pa ovako,prvo se prestavi u sobu za predstavljanje,ipak je to neki red...e sad,za auto...sto znam,HF i zadnji lonac ti i ne daju bas puno...ono,svi pricaju svakakve price o tim HF filterima,ali neces dobiti nista,popravice ti se zvuk i auto ce ti (mozda) biti agilnije i bolje prihvatati gas (ali moras da ga znas u prste da bi to osjetio) i to je to,oni jesu znacajni,i jos ako obezbijedis dovod hladnog vazduha,to ti dodje extra...taj rad ces osjetiti gada dodas gas,pogotovo kad je rijec o benzinskom motoru...sto se tice zadnjeg lonca...mislim da ti je to bacanje para jer ne dobijas nista,malo zvuka i to je to,jos ako budes uzimao veceg promjera granu brujace ti auto,i samim tim ti se nece cuti filter,i tu ode nekijh 100-150 eura bzvz...ruku na srce,ne postoji nikakav laksi tuning od ovih stvari navedenih gore,ali jbg,ne isplati se kada radis po malo...bolje stekaj pare pa kupi komplet izduvnu granu i to je to....i srdacno bih ti preporucio remus,iako kazes da ima i boljih...ja imam remus i nebih ga zamijenio za nista na svijetu...a zvuk....extranadam se da si iskoristio bar dio ovog gorepozz