Author Topic: Golf 2 1.8 (VR6 project)  (Read 60622 times)

Offline stefan123

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #460 on: July 29, 2010, 10:13:18 PM »
bravo bravo  respectkakvih tegova ?
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #461 on: July 29, 2010, 10:22:22 PM »
 respect nek je srecan

Offline devil_may_cry

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #462 on: July 30, 2010, 07:10:20 AM »
Farbaj u crno i mici ove seljacke felme.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline X3M

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #463 on: July 30, 2010, 07:54:09 AM »
neka je srecno!  ::beer3:: svaka cast!  clap2

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #464 on: July 30, 2010, 08:13:29 AM »
kakvih tegova ?
tegovi dodju na mjesto rezervnog tocka, a koliko kg vidjecu, jer prvo ide na vaganje

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #465 on: July 30, 2010, 08:49:15 AM »
pomoc oce, al ipak ce biti neupravljiv zbog prevelike tezine naprijed, a nazad ne smijes precerivat s tegovima da ne bi bilo da motor vuce samo tegove a ne karoseriju happy2
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #466 on: July 30, 2010, 09:23:05 AM »
nek je sretno!
Farbaj u crno i mici ove seljacke felme.
prvi put se slazem s tobom oko nekog vw i to golfa mk2... aj na dobro da izadje

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #467 on: July 30, 2010, 09:31:28 AM »
Sa srecom! Privede se i ovaj project kraju...!
prvi put se slazem s tobom oko nekog vw i to golfa mk2... aj na dobro da izadje
Hahahaha dobar je Vuk samo kad oce da bude ozbiljan!  PS slazem se sa vama CRN i neke jebacke felme 16" mozda cak OZ  :tease:

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #468 on: July 30, 2010, 02:29:48 PM »
al na tu crnu kad bi nasao BBS sa Rallye modela pa ih baci u "nikal" happy2  ili neke ASA full polirane sa falcom  respect
« Last Edit: July 30, 2010, 02:32:21 PM by tuningmaniak »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #469 on: July 30, 2010, 05:02:22 PM »
Co'ek je ubacio VR a vi pricate o tockovima ... meni je to nebitno , mogao bi i na celicne samo da svakih malo mijenja nove gume !Cestitam po ko zna koji put i da te dobro slusa !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #470 on: July 30, 2010, 06:03:17 PM »
hvala brate, nego ti mi obeca neku naljepnicu?  really!

Offline gtivr6

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #471 on: July 30, 2010, 10:23:10 PM »
Co'ek je ubacio VR a vi pricate o tockovima ... meni je to nebitno , mogao bi i na celicne samo da svakih malo mijenja nove gume !Cestitam po ko zna koji put i da te dobro slusa !
u potpunosti se slazem ...

Offline devil_may_cry

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #472 on: July 31, 2010, 09:44:17 AM »
Umoci glavu u med obraza ti.Kad je vec u sa u ovaj (glupi) projekat, onda treba da ga zacrni totalno (mat crna mmmm) stakla crna da crnja ne mogu bit, spusten u pod, bbs16-17", distanceri, 4-1 i komplet granu nekog jaceg proizvodjaca, maska sa 4 fara sa krstovima unutra, 1 brisac, onaj kurac od 3jke na prednji branik dolje, xenoni 6000k. Eo neka reKu manijaci jesam li u pravu, i treba li ovako Gnoj da izgleda.Eto kako treba da izgleda.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #473 on: July 31, 2010, 11:58:06 AM »
Dobro Davorike nemo' se odma ljutit, ja sam mu cestitao, a posle toga da ga spustim malo na zemlju predlozio predloge happy2a sa devilom se moram slozit (teska srca al moram), sem one stavke sa crnim staklima jer je onda sve to precrno. A za ostalo je potrefio. Jos i retrovizori od cetvorke, stakla u neku zeljenu svijetlu foliju a unutra sve bijelo da bude (sEdista, vrata, kroviste, ostale sitnice) - uffffff ::wub::Pa da ondaK i mi imamo nesto za "Vorteise" da pokazemo ::msn-wink::

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #474 on: July 31, 2010, 02:13:02 PM »
Umoci glavu u med obraza ti.Kad je vec u sa u ovaj (glupi) projekat, onda treba da ga zacrni totalno (mat crna mmmm) stakla crna da crnja ne mogu bit, spusten u pod, bbs16-17", distanceri, 4-1 i komplet granu nekog jaceg proizvodjaca, maska sa 4 fara sa krstovima unutra, 1 brisac, onaj kurac od 3jke na prednji branik dolje, xenoni 6000k. Eo neka reKu manijaci jesam li u pravu, i treba li ovako Gnoj da izgleda.Eto kako treba da izgleda.
kao i honda civic da bude u savrenom stanju i da ide kod savrsenih majstora.....vuke shhhhhhh ::msn-wink::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #475 on: July 31, 2010, 04:31:45 PM »
kao i honda civic da bude u savrenom stanju i da ide kod savrsenih majstora.....vuke shhhhhhh ::msn-wink::
O cemu ti jadan ne bio? Definisi ovaj bezmogzga napisan post molim te.
Dobro Davorike nemo' se odma ljutit, ja sam mu cestitao, a posle toga da ga spustim malo na zemlju predlozio predloge happy2a sa devilom se moram slozit (teska srca al moram), sem one stavke sa crnim staklima jer je onda sve to precrno. A za ostalo je potrefio. Jos i retrovizori od cetvorke, stakla u neku zeljenu svijetlu foliju a unutra sve bijelo da bude (sEdista, vrata, kroviste, ostale sitnice) - uffffff ::wub::Pa da ondaK i mi imamo nesto za "Vorteise" da pokazemo ::msn-wink::
Pa ovaj auto ce bit samo za bukanje jer ce da bude stabilan kao Domo na stiklu od 10 cenata. Totalno ga zacrni i zavrsena prica, buka se po semafora.

Offline stefan123

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #476 on: July 31, 2010, 04:38:03 PM »
tegovi dodju na mjesto rezervnog tocka, a koliko kg vidjecu, jer prvo ide na vaganje[/quote]je li to bash must ? prvi put cujem da neko otezava auto a pokusava da ga ucini brzim :)jesi li razmisljao o lsd-u, ima li ga uopste za tvog "few in one golfa" ?
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #477 on: July 31, 2010, 06:13:14 PM »
skuplji bi mu bio lsd nego ovaj VR6 motor :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #478 on: July 31, 2010, 06:56:17 PM »
tegovi dodju na mjesto rezervnog tocka, a koliko kg vidjecu, jer prvo ide na vaganje
je li to bash must ? prvi put cujem da neko otezava auto a pokusava da ga ucini brzim :)jesi li razmisljao o lsd-u, ima li ga uopste za tvog "few in one golfa" ?[/quote]FAIL hahahahNe pokusava da ga ucini brzim vec stabilnijim. Prednji kraj mu je 30 puta tezi od zadnjega

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #479 on: July 31, 2010, 08:15:50 PM »
Taman takoTipujem da ce na vaganje pokazat 70:30 ili mozda 75:25 odnos tezine sto je jednako nenormalnom klizanju preko nosa ma kakve gume i felge imao. LSD tu mnogo posla odradio ne bi jer nije problem u prenosu snage vec o prevelikoj tezini na prednjoj osovini.Inache LSD bi se dao iskombinovat, to je pitanje nekih 700 eura (npr. na taj motor sam cuo da ladno pasuje menjac od Fabie RS TDI sa 6 brzina = 350 eura + LSD sa lezajevima i ostalim priborom za montazu cca 700-800 eura). Nego kolko se sjecam, ABS-a bit nece jel? Mozda kad bi vremenom probao ubacit ABS al sa cetvorke i na njega dogradit ESP mozda bi bilo povoljnije od LSD-a.