ako me sjecanje dobro sluzi taj nandzarasti volvo se odavno vozi po PG, nekad je prodavan za masu nesto para, jedan od prednja dva blatobrana je bio udaran (jel sto vise ne znam), ide mrak, trosi ne daj Boze, za prodat je ne daj Boze, al se vozis ka gospodin coek. To je poslednji pravi volvo i mozda je jos pouzdanost dobra kod njih al djelovi ce Ti bit u krv, cekaces na isporuku (jer T5 je rijetka zvjerka kod nas = ima da Te gule ko majmun bananu). Jedno vrijeme je bio pauzira voznju, tj dugo se nije vozio. E sad kolko je vlasnika imao, kako je vozen i sl pojma nemam (a to Ti je zbog turbine jako bitna stvar ::msn-wink:

. Uglavno sam ga gledao u slowmotion voznji (kuliranju, nikakvom "bukanju" i .).I jeftin je brate, za takvo auto cijena je bas fer. Jedino sto sam cuo za novije volvoe da su im turbine nizasta, al opet kazem taj model je starog kova (dugo je nosio titulu najbrzi karavan na svijetu), tako da mozda nece imat problema s tim. Inace obrati paznju na semeringe, dihtunge jer zna ulje pustat, na krajeve spona, nastavke, i uopste predni trap jer je jako preopterecen (sto zbog tezine, sto zbog snage). Kolko sam cuo oko elektronike mnogo problema nije imao.