Author Topic: help me :)  (Read 1405 times)

Offline SFU

• View Profile
help me :)
« Reply #20 on: July 02, 2006, 07:59:49 PM »
="Filip_pg"  gti najmanji ima 150ks
jes IIIka 16v i IVka (rijetkost kod nas)                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #21 on: July 05, 2006, 01:08:01 AM »
posto imam "na selo" jos jednog krajzlera ko mog doduse nije u voznom stanju i sluzi mi kao izvor rezervnih djelova, da li da uzmem njegove "plocice"  il kako se zovu vec i metnem na moje ...umjesto distanci?Stavim duze sarafe i zavrsim posa\\' ?                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #22 on: July 05, 2006, 01:21:47 AM »
posto imam "na selo" jos jednog krajzlera ko mog doduse nije u voznom stanju i sluzi mi kao izvor rezervnih djelova, da li da uzmem njegove "plocice"  il kako se zovu vec i metnem na moje ...umjesto distanci?Stavim duze sarafe i zavrsim posa\\' ?
Mislim da morash i te plocice neshto "doradjivat" mislim da U Toloshe tip radi distance, mislim-a nisam siguran da su 20e komad.                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #23 on: July 05, 2006, 01:50:59 AM »
a sto doradjivat ako su iste ko ove?Sigurnije mi je to, nego da mi neko nepoznati radi nepoznate distance od nepoznatog materijala na nepoznatoj mashini nepoznatog kvaliteta :)                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #24 on: July 05, 2006, 08:21:47 AM »
uzmes diskove komplet sa toga starog krajzlera i na strug ih otanjih kolko ti odgovara....i kupis ili napravis (malo teze) duze sarafe i to ti je to...mnooogo jednostavno,samo ako imas volje to da odradis...ali pazi kolike ces distancere napravit,jer moze pocet tocak da ti \\'riba\\' o blatobrane,onda ces morat da ih siris...e to je vec rabota...                    

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #25 on: July 05, 2006, 03:34:03 PM »
a sto doradjivat ako su iste ko ove?Sigurnije mi je to, nego da mi neko nepoznati radi nepoznate distance od nepoznatog materijala na nepoznatoj mashini nepoznatog kvaliteta :)
Shvatam te ja potpuno, evo i ja razmishljam kako distance da stavim, ali i to ce neko morat na strug da ti radi(nepoznat ili ne mora u mm precizno)                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #26 on: July 05, 2006, 03:56:42 PM »
pa to ja kazem...distanceri se najbolji prave od diskova istog auta...naravno taj srug mora da se odradi,al nije to komplikovano...odredi se tacno debljina i onda sibas...                    

pele-79

• Guest
« Reply #27 on: July 28, 2006, 11:03:29 AM »
acid,okani se corava posla sa krajslerom,to nije masina za budzenje sa 4 cilindra amerikanac :cry: ako ti se svidja stavis mu neki zadnji lonac ali sa elegantnim izduvom,vece felnice,muzikicu dobru,taj auto ionako nije sportista,nego lowrider,krstarica :wink:                    

Offline shajo

• View Profile
« Reply #28 on: November 06, 2006, 08:09:40 AM »
trile veliki tochak i zalegni gada.mujuzu i neki kul stajling jer tjuning se odje ne moze raditi
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #29 on: November 06, 2006, 10:44:50 AM »
kao sto sfu rece i moja prijateljska preporuka ti je da radis syiling,ja znam taj auto mnogo je mocan.ja mu licno nebih radio nista na motor,mozes izduvnu granu mada mislim i koliko se sjecam neki moji drugovi su imali isti takav i bas se fino cuo  
« Last Edit: January 13, 2008, 03:07:51 AM by motorsport »

mish

• Guest
« Reply #30 on: December 18, 2006, 06:16:21 AM »
a za spoilere i zeancije....najace da nema podjes kod plasticara nekog ima da ti izlije spoiler za kamion ako oces....imas od stakloplastike one kakav oces moze da ti se napravi jes da nije extra kvalitet ali ok su