Zdravo, ja sam Nebojsa iz Bara imam 16 god i uglavnom se bavim voznjom i sredjivanjem motora, predstavio sam se vec nedje prije ali nisam bio aktivan na forum..posto svi predstavljate svoja vozila rekoh i ja to da uradim i ako nije u pitanju auto, naime u pitanju je motor Aprilia SR 50 R. uzeo sam je novu krajem proslog ljeta i od tad sam dosta toga radio na njoj.. evo slika djelova i motora ako vam sto nije jasno slobodno pitajte, i vasi komentari su pozeljni.. ::msn-wink:: znaci za sad je na motoru sledeci setup:Top Performances Trophy 70(komplet kit cilindra-klip-glava.. sve 70kubika):

Laser X-pro (chromed)-auspuh:

Malossi Multivar (prenos-varijator):

Malossi Red Sponge (sundjer za airbox koji vise nije na motoru):

od styling djelova imam:STR8 LED stop svijetlo:

Kiesler undertail(plastika sto dolazi na rep):

Aluminijumske patosnice:

polirani poklopci za posudu glicerina:

polirane rucke od kocnica:

ofarbana kociona klijesta u crveno:

u planu je poliranje dekla, mozda rubova felmi i narucene su jos neke plastike sto dolaze pored farova i filter vazduha.evo nekih slika motora:

sad je trenutno motor u garazi i ceka da dodju novi djelovi jer su pasale karike.. kako ne mogu da ga vozim onda uvjek cackam nesto oko njega. za koju nedeju bi trebao da stigne novi kit(klip cilinda glava-sve..) ovog puta preradjen, jos jaci nego prije, stavljen je novi auspuh Stage6 PRO, stavljen je i novi usis i karburator od Gilere Runner 180 i filter vazduha malossi, stavljao sam i neke mrezice, tegice volana, stelovao sam prenos i sad je ogromna razlika.. jos imam u planu da pravim plasticno sjediste suvozaca i neke sitnice da izmjenim. evo par slika:

motor je serijski imao oko 3-5ks, sa starim auspuhom i cilindrom i ostalim djelovima je imao oko 10, a sa novim cilindrom bi trebalo da budu osjetljive promjene sto se tice performansi (skoro 15ks), a i sa starim aupuhom i kitom sam prestizao sve od 125ccm i neke 150ccm.. a krajnja brzina se vrti negdje oko 110-120km/h.. vama sad ove brojke sto se tice konjaze zvuce smijesno i meni su zvucale ok sve nisam probao i uvjerio se da je ogromna razlika i 1ks.. naravno kod motora..