Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42047 times)

Offline Bole

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #3200 on: May 01, 2010, 04:33:22 PM »
Da ne zna ko kako da iskljucim ABS? Jedno vrijeme uopste nije radio i to mi nije ni smetalo mnogo ali je sad poceo da budali, upali se cim taknem kocnicu i tada auto ne koci bas najbolje... Pa bih da ga disable-ujem :) ako moze kako, da se ne spucam nedje dok su ovi praznici pa u pon idem kod majstora... P. S. Radi se o golfu 3 :)
Raskaci dva dzeka pod haubu na vrh koseva ispod soferke uz onaj lim sto ide s koca na kos i na vrh lijevog i na vrh desnog kosa imas po jedan takav dzek,a zadnju osovinu imas ista takva dva dzeka ispod zadnjeg sica...toliko...

Offline X3M

• View Profile
« Reply #3201 on: May 01, 2010, 07:25:39 PM »
Pogledacu to sjutra, mada mislim da pozadi nema tih dzekova tj. nema senzora na zadnje tockove...

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3202 on: May 02, 2010, 11:12:23 AM »
Jos se nisam sreo s 3kom koja ako ima na prednju osovinu ABS nema i na zadnju bez obzira da li ima dobos pozadi (ako te to buni)

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3203 on: May 02, 2010, 07:19:50 PM »
Da ne zna ko kako da iskljucim ABS? Jedno vrijeme uopste nije radio i to mi nije ni smetalo mnogo ali je sad poceo da budali, upali se cim taknem kocnicu i tada auto ne koci bas najbolje... Pa bih da ga disable-ujem :) ako moze kako, da se ne spucam nedje dok su ovi praznici pa u pon idem kod majstora... P. S. Radi se o golfu 3 :)
uzmes cvicange,i jedini kabal koji vodi na klijesta prekines,posao DONE!  happy

Offline X3M

• View Profile
« Reply #3204 on: May 02, 2010, 09:21:04 PM »
Jos se nisam sreo s 3kom koja ako ima na prednju osovinu ABS nema i na zadnju bez obzira da li ima dobos pozadi (ako te to buni)
Pozadi su diskovi ali senzore ima samo na prednje tockove i njih sam raskacio jer te dzekove gore nisam uspio pronac :)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3205 on: May 02, 2010, 10:01:02 PM »
Seznore mora imat i pozadi no ih mozda ne vidis!Mos mislit koja je zurka imat ABS naprijed a nazad nista!Dusu dalo za ubit se nedje!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #3206 on: May 03, 2010, 09:06:00 AM »
Definitivno nema senzora pozadi, a bas me zanima ako mozete da mi objasnite zbog cega je toliko neophodno da ima senzore i na zadnje tockove... Ne razumijem kako je to zurka i dusu dalo za ubit se?!?

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #3207 on: May 03, 2010, 09:17:39 AM »
Pazi ako nema senzor pozadi logika mi kaze da nema ABS-a pozadi ili mozda grijesim. Uglavnom da bi ABS funkcionisao mora snimat broj okretaja tocka i to je taj senzor o kome mi pricamo! Ili mozda kupi informacije sa prednjih tockova pa istu silu kocenja (tj. reagovanja ABS-a) salje pozadi na zadnje tockove? To mi je malo nejasno al moze svasta bit. A mislio sam da ako ima ABS na prednje pa kad poklopis kocnicu u krivinu nastane blokiranje zadnjih tockova pa zbog toga nastane zurka. A neophodno je da kupi informacije sa svakog tocka zasebno da bi kocenje prilagodio datom trenutku i podlozi. Rec ce Ti neko ko ima 3-icu, kod mene na octaviju je tako a octavija nije neki tehnoloski biser pa da ima nesto sto vec nije na trici vidjeno happy!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline X3M

• View Profile
« Reply #3208 on: May 03, 2010, 09:28:11 AM »
E ne znaaaam... Mozda sam ja corav :-) ali kolko sam uspio vidjet do zadnjih tockova dolaze samo crijeva za dovod kocione tecnosti i sajla od rucne...I ja sam kontao da se info kupe samo sa prednjih tockova jer ce oni, normalno, prvi zablokirat i onda se vjerovatno aktivira abs na sve tockove... Tak nekak... Mozda gresim ali to mi je jedino logicno... ::msn-wink::

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3209 on: May 05, 2010, 05:33:45 PM »
Podigao vozacku danas  happy happy sad sam propisan potpuno :))))...al izgubio Licnu kartu,u auto u golfa,onamo dje je pepeljara,tu je stojala,pa posto je ono klizno dje pepeljara dodje pa ima otvor,upalo mi je ispod,tamo iza table,ispred menjaca,i mogu ze pozdravit sa njom,i za li ko kako najblaze da dodjem do nje?

Offline Bole

• View Profile
« Reply #3210 on: May 05, 2010, 06:12:45 PM »
Podigao vozacku danas  happy happy sad sam propisan potpuno :))))...al izgubio Licnu kartu,u auto u golfa,onamo dje je pepeljara,tu je stojala,pa posto je ono klizno dje pepeljara dodje pa ima otvor,upalo mi je ispod,tamo iza table,ispred menjaca,i mogu ze pozdravit sa njom,i za li ko kako najblaze da dodjem do nje?
Skini rucicu mjenjaca sa sve kozicom i probaj...ako ne javi se opet

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #3211 on: May 05, 2010, 06:29:31 PM »
Mislim da je rjesenje za tebe ipak ovo: rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3212 on: May 05, 2010, 06:59:36 PM »
Zaustavi "pauka" nedje i zamoli ih da ti ga dignu da ga istresete malo, mozda ispadne.  :tease:
Nema prostora ovdje kapi!

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #3213 on: May 05, 2010, 07:06:00 PM »
Chekicem izlomi onu plastiku!  ::msn-wink::Naci cesh je na otpad za 'Dz'  rofl

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3214 on: May 05, 2010, 07:09:03 PM »
HAHAHA  happy2....kakav sam saban ovo nema nidje! ovih 5 dana sto sam moga pokvarit,igubit to niko ne moze  ::msn-wink::

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #3215 on: May 05, 2010, 08:30:05 PM »
Da ti nije bubreg ispao??
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3216 on: May 05, 2010, 09:02:58 PM »
to odavno,i obrve popadale....

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3217 on: May 06, 2010, 10:40:40 PM »
e pazi cupripricam sa drugom sto mu drug vozi Lancer crni....navodno mu nije kako treba radio,i otisao u mp auto i oni CITIRAM ,, makli sve kopjuterske cipove,sve blokade,i sad 200 navrce isto kao 100,odma su ga kroz sozinu probali 290 je uhvatio,,  ::bash::dje ja zivim kuku meni sa mnom 2.0 300HP fabricki 290 da uvati,i onda sam skontao da treba brate svi da maknemo cipove te i da se uvjerimo sta smo kupili....OMG,i kune se u sve naravno  jao   

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #3218 on: May 06, 2010, 10:47:52 PM »
I nas bi to kao trebalo da interesuje?
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #3219 on: May 06, 2010, 10:55:11 PM »
sHabo nemoj avetat!