iamsh da birash, ima ih isti ka na golfa 4, i onda samo nalijepish TURBO GT 1.4 16V 140Hp + Dont mes wit mi boy!P.S. A to Ww (nemo se ljutit rofl ) bi mogao izbacit iz kuckanja....Aj uzdravlje, i pamet u glavu ::yes::