Losa strana je sto je punto GT 1.4.... roflTa mala kola jos sa turbinom su mnogo rizicna za kupovinu kao polovnjak...Velika mogucnost je da taj auto nikad nije imao 'normalnog' vlasnika, koji je imao preko 25 godina... sto automaCki znaci da je ubijan i odvaljivan od gasa od kad je izasao iz salona...Mala zapremina (1.4) U kombinaciji sa turbinom nije bas najsrecnije reshenje...A druga strana medelje je ta da (ako) uzmesh dobar primjerak, imacesh nevjerovatno brzu gradsku zujalicu, koja ima ogroman potencijal da se ''napuca'' da bude lud i prebrz gradski auto, i ima da ostavljash iza sebe mnoooogo jace automobile (na papiru)...Znaci, posebno obrati paznju na sam motor, jer ako on nije dobar... nikad ga neces dovesti u pristojno stanje, obrati paznju i na turbinu, provjericesh je tako sto ces pogledat dimi li plavicasti dim iz auspuha dok je vozish ili posle malo jace voznje kad stanes (ne gasis auto odma/nikad na turbasha), i pogledash dal na auspu izlazi isto plavicasti dim...Trapovi i ostale stvari mogu da se srede a i nisu mnogo skupi, mada ako mu trapovi (koji nisu skupi) nisu OK, razmisli kako ga je predhodni vlasnik odrzavao, kad je npr neki skuplji dio u pitanju ::msn-wink::Nadam se da sam ti bar malo pomogao, i zelim ti da naidjes na dobrog, i sam mnogo volim malog brzog italijana really!