Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 41964 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3920 on: December 13, 2010, 02:45:01 PM »
A dje prebrzo je to njemu  ::msn-wink::

sparco

• Guest
« Reply #3921 on: December 13, 2010, 02:58:20 PM »
makar je stabilno za razliku od golfa ;pppp

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3922 on: December 13, 2010, 03:02:19 PM »
to mozda neki golf sto si ti vozio sto je s pantera nedovrsen sisa  jao

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #3923 on: December 13, 2010, 03:38:30 PM »
xaxa ;)  vozio sam u Budvu jednom jednu Lanciu i mogu rec da lezi dobro zbilja :)   ali Golf je Golf :)   Nikad se ne zna mozda i kupim Golfica, ali u zadnje vrijeme mi nekako TDI vise godi :)  jes da nema dvojki TDI (osim onih GTD intercooler) al sve se moze napravit za svoju dusu :)   imala je jedna u Berane dvojka GTI a motor je TDI u nju bio 115 ps :)   bila je top sredjena,takvo i ja nesto planiram ali otom potom :)   GTI-TDI  happy2
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3924 on: December 13, 2010, 03:46:12 PM »
napravio je to moj drug bio prije 7-8god neznam dje je ta dvojka zavrsila, bila je patos na artec tockove 5kraka sa recaro sicevima i plava perla il tako nesto kao na MK2 GTI FIRE&ICE Edition, koje je boje bila ta u BA da nije to ta jer neznam dje je ova zavrsila,al ovaj je bila 1.9TDi al 90 KS il 110ks ne sjecam se nije bila 115?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #3925 on: December 13, 2010, 03:46:36 PM »
Ljudi , da ih banujem ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #3926 on: December 13, 2010, 03:58:47 PM »
ovaj je bila crna,imala je sve sto i svaki GTI,znaci 4diska,kadice,sve te sitnice :) aluminijumske felme sa 5 kraka ali one izbacene malo robusnije,bas je bila extra,ja sam mislio da je kupim al jbg :(   dvoje vrata je bila,ma lutka :) i to metalic crna :)    odje je valjda kako Beranac kaze: "Masina iz trojke i-crveno,sve full"ja bi volio da nedje nadjem dvojku Gti bez masine pa da se bacim na taj TDI prijekat :)   ali isto gledam onog Corrada,nebi ni on los bio za ubacit TDI :)  ON BI TEK BIO RIJETKOST :)  happy2

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3927 on: December 13, 2010, 04:00:40 PM »
Bio je u BD ranije Corrado TD ::yes:: Crveni na Radost, neznam vidi sam sto volis i sto ti se djasvi  ::msn-wink::

Offline Zoranic MNE

• View Profile
« Reply #3928 on: December 13, 2010, 04:03:57 PM »
xaxa crveni na rradost :)  jesu mu bile dobre kocnjiceee?? :)   crveni traktor smjesno

Offline Bole

• View Profile

Offline milos

• View Profile
« Reply #3930 on: December 13, 2010, 11:39:04 PM »
ovo je g60 :Dsamo sto ovo nije vidjelo recaro sjedista :Di dje 5000 mora da su ga iznervirali doma :)

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #3931 on: December 14, 2010, 09:19:26 AM »
vi kao ljubitelji vau vau automobila bi trebalo da znate sta je rally g60 i koliko on vrijedi  ::msn-wink::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3932 on: December 14, 2010, 10:04:42 AM »
vi kao ljubitelji vau vau automobila bi trebalo da znate sta je rally g60 i koliko on vrijedi  ::msn-wink::
Tacno tako ::msn-wink:: Ovaj je cinimi se sa VW kluba...auto je ufff hbeat

Offline milos

• View Profile
« Reply #3933 on: December 14, 2010, 10:16:37 AM »
ne kazem ja al cisto sumnjam da je ovaj auto toliko vrijedan, jer moze bit da je nedje odvaljen i da dam 5000e a da me pretice zadnji kraj ili na kocenje da mi bjezi ;)

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3934 on: December 14, 2010, 11:12:41 AM »
Pa ne ides da kupujes auto sa povezom preko ociju suck_kr i ne dajes pare prije no sto ga vidis

Offline tuningmaniak

• View Profile
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3936 on: December 14, 2010, 05:05:18 PM »
Vrijedi svaki cent vjeruj mi...
ne kazem ja al cisto sumnjam da je ovaj auto toliko vrijedan, jer moze bit da je nedje odvaljen i da dam 5000e a da me pretice zadnji kraj ili na kocenje da mi bjezi ;)
Aj ne prduckaj...Auto je top ima fabricka Recaro, i prvu farbu ne udaran  ::msn-wink:: opet kazem VRIJEDI SVAKI CENT

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3937 on: December 14, 2010, 06:16:33 PM »
Milose, kad si vec bezobrazan i salav...:) Svacije auto kudis a svoje uzdizes. :)Tvoj Gnoj II je bio na CT dugo vremena. Prvo je bio jako udaren, pa napravljen, pa je izgoren motor totalna havarija, menjaca je 3-4 zamijenio.Toliko o tome. Ne pokusaj da opovrgnes jer znam svakog bivseg vlasnika auta i vise sam puta vidio ovaj auto nego ti koji ga vozis. ;) U komsiluk mi je godinama bio. Ako ces mogu ti i slike udarenoga nabavit, nego nije u redu ovako javno. ;) A sad se pokrij usima i cuti. ;)
« Last Edit: December 14, 2010, 06:17:08 PM by Filip »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3938 on: December 15, 2010, 09:33:04 AM »
Auto je rijetkost, samim tim, opravdavam visoku cijenu.Ali realno dvojka kao dvojka cak vjerovatno ima da se ulozi, evo na sliku vidim da koza nije u nekom stanju...

sparco

• Guest
« Reply #3939 on: December 15, 2010, 12:58:14 PM »
po meni samim tim sto je rijetka nista ne znaci, jer cime je zavrijedila cijenu? nikakvu istoriju za sobom nema trt