Author Topic: Jos novije okupljanje?????????  (Read 3233 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Jos novije okupljanje?????????
« on: January 26, 2009, 11:47:22 PM »
Evo posto smo fino ovako unakazili ovi forum, mis'im da je vakat da se okupimo malo, a? Nijesmo odavno. Pa ko ce da se svadi nek se svadi van foruma Predloge za novu lokaciju. Ja sam ovih par dana slobodan pa cu malo proceljat grad da vidju dje bi mogli. Jes da jedni od najboljiG nijesu vise medju nama, al su pozvaTi i vise no dobrodosli, tako da im prenesite ako ih vidite prije nas.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #1 on: January 26, 2009, 11:51:22 PM »
neki ring brate :)

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #2 on: January 27, 2009, 12:02:57 AM »
aj nadji pa cu ja doc, najvjerovatnije ..ja ideju nemam

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3 on: January 27, 2009, 12:04:49 AM »
Moze u tebe? Da vratim malo skodicu u zemlju odakle je prije godinu i po dovezena?  happy2Evo sjutra dako pogledam neke lokacije pa cu javit ima li sto korisno i vrijedno.

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #4 on: January 27, 2009, 12:06:46 AM »
ne jadan ja sam u cg za par dana

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #5 on: January 27, 2009, 12:08:57 AM »
Ako je tako da i tebe vise upoznamo!!!!!

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #6 on: January 27, 2009, 01:15:22 AM »
ja nisam odavno prolazio tuda,pa neka neko kaze valja li sto,ali mi se cini da onamo kod univerziteta je velik parking i da bi` mogli tamo.ponavljam,ako me sjecanje dobro sluzi da je parking bas velik...a ovo okupljanje bi` dobro doslo,da se malo smire strasti  ::yes::a ljudi koji vise nisu na forumu,pretpostavljam da bi` dosli...i ako se moze bez kumova,drugova,komsija koji ce zulum da prave...

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #7 on: January 27, 2009, 01:39:02 AM »
bolje 5 ljudi pa bude fino (nego 20 pa gledas kad ce te koji sprcit odpozadi, mislim autom), pa poslije poc, prosetat nedje, $es na kraju krajeva...ili otvorit gepek - kad ono gajba piva, otvorit drugi - a tamo neko divno ozvucenje...ne  moramo se trkat

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #8 on: January 27, 2009, 10:23:48 AM »
Bravo senjore luka, molto bene, ke bela razmisljanje - isha kaki mi je ovi talijanski svaka meni cast.Za ozvucenje ce se ja postaram hihihihihi ::bicycle::, za ostalo ce se vidi.Inache ono kod univerziteta je extra lokacija al pod jednim uslovom bez bukanja i turiranja jer sigurno imaju nekog obicnog cuvara/strazara pa da ne bude par svadja s njime, i polismeni cesto onamo patroliraju na madjistralu i oko gornje pa bi ne culi i onda nista. Zatim bi valjalo ono iza stadiJona dje smo zadnji put bili. OndaK ima fino mjestasce ako ne bude previse kolica onamo ispod mosta na ribnicu kod one galerije (jako fino i romanticno mEsto happy2).Takodje ako bude dosta auta valjalo bi ispred maxija na stari - kad se povuce ono jezero (joj kako sam utripova ovo: 50-esetak auta, poneka neonka, mjuza pici, extra ka na ona okupljanja na filmove laughbounce). Ovo su mjesta dje niko ne bi pravio nikaki problem. Ako nekom pada na avet nesto bolje i ljepCe nek slobodno napise, necemo mu nista.

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #9 on: January 27, 2009, 02:23:24 PM »
ako mislite na onaj univerzitet kod toloshke sume-trim staze vikendom uveche nema jednog auta...mozhe se smjestit ne 30 no 300 auta komotno...parking se ne vidi s magistrale tako da nije upadljiv na za policiju ni za 'strane' posjetioce...ja sam za...naravno uz 'stare' chlanove..devila,renaultsporta...itd...ja bi dekra kola te sat vremena i doveo bi josh 2 passata 5ice high line i mozda mazdu mpv... intheclub

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #10 on: January 27, 2009, 02:55:02 PM »
ako mislite na univerzit u donjoj gorici, zaboravite odma na okupljanja tamo
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #11 on: January 27, 2009, 03:30:34 PM »
ja sam mislio na univerzitet kod toloske sume  ::thumbsupup::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #12 on: January 27, 2009, 04:23:14 PM »
oket, nego manijaci napisashe " i polismeni cesto onamo patroliraju na madjistralu i oko gornje pa bi ne culi i onda nista "pa zatoa i vidjeh na facebook par klipova kako neki momcici dolaze sa motorima tamo na onu pravinu i dizu na zadnji turiraju itdna fax ima par strazhara, a i oni objekti pored takodje imaju obezbjedjenje. Nas koji studiramo tamo opominju da ne brzamo onuda :)  ::wub::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Milos GTI

• View Profile
« Reply #13 on: January 28, 2009, 08:39:46 PM »
moze tamo slobodno, nema nikakvih strazara....ovaj vikend??

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #14 on: January 28, 2009, 11:08:16 PM »
mozhe 1oga a??ocemo li spisak???

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #15 on: January 28, 2009, 11:11:51 PM »
opa, to nebi bilo lose1. bmw_fen 80% dolazi

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #16 on: January 28, 2009, 11:48:02 PM »
Mora li ta nedjelja, mislim da je 1-vi nedjelja. Ako mora onda nedje oko 3ure.Mada ja cu vidjet jos sa bratom pa cu detaljnije za nas manijake rec. ::msn-wink::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #17 on: January 29, 2009, 12:24:56 AM »
moze tamo slobodno, nema nikakvih strazara....ovaj vikend??
malo bolje znam...kao sto sam rekao - strogo bi izbjegao okupljanje tamo.Oba parkinga su parkinzi fakulteta, a strazhari na fakultetu su tamo 24h, kao i strazari okolnih stovarista i magacina.I ponovice se situacija sa parkinga kod delte dje ce svi stiskat kola i potpisivat se i odosmo kuci za pola sata.To je moj neki savjet i predlog.Tamo ne idem.Ako cete nedje drugo - deal!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #18 on: January 29, 2009, 12:27:14 AM »
Nije nikakva frka, nadjite neko drugo mjesto, mislim ako meni sto pane na pamet javljam. Sad trenutno nista ali......Dje moze?

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #19 on: January 29, 2009, 12:28:14 AM »
ko ce da stiska?ja se iskreno nadam da niko sa foruma nece,a stvarno se nadam da niko nece zvat` nekoga,ko bi` moga` sve da upropasti....jes` da su moji,ali mozemo bez zecana,onakvih...  roll2