20e mnogo ili malo???Paaaaa, sta ja kao ucesnik dobijam sa tim???Da se odvozam u krug izmedju cunjeva, sjebem gume (puno vise od 20e) rizikujem stetu i dobijem "pehar"... naravno ako budem bolji od organizatora i ostalih koji vjezbaju tu "stazu"...Ovo sagledavam iz ugla klasnicnog pg-ricanina (ili crnogorca) koji ima relativno dobar ili noviji auto...(3le sa RSom npr.)Nije samo 20e, 20e je najmanji problem, gume, gorivo, sozina, kafa, sok, hrana....(ako ocemo da sitnicarimo)Ko to prati? Ko su sponzori?Ko organizuje? Trifke??? Onaj Trifke koji je pricao kako je cist lopovluk da se plati 30e za brdo, znaci mnogo skuplja organizacija i kao neko prvenstvo... e pa on je pricao kako je 30e lopovluk... (ne ulazim sto je to organizovao Gavran i sto on stvarno jes prevarant)Na kraju krajeva, vjerovatno nema sponzora i da se organizacija jedva izvuce da uplatom od 20e za sve takmicare, ali jbg. organizator treba da se potrudi da nabavi sponzore koji ce cijelu "festu" da iznesu, pa nek je onda 20e, pa pobjednik nek ponese uz pehar i neke pare (a i ogranizator, jer niko za DZ ne radi)Sad da me niko ne shvati pogresno, ja licno da imam auto za tu "zajebanciju" naravno da bi otishao pa sve da cu zadnji bit, da eto "ucestvujem" u nekoj trci i te fore... ali definitivno moja kola su FWD i nisu za to...pogotovo gtv, kad nabavim 75icu, eto mene da se igram..P.S. A posebno bi dosao i nagovaram ljude (dal' uspjesno???) da se spustimo do dolje i napravimo ekipu (iz maslina) samo i iskljucivo zbog Milosa, koji se trudi i "maltretira" da sve ovo ispane dobro...ne zbog sebe...