Author Topic: Golf 2 1.8 (VR6 project)  (Read 59645 times)

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« on: December 04, 2008, 12:05:28 PM »
Evo da predstavim i moju `makinu`
« Last Edit: June 05, 2010, 04:47:34 PM by TROPHY-Renault »

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #1 on: December 04, 2008, 12:13:13 PM »
...fino fino...extra sredjen, jedino mi retrovizori i patosnice ne leze, al svako ima svoj ukus i cijenim sto imas dvojku u ovakvom stanju i ovako sredjenu.Koji 1,8, "obicni" ili GTI?
« Last Edit: December 04, 2008, 12:18:24 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #2 on: December 04, 2008, 12:20:23 PM »
Sve pohvale za trud ali ja moram dati zamjerku!1.Stavi siroki spojler od GTI-a i makni ove grdne magleneke 2.Makni ove bocne zmigavce i stavi bijele od golfa jer ovi univerzalni su odvratni3.Stavi bijele zmigavce u branik 4.Valjalo bi kad bi nasao fabricki potamljene stopove jer ovo farbanje mi se nimalo ne svidja5.Plastike oko vetilacionih otvora vrati fabricke ili ofarbaj u crno6.Retovizori se mogu i ne moraju mijenjat stvar ukusaSve ostalo je OK.Volim da vidim finog golfa ali ovaj si sitnicama upropastio inace je kulturica...Koliko mogu vidjet a ne vidim najbolje, cini mi se 1.8 8v

Offline ObeliX

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #3 on: December 04, 2008, 12:21:27 PM »
dobar,dobar  ::yes::je li kupljen ovako,ili si mu ti ovo radio?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #4 on: December 04, 2008, 12:23:39 PM »
Evo sad vidjog u predstavljanje, napisa je coek 1,8 karb. sto znaci da je "obicni" 8v.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline MotobikeR

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #5 on: December 04, 2008, 01:06:44 PM »
nadoveza bi se na 4fast-a .. vece felge  ::msn-wink::

Offline SFU

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #6 on: December 04, 2008, 01:08:38 PM »
ima stvari koje si dobro odradio ali je previshe stvari koje si uzas odradio!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ulicni trkac

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #7 on: December 04, 2008, 01:21:24 PM »
vidio sam ga nedje kroz grad..slazem se sa ostalima,da promijenish neke stvari...uz malo para moga bi ga doves u pristojno stanje...posjeti HR vw-club ,i pogledaj shto su golfovi ::msn-wink::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #8 on: December 04, 2008, 01:24:00 PM »
Sve pohvale za trud ali ja moram dati zamjerku!1.Stavi siroki spojler od GTI-a i makni ove grdne magleneke 2.Makni ove bocne zmigavce i stavi bijele od golfa jer ovi univerzalni su odvratni3.Stavi bijele zmigavce u branik 4.Valjalo bi kad bi nasao fabricki potamljene stopove jer ovo farbanje mi se nimalo ne svidja5.Plastike oko vetilacionih otvora vrati fabricke ili ofarbaj u crno6.Retovizori se mogu i ne moraju mijenjat stvar ukusaSve ostalo je OK.Volim da vidim finog golfa ali ovaj si sitnicama upropastio inace je kulturica...Koliko mogu vidjet a ne vidim najbolje, cini mi se 1.8 8v
Sve je ovo tacno.Ali ti pici po svome,radi kako se tebe svidja,jer ovima odje ne moze udovoljit sveti petar i SLR.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Biker

• Guest
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #9 on: December 04, 2008, 01:54:20 PM »
nije lose samo tako nastavi ali golf kao golf...na 1m2 imas ih 10kom    roflTi ceraj po svom a za ostale se ne brini...

Offline SFU

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #10 on: December 04, 2008, 02:32:42 PM »
ljudi nemojte da prichate takve stvari!!!!ako neko "radi" svoje auto po svom meraku i postavi ga na forum mora biti spreman na kritiku (dobru ili loshu)!ispada ko da smo mi "debili koji jedva chekaju da nekom kazu neshto loshe za auto"!evo za pohvalu je shto je auto spushten, maska bez znaka, krovni, volan, displey ... eto!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bo8an

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #11 on: December 04, 2008, 02:35:58 PM »
mene je prelijep, jedino maglenke malo strce, ostalo je  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #12 on: December 04, 2008, 02:51:09 PM »
ljudi nemojte da prichate takve stvari!!!!ako neko "radi" svoje auto po svom meraku i postavi ga na forum mora biti spreman na kritiku (dobru ili loshu)!ispada ko da smo mi "debili koji jedva chekaju da nekom kazu neshto loshe za auto"!evo za pohvalu je shto je auto spushten, maska bez znaka, krovni, volan, displey ... eto!
Slazem se sa Slavkom. Ne dajemo zamjerke iz lose namjere kad je nesto dobro pohvalimo i damo kritiku za nesto sto se po nama moze promijeniti a da auto izgleda ljepse.Naravno auto je lijepo sredjeno ima DVD (inace ne vidim svrhu monitora), spusten je, felme su mu dovoljne, maska bez znaka, trece stop svietlo u spojler, pohvale za retrovizore              (ko ne zna ovo je stariji tip zna se dje stoje retrovizori na njega)...Jos jedna zamjerka kad je vec farban sto nisi stavio vrata od novijeg tipa (bez leptir stakala)?
Sve je ovo tacno.Ali ti pici po svome,radi kako se tebe svidja,jer ovima odje ne moze udovoljit sveti petar i SLR.
Devile nase je da kazemo svoje misljenje a sad ako se misljenja ne poklapaju a u vecini slucajeva se ne poklapaju nikakav problem. Radi mene ga moze sad prodat i uzet alfu 145.  happy2@tuningmanijak ziva istina malo ih je ili je STOCK ili PLASTIKA ili kulturica - ovome malo hvali da bude kulturica

Offline ulicni trkac

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #13 on: December 04, 2008, 03:02:47 PM »
ja mislim da je mu je ovo prva farba..ozb.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #14 on: December 04, 2008, 03:15:49 PM »
Extra ti je auto,neka je ziv i zdrav i boljim ga zamijenio !!! samo operi sjedista ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #15 on: December 04, 2008, 03:19:46 PM »
Golf je super....vece felne,duboki branici, ostalo je sve super.... ::thumbsupup::

X-racer

• Guest
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #16 on: December 04, 2008, 05:04:20 PM »
ne volim golfove uopste ali ljepse dvojke od ove nisam gledao...i samo da znate on nju sredjuje vec 4-5 godina  respect ::msn-wink::

Offline bmw_fan

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #17 on: December 04, 2008, 06:07:06 PM »
alo  ::offtopic::  nije loso vaj golf,  displej, volan  clap2 r8 promijeni sliku!

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #18 on: December 04, 2008, 08:43:21 PM »
Prva je boja, nisu farbana cijela vrata (zato ih nisam ni mijenjao) samo zatvorene rupe od starih retrovizora i flekovana mala povrsina.Imam samo pripremu za dvd, fali mi player da salje sliku na monitor, a planiram doooosta toga al` treba para jbg.Bolje polako, ali da valja.Sjedista idu u kozu, jer je platno izlizano.Idem na sire gume, distance, zadnje diskove, gti 2.0 16v ......pa onda branici, bankine, stopovi i ostali shminkeraj....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #19 on: December 05, 2008, 07:46:44 AM »
Pa zbog zatvaranja rupa sam rekao da je farban. Playere imas jeftine ako ne patis za markom i kvalitetom.Sire gume i vece felme pretpostavljam! (javi mi na PM cijenu tockova koji su sad na njega).