Ja nemam... mada je bilo situacija da mi je uzmu (preticanje na duplu punu, prolazak na crveno, bjezanje policiji

ali uglavnom prekorachenje preko 30 od max dozvoljene)i nikad mi je nisu uzeli, niti ce... sve se to uz normalan razgovor uglavnom zavrshava, a kad vidish da seru onda seresh ti po njima.kad oce da ti je uzmu obavezno probash da se dogovorish na fino. Ako to ne ide, onda im trazish greshke po zakonu i tachno im navedesh broj chlana (pa i ako ne postoji(pfff ka da je ko od njih kad prochita zakon)) kao na primjer da ne mogu da mjere ti brzinu gdje ne postoji znak radarska kontrola i tako to.... ako ni to ne ide onda lazesh malo. Malo kazesh da te je nebezbjedno zaustavio, izvlachish se na nekoga drugog, kao nisi mogao da zakochish ili tako neshto... onda se prepiresh oko dokaza, jer sa tim se mozesh prepirat koliko god ocesh ako oni to nemaju snimljeno. i u krajnjem sluchaju pokushash da ih podmitish shto ja nikako ne praktikujem odkad je ova borba protiv korupcije uzela maha jer policajac vishe benificija dobija sad ako te prijavi nego ako primi mito...Ja prijave uvijek potpisujem... imam ih desetak i nisam nijednu placao niti za neku krivichno odgovarao..... uglavnom zastare, jer mi ih pishu po podgorici pa dok one dodju do dg pa ko ce da chita 1000000 shkrabopisa.... a kad ti uzmu vozachku mislim da je uzmu na 2 mjeseca i platish 150e... ali nisam siguran, neka napishe neko ko bolje zna.e imam i jednu extra foru kako da ne placate kad vam pauk ponese auto ali kad se malo bolje raspitam napisacu