Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42067 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3220 on: May 06, 2010, 11:00:03 PM »
Eh...Danjasnja omladina..
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #3221 on: May 06, 2010, 11:23:03 PM »
e pazi cupripricam sa drugom sto mu drug vozi Lancer crni....navodno mu nije kako treba radio,i otisao u mp auto i oni CITIRAM ,, makli sve kopjuterske cipove,sve blokade,i sad 200 navrce isto kao 100,odma su ga kroz sozinu probali 290 je uhvatio,,  ::bash::dje ja zivim kuku meni sa mnom 2.0 300HP fabricki 290 da uvati,i onda sam skontao da treba brate svi da maknemo cipove te i da se uvjerimo sta smo kupili....OMG,i kune se u sve naravno  jao   
da je meni tata inspektor u policiju vrtio bi mi i do 350 kmh :DDDDDD

Offline RenaultManiak

• View Profile
« Reply #3222 on: May 07, 2010, 01:21:42 PM »
Hahahah...Nidje veze! respect
Pas koji laje, nije dobro skuvan!

Mix

• Guest
« Reply #3223 on: May 07, 2010, 01:23:16 PM »
hahahahha,..burek s mesom,.. rofl rofl rofl

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3224 on: May 08, 2010, 08:35:56 AM »
uzeshe mi auto,prekljuce sam preda za vozacku,dali mi potvrdu da dodjem u ponedeljak za nju i ja s potvrdom vozio i na prag od kuce me zaustave.a dan prije preticanje na punu i pushtaju me likovi...puka sam

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #3225 on: May 08, 2010, 08:38:09 AM »
Ajde djaole, dobar si, makar nisi puno pjesacio do kuce.... :)

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3226 on: May 08, 2010, 08:39:37 AM »
hahah ja podizem,a tebe sam vidio da si je predao,e bruka!!! i ja sam vozio na nju,kakvi penali!

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3227 on: May 08, 2010, 08:50:21 AM »
popizdio sam bio svasta sam mu reka,aa..no dako maknem prijavu,nemam obraza vishe da zovem,no cux da je prijava od 50-200 eura,pa izgleda da cu ipak morat,po 3ci put ux jao

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3228 on: May 08, 2010, 10:27:21 AM »
E u ovom slucaju ne znam sto su penali..pa jebote, zasto postoje vozacke dozvole.....znaci sad svako treba vozit bez vozacke i kad ih zaustave oni su penali..u ovom slucaju uopste nijeste u pravu...... ::yes:: to treba tako da se radi... samo nemojte da se nadjete uvrijedjenim, ali tako se ugrozava bezbjednost KAKO SEBE tako i ostalih.....
« Last Edit: May 08, 2010, 12:27:39 PM by tmBROTHER »

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3229 on: May 08, 2010, 10:30:29 AM »
Ima istine u tome  ::msn-wink:: ::yes::

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #3230 on: May 08, 2010, 12:17:44 PM »
ali druze ja imam polozeno b i c kategoriju,ljekarsko da mogu da upravljam vozilom i potvrdu da mi je odobrena vozacka samo treba da je podignem 3dana kasnije i kopiju diplome iz auto skole,kao i registrovano auto,znaci full regular..

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3231 on: May 08, 2010, 01:09:51 PM »
Ajmo realno...vozacku nemas jos,i to je cinjenica...

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3232 on: May 08, 2010, 01:36:32 PM »
al svi pustaju na potvrdu! to mora da se neki penal strefio!!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3233 on: May 08, 2010, 03:32:27 PM »
Isfrustrirani policajac. Jebe mu se zena sa komsijom pa se lijeci na ulicu.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #3234 on: May 08, 2010, 09:43:57 PM »
Case, taman tako....A vidjoh kad su mu oduzimali auto....al jbg, plavih nema u moju familiju da bi moga sto pomoc...A t manijace, uzmesh auto, regash ga, cekash mjesec dana tablice, a rega tece i prolazi...sta raditi u tom momentu, vozit ili placat taxi dok se tamo neka tetkica ne smiluje da ti da tablice?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #3235 on: May 08, 2010, 10:27:21 PM »
Ja stvarno vozit auto bez tablica nikad ne bih, da mi ga uzimAju o jadu da radim posle...a s'druge strane ako je vec toliko cekao sto ne moze se jos malo sacekat, pa kad dobije vozacku onda vozi, a ovako sad peripetije i cuda....

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3236 on: May 09, 2010, 01:08:43 AM »
pod 1 - naopaka smo mi drzava.Ja vozim evo 2 godine sa americkom vozackom  ::msn-wink:: , i po nekad me malo crnjace al me obicno pustaju stalno.Mercedesa sam dugo cekao da stignu papiri i tablice tako da sam ga vozio siguno 15-20 dana prvo bez icega a onda samo bez tablica.Laku noc cmok
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3237 on: May 09, 2010, 08:22:45 AM »
Paz'te ljudi. To sto Ve je do sad pustao ne znaci da mozete, naleceli ste na nekoga koji Vi je ucinio medvedju uslugu i OK. Nasao se jedan koji oce da uradi kako treba i sad je penal i zivotinja i zena mu se .... i ostalo. Relano gledano po zakonu bez papira nemos vozit pa da imas potvrde od koga oces. Jedino na potvrdu da si je izgubio pa cekas novu mos vozit. Drugo je kad se bezobrazno ponasaju ili kad traze dlaku u jaje pa onda ih i ja psujem al kad rade ono sto treba da rade neka ih, pustite ih da rade.Kimi ako imas americko drzavljanstvo (makar i privremeno) mos vozit na njihovu vozacku. Ja cu ove godine da vadim duplikat moje MNE vozacke u Cesku pa ce da imam dve.  ::bleh::
« Last Edit: May 09, 2010, 08:26:36 AM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3238 on: May 09, 2010, 11:49:52 AM »
Nemam drzavljanstvo, to je normalna drzava ako imas vizu, dodjes sa pasosem i fino polozis vozacki za dan i posle 15 dana ti stigne dozvola na kucnu adresu i ti si sasvim reguladan da vozis. Imam nase drzavljanstvo i licnu a njihivu vozacku i evo...prolazi mi.Par puta sam imao beneficije jer nisu mogli da mi je oduzmu iako sam isao 30+ preko ogranicenja.  ::msn-wink::
Nema prostora ovdje kapi!

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #3239 on: May 09, 2010, 04:48:12 PM »
Nemam drzavljanstvo, to je normalna drzava ako imas vizu, dodjes sa pasosem i fino polozis vozacki za dan i posle 15 dana ti stigne dozvola na kucnu adresu i ti si sasvim reguladan da vozis. Imam nase drzavljanstvo i licnu a njihivu vozacku i evo...prolazi mi.Par puta sam imao beneficije jer nisu mogli da mi je oduzmu iako sam isao 30+ preko ogranicenja.  ::msn-wink::
isto i kod mene, imam MNE drzavljanstvo i Pasos, a svajcarsku vozacku, nemoze mi niko nista  happy2
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola