Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 51449 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3940 on: December 15, 2010, 04:46:46 PM »
Realno ni tvoj talijanac nema istoriju, siri se sa imenom predhodnika koji je proslavio i koji je najjace auto na svijet po meni... a taj model...  really!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3941 on: December 15, 2010, 07:15:20 PM »
Golf nema chime da se po-shiri ni iz istorije svoje :Pbtw, nisam nikad cuo od nekoga ko zna znanje da je reka kako je Delta II chudo nekakvo, uglavnom su komentari, dobra ali grale je Grale...Kako god, takva kakva je, je pojam za sve u njojzinoj klasi  laughbounce
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #3942 on: December 16, 2010, 01:28:52 AM »
Delta 2 je odlican auto, ili najbolji u svojoj klasi, al jednostavno previshe se ocekivalo od nje, svi su mislili na naslednika integrale, a ona se nije ni trudila da bude ;)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3943 on: December 16, 2010, 05:49:07 PM »
Golf nema chime da se po-shiri ni iz istorije svoje :P
Sem milionima prijeraka koji se voze svuda po svijetu... Vejrovatno zato sto je lose auto  :tease:

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3944 on: December 16, 2010, 05:57:26 PM »
jer za 200 mos golva restauriratjer udaris golfa npr 2 na pola je slomis za 100e mos je cijelu napravit''Sem milionima prijeraka koji se voze svuda po svijetu... Vejrovatno zato sto je lose auto '' slabo si rekao,to je auto jeftino,najjeftinije zbog toga se vozi milione primjerakaono sto je najskuplje to je??? :party:

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3945 on: December 16, 2010, 06:04:23 PM »
dobro izmedju ostalog i to u pravu si... al sta je odlika dobrog auta za prosjecan(finasiski prosjecan) narod,dobar auto je onaj sa kojim se za neke prosjecne pare voze i odrzavaju taj isi auto...uredu je kad udaris mk2, mk3 golf to je jeftino da se u radi,al ti si totalno ne upucen djelovi su jeftini turski djelovi i plastike i limarija i svjetlosne grupe koje se prvae u kinu il ko zna dje a sta je sa djelovima motora nekog GTI 16V sve je u krv dobar dan je 50-100eura

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3946 on: December 16, 2010, 07:47:05 PM »
To se meleon puta rijesavalo na forumu i uvjek dodjemo do zakljucka da zakljucka nema roll2 Ja volem vise njemacko auto an ne volim talijane  ::blowup:: ::yes:: ukusi su razliciti...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3947 on: December 16, 2010, 07:52:41 PM »
ja volim evrpopska auta sva i samo evropska, i talijane i francuze i njemce,al zbog situacije kod nas najvise puta sam imao VW,a imao sam i renole, i alfe i lanciu i audio i ford i svasta... pa i zastavu i yugo kad sam bio klinac ::bleh:: sve sto je EU mi je uglavnom OK,al VW je VW al samo GTI ::msn-wink::

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3948 on: December 16, 2010, 08:59:52 PM »
To se meleon puta rijesavalo na forumu i uvjek dodjemo do zakljucka da zakljucka nema roll2 Ja volem vise njemacko auto an ne volim talijane  ::blowup:: ::yes:: ukusi su razliciti...
..ti volish miris kamiona :P

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #3949 on: December 16, 2010, 09:00:28 PM »
Bio je u BD ranije Corrado TD ::yes:: Crveni na Radost, neznam vidi sam sto volis i sto ti se djasvi  ::msn-wink::
Evo auta koje je bas po mom ukusu  happy2 happy2   DIESEL POWER TDI CORRADO   happy2 happy2  Samo sto bi boju drugu i felme naravno  happy2 happy2Rogek's Corrado TDI part2 hbeat
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline vuki

• View Profile
« Reply #3950 on: December 16, 2010, 09:19:59 PM »
jeli po vama alfa 147 woman car? (ozbilno pitam)

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3951 on: December 16, 2010, 09:31:04 PM »
Po meni ni jedno auto nije zensko niti musko i cuda ta...kad kazu Pezo cc zensko ili tigra(ne zivotinja nego auto) je zensko... suck_krE npr jedino nesto ne/mogu zamislit zensku da vozi FAPA happy2

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #3952 on: December 16, 2010, 09:46:27 PM »
Po meni ni jedno auto nije zensko niti musko i cuda ta...kad kazu Pezo cc zensko ili tigra(ne zivotinja nego auto) je zensko... suck_krE npr jedino nesto ne/mogu zamislit zensku da vozi FAPA happy2
Kad ste vec pomenuli Opel Tigru tvrdim da TIGRA NIJE ZENSKO AUTO!!!!!   Niposto nemoze bit zensko auto koje je prelako a ima preko 100 ks i ide 200 lagano!!!  Moja je sestra bila kupila crvenu Tigru prije 2 god. i nikako je nijesam mogo ubjedit da to nije auto za nju, Tigra je isla ko blesava imala je start nenormalan u preticanju bila prehitra makazice lagano pravila, bas auto koje ne ide nego ubija, a nema tezinu neku za tu snagu...     Vozila je dva mjeseca i slupala je, ::drive2:: sva sreca pa je sestra prosla ok i ona i njene 2 drugarice, poslije udesa je samo rekla "Pokusala sam da brze dodjem kuci"  (jes da nikad ne vozi brzo i mislim da nece ni pokusavat ponovo)  hvala Bogu dobro je prosla bez ogrebotine heh heh       A Tigra je dokazala da uopste nije za zene,ipak treba imat iskustva za takav auto pa tek onda sa svim tim iskustvom dodat gas,tek tada se Tigra moze vozit kako treba  ::big_boss::   Tigra je pravo momacko auto   respect     zenama niposto NE kupujte "Tigricu" sve da je i "Roze" boje, to je za StreetRacer-e (ali muske!!!)  happy
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3953 on: December 16, 2010, 10:36:48 PM »
Tigra je mozda i najgori auto u kojem sam se vozio. Iskreno.A Vuki 147 sam ja htio da kupim, bas sam ono isfeminiziran 2metra i 100kila  ::msn-wink::Sasvim normalan auto.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3954 on: December 16, 2010, 10:44:51 PM »
pogotovo GTA ili GTAAM 3.7 V6 428HP....full zhensko  hysterical

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #3955 on: December 17, 2010, 01:08:22 AM »
147 je ozbiljan auto, al mogu lagano da zamislim zene u njoj...dok npr za tigru ne, cuo sam i ja price da treba minimum 10 godina iskustva i muska ruka da bi se rukovalo tom ljutom mashinom od stylingovane corse...147 je ipak lakshe vozit  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Voland

• View Profile
« Reply #3956 on: December 17, 2010, 01:51:34 AM »
Ljudi, ne postoji musko ili zensko auto, 147 je bombona!@Kimi, ti si mene bas isfeminiziran  ::bleh::
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #3957 on: December 17, 2010, 08:28:06 AM »
jeli po vama alfa 147 woman car? (ozbilno pitam)
NE!
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3958 on: December 17, 2010, 10:26:22 AM »
Corsa II je zensko auto, Tigra II je tek zensko auto, twingo (obichni) i I i II su zenski auto, pezoI 206 i 7 su zenski autI... :PTako da...  ::msn-wink::

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3959 on: December 17, 2010, 11:01:41 AM »
new beetle ? unisex