SMF - Just Installed!
Majka mi je rekla da moze ...
a ne,sad je stefan iznad nas pa nece da odgovori ...
a kakva je kutara sa papirima?npr uzmem ovoga nissana,stranac,ne moze da se registruje...veli coek,jedino papire da nadjes i kupis...kako to mogu izvest,koja je to fora,i moze li to uopste?[/Quote from: vuki on October 18, 2008, 05:00:18 PMtako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LPquote]Ovako sto se tice te "nelegalne" stvari - nije toliko nelegalna. Ima fora da bude 10000000% legalna, a ja cu sad pojasniti.Step by step - korak po korak: rofl1. Kupis papire od nisana i kupis stranca2. Nadjes vezu i registrujes papire bez auta i dobijes nove table.3. Posle nekoliko dana podjes i raspitas se u sup da si slomio auto i da oces da uvezes skoljku jer ti se ne isplati da popravljas.4. Podjes sa papirima od stranca da ti ocarine skoljku (motor nemoras vadit).5. Sa ocarinjenom skoljkom podjes u sup i upisu ti da ti je broj sasije umjesto 888 sad 765.6. Posle nekoliko ocarinis i motor i kazes da ti je produvao motor i podjes u sup sa papirima i posto je benzinac isto kao i prethodnik ne moras da ides na masinski fakultet na pregled neo ce ti smao konstatovati da nisu vrsene prpravke.7. To je to - znam nenormalno velik broj ljudi koji su ovo odradili na ovaj nacin.Quote from: stefan123 on October 19, 2008, 01:14:39 PMPolako lEpi...nisam stiga da odgovorim...Pa uzeo bih Daciu..i prodao je tako novu, za te pare uzeo finu 155 2.0 ili pak V6 i sredio je cheers1I ja bi uzeo Daciu samo sto bi je ja prodao i uzeo neki VW jer nesto ne gotivim 155 mada i dacia nije ruzna uopste ne znam samo kakva je unutrtasnjost.
tako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LP
Polako lEpi...nisam stiga da odgovorim...Pa uzeo bih Daciu..i prodao je tako novu, za te pare uzeo finu 155 2.0 ili pak V6 i sredio je cheers1
ja sam makao hladnjak i ventilsator i mjenjac i servoa na kockicku i dobio 87 konja ;p
Quote from: devil_may_cry on October 18, 2008, 04:54:51 PMa kakva je kutara sa papirima?npr uzmem ovoga nissana,stranac,ne moze da se registruje...veli coek,jedino papire da nadjes i kupis...kako to mogu izvest,koja je to fora,i moze li to uopste?[/Quote from: vuki on October 18, 2008, 05:00:18 PMtako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LPquote]Ovako sto se tice te "nelegalne" stvari - nije toliko nelegalna. Ima fora da bude 10000000% legalna, a ja cu sad pojasniti.Step by step - korak po korak: rofl1. Kupis papire od nisana i kupis stranca2. Nadjes vezu i registrujes papire bez auta i dobijes nove table.3. Posle nekoliko dana podjes i raspitas se u sup da si slomio auto i da oces da uvezes skoljku jer ti se ne isplati da popravljas.4. Podjes sa papirima od stranca da ti ocarine skoljku (motor nemoras vadit).5. Sa ocarinjenom skoljkom podjes u sup i upisu ti da ti je broj sasije umjesto 888 sad 765.6. Posle nekoliko ocarinis i motor i kazes da ti je produvao motor i podjes u sup sa papirima i posto je benzinac isto kao i prethodnik ne moras da ides na masinski fakultet na pregled neo ce ti smao konstatovati da nisu vrsene prpravke.7. To je to - znam nenormalno velik broj ljudi koji su ovo odradili na ovaj nacin.znaci ispa bi me fck nissan oko 1500 €...racunaj do 2000.cheep,idem da zovem ove debile.fala ti vuki/2fast4u jos cu vas smarat ako se odlucim za to ne bojte se :De i ja bi da raspravim sa devilom , sta bi sa cijenom kockice kabrio devile ?!?!?! prevarantu jedan sparco sa najgrdjim autom na planeti : komsija (plac kola drzi,il radi tamo) sad vozi kajena S,pa ga ne mogu uvatit pjeske!ne savija se u kucu,nego prozor otvoren,ruka napolje...itd itd.bice,OBECAVAM!
a kakva je kutara sa papirima?npr uzmem ovoga nissana,stranac,ne moze da se registruje...veli coek,jedino papire da nadjes i kupis...kako to mogu izvest,koja je to fora,i moze li to uopste?[/Quote from: vuki on October 18, 2008, 05:00:18 PMtako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LPquote]Ovako sto se tice te "nelegalne" stvari - nije toliko nelegalna. Ima fora da bude 10000000% legalna, a ja cu sad pojasniti.Step by step - korak po korak: rofl1. Kupis papire od nisana i kupis stranca2. Nadjes vezu i registrujes papire bez auta i dobijes nove table.3. Posle nekoliko dana podjes i raspitas se u sup da si slomio auto i da oces da uvezes skoljku jer ti se ne isplati da popravljas.4. Podjes sa papirima od stranca da ti ocarine skoljku (motor nemoras vadit).5. Sa ocarinjenom skoljkom podjes u sup i upisu ti da ti je broj sasije umjesto 888 sad 765.6. Posle nekoliko ocarinis i motor i kazes da ti je produvao motor i podjes u sup sa papirima i posto je benzinac isto kao i prethodnik ne moras da ides na masinski fakultet na pregled neo ce ti smao konstatovati da nisu vrsene prpravke.7. To je to - znam nenormalno velik broj ljudi koji su ovo odradili na ovaj nacin.znaci ispa bi me fck nissan oko 1500 €...racunaj do 2000.cheep,idem da zovem ove debile.fala ti vuki/2fast4u jos cu vas smarat ako se odlucim za to ne bojte se :De i ja bi da raspravim sa devilom , sta bi sa cijenom kockice kabrio devile ?!?!?! prevarantu jedan sparco sa najgrdjim autom na planeti : komsija (plac kola drzi,il radi tamo) sad vozi kajena S,pa ga ne mogu uvatit pjeske!ne savija se u kucu,nego prozor otvoren,ruka napolje...itd itd.bice,OBECAVAM!
dobro izmisli ovo na brzinu e paaaaaaa