Author Topic: Aprilia[SR-the beast] 50=>70  (Read 813 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Aprilia[SR-the beast] 50=>70
« Reply #20 on: December 17, 2008, 01:42:31 PM »
Nisi cuo zvuk sa LeoVince auspuhom! Sad je koliko znam bez njega i zvuk je dosta priguseniji...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #21 on: December 17, 2008, 02:22:08 PM »
Nisam cuo uzivo njegov stage 6 pro,ali sigurno znam da je glasniji od leovince zx-a,i da ima kolko oces glasnijih auspuha,jer leovince ima u sebi pregrade i vunu,kao jos par auspuha za base setup,jaci auspusi nemaju u loncu nista,tj prazni su i imaju mnogo jaci zvuk...jedino ako se po baru montiraju leovince auspusi bez prethodnog stavljanja dihtunga :)

Offline Shon

• View Profile
« Reply #22 on: December 17, 2008, 02:24:30 PM »
po baru se ne montiraju nikakvi auspusi, jedino ovaj sto ja imam.. a on je mislio da je moj prosli auspuh bio leovince.. ono je bio laser i on je dosta jaci od ovog sto je sad na motoru.. ali se i ovaj dosta jako cuje.. prelijep je zvuk.. ::msn-wink::
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #23 on: December 17, 2008, 02:47:01 PM »
Laser - bravo ja napisah LeoVince... aooo to je samo 5-6-7 slova kao da je bitno al zvuk je bio... plane
...jedino ako se po baru montiraju leovince auspusi bez prethodnog stavljanja dihtunga :)
Marinovicu nismo mi indijanci znamo i mi nesto!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #24 on: December 17, 2008, 02:55:34 PM »
Pa jel ti sad auspuh s6 pro ili pro replica,ako je pro nevjerujem da je slaibiji od lasera...A nije 2 fast niko indijanac,i eto sam se ispravi da nije leovince,ja sam samo iznio cinjenicu da je leovince da nebi bilo moguce da se vise cuje od s6...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #25 on: December 18, 2008, 07:38:31 AM »
Ma Marinovicu zajebavam se...Neko moje misljenje je da i ovaj sad se cuje dosta ali Laser je odzvanjao tako da svaka cast kako je mogao ono da vozi.

Offline Shon

• View Profile
« Reply #26 on: December 18, 2008, 12:27:12 PM »
sad je S6 pro, ne Pro Replica.. ali laser se jace cuo.. nema veze sto je stage6 midrace, laser je bio high base ali9 ne znam ni ja kako se tako jako cuo..
Strast ne bi smjela imati granice.