Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 42473 times)

Offline tmBROTHER

• View Profile
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #2660 on: January 16, 2010, 04:28:57 PM »
Sto vam je momci, je li iskucano na spanskom???KAKO DA MAKNEM OVO STO JE DRZALO TABLICU ZALIJEPLJENU??? OVU GUMU CRNU??Andjeli s vama  jao
a sto ce ti to? :psto? ma to!a sto velis?pa ono sto sam reka'aaaaaaa koje?ono malo prije sEti se!jesa znampa sto ce ti to?koje to?ti stoonojes topa kakve veze to ima?pa nema ali isto je kao ono.jes ali bez toga....a kojeveze Ti nemam. crying
« Last Edit: January 16, 2010, 04:36:59 PM by tmBROTHER »

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #2661 on: January 16, 2010, 04:45:00 PM »
Sto vam je momci, je li iskucano na spanskom???KAKO DA MAKNEM OVO STO JE DRZALO TABLICU ZALIJEPLJENU??? OVU GUMU CRNU??Andjeli s vama  jao
a sto ce ti to? :psto? ma to!a sto velis?pa ono sto sam reka'aaaaaaa koje?ono malo prije sEti se!jesa znampa sto ce ti to?koje to?ti stoonojes topa kakve veze to ima?pa nema ali isto je kao ono.jes ali bez toga....a kojeveze Ti nemam. crying
ne radimti ja sa tim vise?od kad?sad!nemoj to da mi radis?odvratno ti je sve!zezas?nemam kad! povracao sam juce!gume sam ispolira!cim?ne znam!

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2662 on: January 16, 2010, 04:53:48 PM »
a znas li ga ti?koganegaonog sa renoLom?jesmeganoma ne znamnjegaa koga znas?onog bez jednom tockane coce noovaj sa meganoma dobrar jekoliko?ne znam toa sto znas?pa...sta pa?sta je bilo?nistadimiko dimiaudi jedam crnisto ima pioneer woofer u gepekaaaajes trko' se sa 'ondompljavom sa alpajes jesi ko je pobedio?mercedes!da nije pisalo na njega storm?nijezuti?zuti su mu bili diskovisa cime ?sa sa mesom!i audi je iso' dobro dog ga ne izede mercedes a honda?'onda isla prvom citavo vrijeme!sto bogoti?!proklizava!ajde?!?!?!jes bogami, zamalo ga neobrnu kad se stisnuo papucisu gLasa!

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #2663 on: January 16, 2010, 04:59:59 PM »
koga brat?ada znam ga ja bolje no ti!juce smo gazilinije to taj?gazi mala ka prava!pola felne u vodu mu ostade!kromponjace grabe samo asfalt!ne seri?jes Ostroga mi!nemoguce!aj ne seri obraza ti...rucak zove moram poci!molim?aeaaa?cega?kako ideeeeBMW 318 em pauver!http://www.youtube.com/watch?v=Rxm1RDhcpPQ&feature=rec-r2-2f-2-HM

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2664 on: January 16, 2010, 05:02:14 PM »
 ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz::od tada ni glasa nijesam cuo jer je pored mene prosla pljava honda a audi lagano zakoracio u tdi svijet i sad moze da dise fino jer mu ostade vino.sRECNO POVICE MALI VOZAC SA KRUPNIM OCIMA, SRECNO NEMOJ DANAS, NEMOJ oko moje uzeti, pa iskasapi hondu na trecoj traci prema tamo.
« Last Edit: January 16, 2010, 05:08:49 PM by tmBROTHER »

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #2665 on: January 16, 2010, 05:19:31 PM »
ti sigurno ne znas kako mi ide GSI od mojeg druga pa brat njegov,plave je boje,drugom slajfuje!,drzis mu full gas navrce kao M3....postavi mu GTI koju oces!....srecni ti badnjaci sto se mnoze muske glave da se LOZE!alah sin operi tu nosurinu jer je Minesota dobila poslednji mec protiv ovihkojih?crvenih!

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #2666 on: January 16, 2010, 05:23:35 PM »
bez greskeodlicno dobio si petkome pet, pet ti m.....j.....molim vas da se povuceteda se povusem?jeste!znas li ko sam jane pa nema vezedrugi put, alidrugi put necu ponavljat.molim vas nemojte da me pljujete!sta da te....?da me ne pljujete!pa kave to veze ima?

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #2667 on: January 16, 2010, 05:26:38 PM »
 ::offtopic:: :D

Offline Bole

• View Profile
« Reply #2668 on: January 16, 2010, 05:28:16 PM »
A sto se radi momci?

Offline Nemanja

• View Profile
« Reply #2669 on: January 16, 2010, 05:30:55 PM »
ne znamsiroka felnauska gumaa sto glumis?ko?ovaj iza tebe?nisam ja!ne no sam ja!on je?ko?ovaj!sto ces ti kralju?ko?ti!ja nista?e pa cuti onda!ok,a?.............i tako posle duzeg vremena marica je pojela vuka jer babica nije uspjela vrata da potrefi,da bi spasila zivot neduznom Ranku,koji je kumio i molio za oprostaj voljene Lele,al to mu nije poslo za rukom!prevela:Nadezda BiljicOrganizavija:Siti rekords!Glumci:CopaviGaraviNenoVasjkoII dio

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2670 on: January 17, 2010, 01:44:44 PM »
Ma kakve su vi ovo gluposti strucnjaci... Evo dobih mjere za spravu, zaf(v)aljujem se clanu gti 16v gti vr6, old nju ajirport....E sad ima li ko da prodaje bucice, nesto tegova ili bucice... :D

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #2671 on: January 17, 2010, 01:58:47 PM »
Aj nacrtaj tu spravu tj daj skicu sa mjerama !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2672 on: January 17, 2010, 02:48:45 PM »
Evej ga, zauzvat nadji mi nekog ko prodaje polovne bucice, ili nesto tegova, ili oboje, nemogu to nidje nac, a novo mi je skupo : Ja sam otprilike racunao da su dosta 2 sipke po 6m profila 5x5cm , komad dodje oko 15eura, sto dodje oko 30eura za sipke, jos nesto malo za daske i platno za tapaciranje, treba jos oko 2m ove okrugle sipke za zgibove i ove rukohvate, sve u svemu oko 50eura na kraju izadje...http://i49.tinypic.com/24c8uf9.jpgSve su mjere u cm naravno...

« Reply #2673 on: January 17, 2010, 04:15:21 PM »
Evej ga, zauzvat nadji mi nekog ko prodaje polovne bucice, ili nesto tegova, ili oboje, nemogu to nidje nac, a novo mi je skupo : Ja sam otprilike racunao da su dosta 2 sipke po 6m profila 5x5cm , komad dodje oko 15eura, sto dodje oko 30eura za sipke, jos nesto malo za daske i platno za tapaciranje, treba jos oko 2m ove okrugle sipke za zgibove i ove rukohvate, sve u svemu oko 50eura na kraju izadje...http://i49.tinypic.com/24c8uf9.jpgSve su mjere u cm naravno...
zaboravio si da stawish duzhina shipke razboja ti je 69cm

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #2674 on: January 17, 2010, 06:17:20 PM »
?ao tuca?i :D kako ste mi?jel' se ženiJo ko?neka ste mi zdra'o :D :*e sad me interesuje,ima li ko iskustva sa oduzimanjem voza?ke dozvole,kol'ka može kazna da bude,i tako to...fala vi,$edio bi',n'o nemam kaT :D :*

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2675 on: January 17, 2010, 06:33:05 PM »
ja mislim da nova sprava ne kosta vise od 100 eura

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #2676 on: January 17, 2010, 06:35:50 PM »
Ja nemam... mada je bilo situacija da mi je uzmu (preticanje na duplu punu, prolazak na crveno, bjezanje policiji :D ali uglavnom prekorachenje preko 30 od max dozvoljene)i nikad mi je nisu uzeli, niti ce... sve se to uz normalan razgovor uglavnom zavrshava, a kad vidish da seru onda seresh ti po njima.kad oce da ti je uzmu obavezno probash da se dogovorish na fino. Ako to ne ide, onda im trazish greshke po zakonu i tachno im navedesh broj chlana (pa i ako ne postoji(pfff ka da je ko od njih kad prochita zakon)) kao na primjer da ne mogu da mjere ti brzinu gdje ne postoji znak radarska kontrola i tako to.... ako ni to ne ide onda lazesh malo. Malo kazesh da te je nebezbjedno zaustavio, izvlachish se na nekoga drugog, kao nisi mogao da zakochish ili tako neshto... onda se prepiresh oko dokaza, jer sa tim se mozesh prepirat koliko god ocesh ako oni to nemaju snimljeno. i u krajnjem sluchaju pokushash da ih podmitish shto ja nikako ne praktikujem odkad je ova borba protiv korupcije uzela maha jer policajac vishe benificija dobija sad ako te prijavi nego ako primi mito...Ja prijave uvijek potpisujem... imam ih desetak i nisam nijednu placao niti za neku krivichno odgovarao..... uglavnom zastare, jer mi ih pishu po podgorici pa dok one dodju do dg pa ko ce da chita 1000000 shkrabopisa.... a kad ti uzmu vozachku mislim da je uzmu na 2 mjeseca i platish 150e... ali nisam siguran, neka napishe neko ko bolje zna.e imam i jednu extra foru kako da ne placate kad vam pauk ponese auto ali kad se malo bolje raspitam napisacu ;)

« Reply #2677 on: January 17, 2010, 07:42:54 PM »
bile su po 100 sad ti je oko 136 toliko sam je ja uzeo

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #2678 on: January 17, 2010, 07:44:54 PM »
Kako dje, 110-130, ali ko moze i zna da odradi,zasto nebi ustedio i vise nego duplo..

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #2679 on: January 17, 2010, 08:04:27 PM »
Miloše brate,ja sam prekora?io ?itavih 100 :D sve im jebem,evo vi?e?u,fatam neke veze,pa što Bog da...