Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42080 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3580 on: September 14, 2010, 10:04:53 PM »
robur ? onaj lik sa cetinja ex vozac ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3581 on: September 14, 2010, 10:22:04 PM »
Aj mi vidi za broj njihov Domo, nego sad bih do grada... iiii... ode predji branik na golfa pih,desni cosak ono sa strane i spojler podrah nista strasno,al morace branik da se farba... Sigurno se naljutio sto bi ga mozda mjenja :(

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3582 on: September 14, 2010, 10:40:29 PM »
Mene je davno ovaj cikica sto vozi zlatni volvo na stop primio. Ima i 2 godien od tada. Kako lezi i kako ide, sve je smijesno..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3583 on: September 14, 2010, 10:48:11 PM »
Aj mi vidi za broj njihov Domo, nego sad bih do grada... iiii... ode predji branik na golfa pih,desni cosak ono sa strane i spojler podrah nista strasno,al morace branik da se farba... Sigurno se naljutio sto bi ga mozda mjenja :(
jeste Robur... broj je  067 44 11 99

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3584 on: September 15, 2010, 09:52:00 AM »
ako me sjecanje dobro sluzi taj nandzarasti volvo se odavno vozi po PG, nekad je prodavan za masu nesto para, jedan od prednja dva blatobrana je bio udaran (jel sto vise ne znam), ide mrak, trosi ne daj Boze, za prodat je ne daj Boze, al se vozis ka gospodin coek. To je poslednji pravi volvo i mozda je jos pouzdanost dobra kod njih al djelovi ce Ti bit u krv, cekaces na isporuku (jer T5 je rijetka zvjerka kod nas = ima da Te gule ko majmun bananu). Jedno vrijeme je bio pauzira voznju, tj dugo se nije vozio. E sad kolko je vlasnika imao, kako je vozen i sl pojma nemam (a to Ti je zbog turbine jako bitna stvar ::msn-wink::). Uglavno sam ga gledao u slowmotion voznji (kuliranju, nikakvom "bukanju" i .).I jeftin je brate, za takvo auto cijena je bas fer. Jedino sto sam cuo za novije volvoe da su im turbine nizasta, al opet kazem taj model je starog kova (dugo je nosio titulu najbrzi karavan na svijetu), tako da mozda nece imat problema s tim. Inace obrati paznju na semeringe, dihtunge jer zna ulje pustat, na krajeve spona, nastavke, i uopste predni trap jer je jako preopterecen (sto zbog tezine, sto zbog snage). Kolko sam cuo oko elektronike mnogo problema nije imao.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3585 on: September 15, 2010, 02:29:31 PM »
Bih jutros na jedno mjesto,eo slika...Momak veli ima 280ks,al u saobracajnu pise 184KW sto je 250KS uradjen veliki servis i ima nove gume stoje jako vazno kad auto ima tocka 17",presao je 87000km kako tvrdi momak "pravih" i vozio ga je od 98god neki advokat,koji ga je doveo iz Svedske i ima racune da je placen neznam ti koliko hiljada maraka tad,bla bla bla... zamislite sto veli momak drzi se M3 E36,sto sam ja sa podsmjehom uctivo precutao... mislim lupa... kaze da ga je prije nekoliko mjeseci kupio za 5000eura i da mu trebaju pare i auto ide samo za kes i to je to....

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3586 on: September 15, 2010, 02:53:55 PM »
prije neko pomenu da je to 2.5 turbo i da ima 270 ks... a to za drzanje sa m3 nije iskljucheno...

Offline zbeka

• View Profile
« Reply #3587 on: September 15, 2010, 03:00:24 PM »
vozih se u c70 kupe sa istim motorom, kida biliv mi  ::bicycle::

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3588 on: September 15, 2010, 03:08:25 PM »
Domo,auto je 2.3T Audijev petak, i ima 184kw (u saobracajnu),a za drzanje.... haha,mislim da i mala djeca prije azbuke znaju sta je M3,jbg M3 je M3 mozemo samo da se zaludjujemo... Nego spomenuh sto mi je on rekao  ::tongue4::
« Last Edit: September 15, 2010, 03:10:36 PM by boskovic85000 »

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3589 on: September 15, 2010, 05:07:00 PM »
Koje gume nove ima?Ako ovo cudo krene da kliza po nosu...Nista ispod Pilot Sport.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3590 on: September 15, 2010, 08:27:51 PM »
ako je  184 kw onda je 4x4...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3591 on: September 15, 2010, 08:30:54 PM »
pa ja mislim da je AWD(all wheels drive) tako bi trebalo,jer ovi R su ti 184kw,a T5 su 170 i kusur kw...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3592 on: September 15, 2010, 09:17:18 PM »
ne znam za ovo sa M3, jes da ga rispektujem maximalno al ovaj "kombi" je maca i turbo je sto je najvaznije, tako da "tuca' sa M3 nije iskljucena.Nego fino auto, ako ti ne predstavlja problem odrzavanje u buducnosti (a neminovno je da ce pocet nesto da zeza - godine su to jbg.) i potrosnja (nevjerujem jer vec vozis GTI - ovaj ce max. dva tri litra vise trosit a ic ce uffff, razlika kao nebo i zemlja) uzimaj.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3593 on: September 15, 2010, 09:28:02 PM »
O chemu se pricha ? Ovo pogrebno vozilo (to mi je asocija jer 80% ovih volva koje sam vidjeo bili su pogrebna vozila) ili M3 jel ? Na stazi ? :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3594 on: September 15, 2010, 09:30:35 PM »
idi par strana u nazad...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #3595 on: September 16, 2010, 09:29:18 AM »
Momak malo serucka  ;)Auto je doveo pokojni Baja Sekulic, ne znam koliko je placen ali nije previshe ni bitno, jer je neregularan... Vozio ga je Poki (diskont pica) pa onda advokat....pa je onda bio kod mojih komsija za 4000e, tako da ne znam kako ga je platio 5, mozda i jes...Ima 250ks i FWD, ide zvek, izgleda zvek i stvarno je preshao toliko , znaci, auto def vrijedi te pare, iz razloga sto je jedini R kod nas, a i napolju su cijene, puno, puno jace.... vozio bi ga rado  ;)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3596 on: September 16, 2010, 09:31:24 AM »
ne znam za ovo sa M3, jes da ga rispektujem maximalno al ovaj "kombi" je maca i turbo je sto je najvaznije, tako da "tuca' sa M3 nije iskljucena.
really!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3597 on: September 16, 2010, 10:01:10 AM »
ada shalim se, naravno da bih volio da me jednog dana voze u njega tamo  \silly3
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3598 on: September 16, 2010, 04:34:58 PM »
Momak malo serucka  ;)Auto je doveo pokojni Baja Sekulic, ne znam koliko je placen ali nije previshe ni bitno, jer je neregularan... Vozio ga je Poki (diskont pica) pa onda advokat....pa je onda bio kod mojih komsija za 4000e, tako da ne znam kako ga je platio 5, mozda i jes...Ima 250ks i FWD, ide zvek, izgleda zvek i stvarno je preshao toliko , znaci, auto def vrijedi te pare, iz razloga sto je jedini R kod nas, a i napolju su cijene, puno, puno jace.... vozio bi ga rado  ;)
Od auta sam odustao jos juce, bez obzir na sve jer sam probao da nabavi/kupim disk plocice i filtere za njega i pogodite nema ih nidje,ima u Robur da se naruce,il da se kako odje u grad kazu ide u italiju u neki grad od Barija juzno put Sicilije tamo ima veliki volvo centar,pa sta je srugim djelovima... odma sam odustao... jos ovo jer je neregularan ... a vazi krajj,a imao sam dobru volju  ::msn-wink::
« Last Edit: September 16, 2010, 04:36:56 PM by boskovic85000 »

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3599 on: September 16, 2010, 05:27:03 PM »
ima u Robur da se naruce
Ada moraju se poruciti od nekud...ne prave se ni jedne ovdje kod nas.  ::bash::Casti mi je nesto zao, meni se svidio  ::msn-wink::
Nema prostora ovdje kapi!