Author Topic: AUTO SLALOM  (Read 2774 times)

Offline Marinovic

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #20 on: November 26, 2008, 07:50:05 PM »
Sve dok je 20 eura mnogo,od auto sporta u CG nece bit nista,i umjesto da se bar neki aktivniji clanovi potrude da se to poboljsa,pa da se grupno ode tamo,4-5 auta odvozi slalom,nebitno s rezultatima,uz sve to ponesu se maijce i flajeri i ostalo...pa ima li bolje reklame za forum,i garantujem da bi sa takvom smijesnom konkurencijom "MR team" bio najveca atrakcija na tom dogadjaju....ja da imam 18g. poso bi pa makar sa zastavom da vozim,sto me boli k***c, s nekim krsem je lakse izves bolje zajebancije,nego li s nekim boljim autom,dje je coeka strah da se sto ne sjebe na auto i zasto sto mu je zao guma,zato ima najvise jugica i fici....Samo da napomenem za ovu prvu frazu,zar je 20 eura mnogo....n e uvrjedjujem nikoga,meni samom 20 eura je dosta,ali mislim da se jednom godisnje moze toliko izdvojiti i poci tamo,jer dok se ne podje covjek nece svatit koji je to da recem dozivljaj...Ima li kakvih uslova koje auto mora da ispuni,tipa kadica sjediste i slicno,cini mi se da je za proslu godinu bilo nesto,ili se varam...

Offline brzi_pas

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #21 on: November 27, 2008, 04:03:33 AM »
20e mnogo ili malo???Paaaaa, sta ja kao ucesnik dobijam sa tim???Da se odvozam u krug izmedju cunjeva, sjebem gume (puno vise od 20e) rizikujem stetu i dobijem "pehar"... naravno ako budem bolji od organizatora i ostalih koji vjezbaju tu "stazu"...Ovo sagledavam iz ugla klasnicnog pg-ricanina (ili crnogorca) koji ima relativno dobar ili noviji auto...(3le sa RSom npr.)Nije samo 20e, 20e je najmanji problem, gume, gorivo, sozina, kafa, sok, hrana....(ako ocemo da sitnicarimo)Ko to prati? Ko su sponzori?Ko organizuje? Trifke??? Onaj Trifke koji je pricao kako je cist lopovluk da se plati 30e za brdo, znaci mnogo skuplja organizacija i kao neko prvenstvo... e pa on je pricao kako je 30e lopovluk... (ne ulazim sto je to organizovao Gavran i sto on stvarno jes prevarant)Na kraju krajeva, vjerovatno nema sponzora i da se organizacija jedva izvuce da uplatom od 20e za sve takmicare, ali jbg. organizator treba da se potrudi da nabavi sponzore koji ce cijelu "festu" da iznesu, pa nek je onda 20e, pa pobjednik nek ponese uz pehar i neke pare (a i ogranizator, jer niko za DZ ne radi)Sad da me niko ne shvati pogresno, ja licno da imam auto za tu "zajebanciju" naravno da bi otishao pa sve da cu zadnji bit, da eto "ucestvujem" u nekoj trci i te fore... ali definitivno moja kola su FWD i nisu za to...pogotovo gtv, kad nabavim 75icu, eto mene da se igram..P.S. A posebno bi dosao i nagovaram ljude (dal' uspjesno???) da se spustimo do dolje i napravimo ekipu (iz maslina) samo i iskljucivo zbog Milosa, koji se trudi i "maltretira" da sve ovo ispane dobro...ne zbog sebe...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #22 on: November 27, 2008, 04:20:42 AM »
mijo javi ako budete isli ti i maslinari
slam.poke.drop.tuck.dope

gavrossi

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #23 on: November 27, 2008, 11:25:39 AM »
mijo javi ako budete isli ti i maslinari

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #24 on: November 27, 2008, 11:34:47 AM »
Pretpostavljam da je Gavrossi Emilio. Znaci samo je potrebno da se predstavis u sobu Predstavljanje clanova i tu napises nesto o sebi.Pa kasnije mozes da kuckas koliko oces a da te niko ne opominje.Pozeljno je i da predstavis svoj automobil u Garazu.

gavrossi

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #25 on: November 27, 2008, 10:28:15 PM »
Pretpostavljam da je Gavrossi Emilio. Znaci samo je potrebno da se predstavis u sobu Predstavljanje clanova i tu napises nesto o sebi.Pa kasnije mozes da kuckas koliko oces a da te niko ne opominje.Pozeljno je i da predstavis svoj automobil u Garazu.
Nema vise opomena,snasao sam se kako bih se predstavim,nisam znao. :tease:Svim ljubiteljima automobilizma da javim da se slalom odrzava na parkingu kod ulaza u Luku Bar.Na jedvite jade smo dobili tu lokaciju,nema sponzora a opstina bas i ne pomaze auto sport kako bi trebalo,nazalost.Potrudicemo se da organizacija bude dobra a slag na tortu ce biti drift voznja pa ko zna zna,vrijedi pokusati.Volio bih da ovakva takmicenja budu odrzana i u drugim gradovima a ne samo kod nas u Baru.Vjerovatno ce slijedece godine biti i u PG pa cemo to maksimalno podrzati,naravno.Nije bas lako organizovati ovako nesto,vjerujte mi.Ima cimanja oko papirologije,oko staze,oko ljudi koji ne cijene tvoj trud nego filozofiraju pa ti staju na put.Najbolje je kad se ne cimas oko organizacije vec samo spremas auto i dodjes na gotovo.Svi znamo da automobilizam bas i nije jeftin sport.Ja sam danas sarao po stazi,obiljezavao putanje kretanja,iscimah se citav dan oko toga i oko guma.I sutra i prekosutra ima posla oko staze a tako je bilo i prethodnih 10-ak dana.Sve prijatelje auto-sporta pozivam da u nedjelju dodju do Bara, ako su u mogucnosti da se takmice ili bar da gledaju slalom i time uvelicaju ovo takmicenje. Hvala Vam sto nas podrzavate u organizaciji!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #26 on: November 28, 2008, 07:33:16 AM »
Svaka cast!Ja cu doci da gledam jedino sto me moze odvuc je ako bude kisa. Danas cu prozujat do tamo da vidim stazu.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #27 on: November 29, 2008, 09:12:31 AM »
Juce sam bio da vidim kakva je staza i mogu samo da vam kazem da ce biti mnogo interesantno i uzbudljivo!Ljudi iz organizacije su bili na stazu i izvrsavali su finalne pripreme.Staza je ociscena od kamencica sa motornom duvalicom za lisce i ometena detaljno. Vidjeo sam jednog iz organizacije kad je demonstrirao kako ce sve da izgleda. PS: za zadnju vucu ce biti izmjena staze u odnosu na prednju tako da se moze reci da ce biti dvije razlicite staze.

gavrossi

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #28 on: November 29, 2008, 07:27:20 PM »
Juce sam bio da vidim kakva je staza i mogu samo da vam kazem da ce biti mnogo interesantno i uzbudljivo!Ljudi iz organizacije su bili na stazu i izvrsavali su finalne pripreme.Staza je ociscena od kamencica sa motornom duvalicom za lisce i ometena detaljno. Vidjeo sam jednog iz organizacije kad je demonstrirao kako ce sve da izgleda. PS: za zadnju vucu ce biti izmjena staze u odnosu na prednju tako da se moze reci da ce biti dvije razlicite staze.
Probali smo danas stazu.Bilo je 10-ak auta,dobro je,bice zezanja!Probao sam auto,nazalost vozim tudje,rucna slabo hvata,imao sam mali Ultimate Fight sa volanom ali prezivjecu!Prijave za vozace se vrse do 09:30.Trening 10:00-11:30.Start prve voznje 12:00.Po zavrsetku prve voznje slijedi pauza od 15 min. a zatim start druge voznje. Nakon svega slijedi DRIFT za nasu dusu.Dobro dosli!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #29 on: November 30, 2008, 03:15:20 PM »
bili ja mladen bordus ...lose..kisa sve pokvarila..bila 2 bmw-a ...taxi...citroen visa (master card) twingo obicni...golf 2...nekakvi vw..malo nesto...pffff...poceo je najstrasniji pljusak taman na sami pocetak i svi se razidjosmo.. :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #30 on: November 30, 2008, 05:29:00 PM »
Rekoh vam ja Tico da dje kisa. ::yes::
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #31 on: November 30, 2008, 07:22:27 PM »
a sto ima veze..vozikali se..sprdali.. :D

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #32 on: December 01, 2008, 07:34:00 AM »
Bio sam i ja i dako dobijem upalu pluca a nesto sumnjivo kasljem sto jes-jes!Sve bi bilo dobro da nas onaj pljusak ne pocera.

Offline tuningmaniak

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #33 on: December 01, 2008, 09:28:32 AM »
......jeste li ucinjeli koju sliku......
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #34 on: December 01, 2008, 09:52:25 AM »
Ja sam zaboravio aparat u auto, mada nebih ni slikao nista jer su bile samo 3 voznje dok sam ja bio.Fica iz sutomora, Djuka hondom i Biker sa foruma (twingo).

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #35 on: December 01, 2008, 05:57:41 PM »
bili ja mladen bordus ...lose..kisa sve pokvarila..bila 2 bmw-a ...taxi...citroen visa (master card) twingo obicni...golf 2...nekakvi vw..malo nesto...pffff...taj twingo obicni sam bio jaaaaa i osvoijo sam 2 mjesto...

Offline Domo_TS

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #36 on: December 01, 2008, 09:42:10 PM »
fino si ga vozio... na saaaaaaaaaamuuu ivicu skidanja guma sa felme... :DDDmi bidosmo, vidjosmo i podjosmo... gledali smo malo trening i bila je lijepa voznja... onaj bmw stefanov nikudj ne moze ali plava kockica fino ide... biker, kakva je ono brusilica u twinga?  roll2 ja sam chekao da pochne trka da napravim slichica ali poche strashan pljusak i svi odoshe pa pomislismo da je zavrsheno pa odosmo i mi... Bice extra kad se organizuje u pg... a do tada budite mi zdravo :D

Offline devil_may_cry

• View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #37 on: December 01, 2008, 09:56:49 PM »
fino ste zvali!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Biker

• Guest
AUTO SLALOM
« Reply #38 on: December 02, 2008, 10:02:09 PM »
Twingo nije brusilica nikakva vec je standard.Tatino je vlasnistvo.Ne sumnjam da nije prste umijesao iako ne prica nista  really!Nadam se da ce i onaj twingo da zaplovi ubrzo u tuning styling vode sa nekim dubokim branicima,led i angels osvetljenjima,kao i nekim col felmama,naravno i neka perla svijetlo plava boja ce na njega biti...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
AUTO SLALOM
« Reply #39 on: December 02, 2008, 10:03:16 PM »
a ne to...mislim da milos nije na to mislio..nego kad lijevo skrenes culo se nesto..kao da tocak dere nesto..