Ja sam na Tigrove gume nagovorio druga (na II-jku) i straica (na astru), obojci ih hvalU, odusevljeni s njomE, kako na suvom tako i na mokrom. Model je mislim T200, znaci onaj najosnovniji. Naravno ne mos' kod njih gledat sad neka extra svojstva kao kod npr. Toya ili Yokohame al su vise nego solidne. Ja sam stavio zimske Tigrove i nemogu ih nafalit. Rekao sam da cu probat ljetnje pa nek djavo nosi, ionako ih mijenjam svake godine. Kod Tigra imas jacih modela nemoras stavljat ovaj T200 (zvuci kao tip brasna jbt. happy2), imas Hitris koji je dosta dobar samo sam cuo da ga muci to sto je bucan, a imas i neku mis'im da je Prima ili nesto tako, to je trenutno najjaca njihova guma a u dimenziji 205/55R16 (koju cu ako Bog da do ljeta stavit) kosta smijesnih 60ojra. Vezano za Barumke, koji god model uzmes nej pogrijesit, sve su jako dobre gume za tu cjenovnu kategoriju. Mislim da ce u toj Tvojoj dimenziji kostat oko 70E, sto i nije lose. Jel to sto velis UHP naziv za sve gume visoke klase ili pricas o nekoj novoj gumi UHP za koju nisam jos cuo? Koju god Toyo ili Yokohama uzmes nece Ti se lose pokazat, s tim sto kod Yokohame imas i druge modele, nemoras one "trkacke", koji su relativno povoljni. U vezi s' tim podji do Milacica u Zagorich pa vidji. Ovaj Toyo sam vidio na par dvojki sa gumama 185/60R14 pa cim postoje u toj dimenziji postojace i u ovoj Tvojoj. To je inache standardna dimenzija za jace modele Opel Astra/Tigra i dosta Italijana tako da bi trebalo da ih imaDu.Za savu sam cuo da se nije bas najbolje pokazala kao ljetnja guma, dosta plastike (slicno kao kleber).Od kineskih Kingstar i ostalih slicnih sranja bjezi. neces se urecit.Inache sprcat se nece ni s' jednom novom gumom (pa makar i kineskom), al kad prodje 10.000km onda se se poznat sto je dobra a sto losa guma.