A dako bude neka slika.Ulicni dolazis li? .......i ovi ostali sa spiska?Edit: idete li?..............ja evo sad cu krenut........doves cu jednog druga sa audijem......... ::msn-wink::Edit II: Nego samo da recem da ni je bilo banja danas, u 16:29:50h nidje zive duse sem nas na okupljanje. Cekali do 16:50h kad se pojavise 3 auta (2 passat-a na celu sa ulicnim trkacOM sa svjeze opraTom lanciom) te nam malo osvjetlase obraz. Posle nalece Milos GTI sa punom dvojkom ljudi, prica ovo-ono, bilo je svega necega, i pod rucnu i turiranja, sve u granicama normale i extra zabave. Svako dovede po nekog, taj neko jos po nekog, uglavno extra ispade. Evo poblejasmo 3 ure i svi siti i zadovoljni. Masu ljudi se zainteresovalo za okupljanja i nas forum i pitali su kad cemo Joped. Svi dosli al onih glavnih sa spiska nema. samo 4-oro (tj.3-je) sa foruma, svi ostali sa strane, a bilo je 10-15 auta i x2 dusa. Svi koji ne dodjoste propustili ste stvarno dosta. Uglavnom sve respect momci bez ikakvih problema. Slicice ce bit malo kasnije, klipova ima i to extra uradjenih al je doticna osoba zamolila da se ne izbacaju "na vidjelo" pa cemo to ispostovat.Ukratko, bolje sa ovima "sa strane" no sa "domacima". Krivo mi je sto ne bi vise "forumasa" danas al sto cemo. Inache lokacija stvarno odlicna, bez ikakvih problema s ikim, mjesta kolko oces i za parking i za "avetanje" specijalno dva parkinga odvojena. Stvarno za izbor lokacije svaka cast. To bi nam moglo biti sad mjesto za okupljanje. Eto za sad tolko od mene.