Author Topic: TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE  (Read 51468 times)

SRT8

• Guest
TOTALNI OFF I MJESTO ZA RASPRAVE
« Reply #20 on: October 18, 2008, 06:53:25 PM »
chjia je baba najjstarija? ajmo redommoja baba je 70( njena majka je zivjela 109)sledeci

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #21 on: October 18, 2008, 09:15:29 PM »
 ::bleh::
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #22 on: October 19, 2008, 09:49:25 AM »
totalni off, ovo je zajebana tema, odma se zna ko ce ubjedljivo  vodit ovdje...ps,  ada naravno alfa 155 (prvi post, pitanje za stefana)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #23 on: October 19, 2008, 12:21:45 PM »
a ne,sad je stefan iznad nas pa nece da odgovori ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #24 on: October 19, 2008, 12:33:19 PM »
a ne,sad je stefan iznad nas pa nece da odgovori ...
....e jebiga, ispade da je najzajebaniji ovaj topic..........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #25 on: October 19, 2008, 01:14:39 PM »
Polako lEpi...nisam stiga da odgovorim...Pa uzeo bih Daciu..i prodao je tako novu, za te pare uzeo finu 155 2.0 ili pak V6 i sredio je  cheers1
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

sparco

• Guest
« Reply #26 on: October 20, 2008, 06:21:18 AM »
moja baba ima 90 ;p druga je odapela  ::big_boss::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #27 on: October 20, 2008, 06:37:13 AM »
a kakva je kutara sa papirima?npr uzmem ovoga nissana,stranac,ne moze da se registruje...veli coek,jedino papire da nadjes i kupis...kako to mogu izvest,koja je to fora,i moze li to uopste?[/
tako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LP
quote]Ovako sto se tice te "nelegalne" stvari - nije toliko nelegalna. Ima fora da bude 10000000% legalna, a ja cu sad pojasniti.Step by step - korak po korak:  rofl1. Kupis papire od nisana i kupis stranca2. Nadjes vezu i registrujes papire bez auta i dobijes nove table.3. Posle nekoliko dana podjes i raspitas se u sup da si slomio auto i da oces da uvezes skoljku jer ti se ne isplati da popravljas.4. Podjes sa papirima od stranca da ti ocarine skoljku (motor nemoras vadit).5. Sa ocarinjenom skoljkom podjes u sup i upisu ti da ti je broj sasije umjesto 888 sad 765.6. Posle nekoliko ocarinis i motor i kazes da ti je produvao motor i podjes u sup sa papirima i posto je benzinac isto kao i prethodnik ne moras da ides na masinski fakultet na pregled neo ce ti smao konstatovati da nisu vrsene prpravke.7. To je to - znam nenormalno velik broj ljudi koji su ovo odradili na ovaj nacin.
Polako lEpi...nisam stiga da odgovorim...Pa uzeo bih Daciu..i prodao je tako novu, za te pare uzeo finu 155 2.0 ili pak V6 i sredio je  cheers1
I ja bi uzeo Daciu samo sto bi je ja prodao i uzeo neki VW jer nesto ne gotivim 155 mada i dacia nije ruzna uopste ne znam samo kakva je unutrtasnjost.

sparco

• Guest
« Reply #28 on: October 20, 2008, 06:39:57 AM »
e i ja bi da raspravim sa devilom , sta bi sa cijenom kockice kabrio devile ?!?!?! prevarantu jedan

Offline ulicni trkac

• View Profile
« Reply #29 on: October 20, 2008, 08:00:25 AM »
zanima me koji je megan brzi ZUTI f1 ili PLAVI f1 iz pg..koliko imaju ks..?

Offline MotobikeR

• View Profile
« Reply #30 on: October 20, 2008, 09:57:05 AM »
e pa tu ti je samo stvar vozaca..

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #31 on: October 20, 2008, 10:18:27 AM »
Od svega nabrojanog devilU jedino mudro Ti je 306 s16 ili jos bolje Astra GSI!A sto se uvoza tice ne znam koje je ogranicenje jer sam cuo pricu i euro 3 i 2001 godiste. E sad u serbiju znam da je ogranicenje EURO 3, bez ogranicenja godista sto Ti dodje u prevodu sva auta prozivedena posle 1998/99god (ako su benzinci u pitanju) i posle 2000-te (ako su dizeli u pitanju). Trebalo bi se raspitat nedje (kad bi zna dje?) jer i mene to interesuje (da vidju ondaK za brata malog jos jednu Octaviju da nabavimo ::yes::)!Dacia, Dacia, Dacia!!!!!! punk punk punkMislim da je zuti jaci jer je to ona jaca verzija sa blokadom diferencijala i cini mi se 260ks! Ispravice me clio 197 ako sam pogijesio ::msn-wink::!

sparco

• Guest
« Reply #32 on: October 20, 2008, 12:21:40 PM »
ja sam makao hladnjak i ventilsator i mjenjac i servoa na kockicku i dobio 87 konja ;p

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #33 on: October 20, 2008, 12:53:55 PM »
megan zuti ima 230 ks a megan plavi 225. Megan plavi je F1 edition u chast dvije alonsove pobjede starom formulom, a zhuti je u bojama ING, glavnog sponzora novog R26 bolida f1 tima.isti motor samo oslobodjeno tih par konja...2.0 16v Turboi zuti ima limited slip diferential tj LSD na prednjim tockovima i lezhi i chupa krivine smijesno dobro.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #34 on: October 20, 2008, 02:16:25 PM »
ja sam makao hladnjak i ventilsator i mjenjac i servoa na kockicku i dobio 87 konja ;p
jesi li makar motor ostavio? rofl

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #35 on: October 20, 2008, 02:47:42 PM »
a kakva je kutara sa papirima?npr uzmem ovoga nissana,stranac,ne moze da se registruje...veli coek,jedino papire da nadjes i kupis...kako to mogu izvest,koja je to fora,i moze li to uopste?[/
tako sto ces toga stranca voziti na papire od negog drugog auta koje je registrovano u cg. ista marka , isti model, ista boja.LP
quote]Ovako sto se tice te "nelegalne" stvari - nije toliko nelegalna. Ima fora da bude 10000000% legalna, a ja cu sad pojasniti.Step by step - korak po korak:  rofl1. Kupis papire od nisana i kupis stranca2. Nadjes vezu i registrujes papire bez auta i dobijes nove table.3. Posle nekoliko dana podjes i raspitas se u sup da si slomio auto i da oces da uvezes skoljku jer ti se ne isplati da popravljas.4. Podjes sa papirima od stranca da ti ocarine skoljku (motor nemoras vadit).5. Sa ocarinjenom skoljkom podjes u sup i upisu ti da ti je broj sasije umjesto 888 sad 765.6. Posle nekoliko ocarinis i motor i kazes da ti je produvao motor i podjes u sup sa papirima i posto je benzinac isto kao i prethodnik ne moras da ides na masinski fakultet na pregled neo ce ti smao konstatovati da nisu vrsene prpravke.7. To je to - znam nenormalno velik broj ljudi koji su ovo odradili na ovaj nacin.znaci ispa bi me fck nissan oko 1500 €...racunaj do 2000.cheep,idem da zovem ove debile.fala ti vuki/2fast4u jos cu vas smarat ako se odlucim za to ne bojte se :De i ja bi da raspravim sa devilom , sta bi sa cijenom kockice kabrio devile ?!?!?! prevarantu jedan sparco sa najgrdjim autom na planeti : komsija (plac kola drzi,il radi tamo) sad vozi kajena S,pa ga ne mogu uvatit pjeske!ne savija se u kucu,nego prozor otvoren,ruka napolje...itd itd.bice,OBECAVAM!
« Last Edit: October 20, 2008, 02:51:59 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

sparco

• Guest
« Reply #36 on: October 21, 2008, 08:03:37 AM »
dobro izmisli ovo na brzinu e paaaaaaa

Biker

• Guest
« Reply #37 on: October 21, 2008, 10:58:00 AM »
Prodajem trabanta,sav od plastike idealan za topljenje i pravljenje spojlera   rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

SRT8

• Guest
« Reply #38 on: October 21, 2008, 02:29:30 PM »
dje imau ukljeve da se kupe d anijesu grke? da kad dodjem naljeto bachim na roshtilj...

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #39 on: October 21, 2008, 03:00:54 PM »
dobro izmisli ovo na brzinu e paaaaaaa
ko laga kuca mu se iskopala!  ::msn-wink::ako ti ne recem do sutra,dam ti megana,moze? :Dnapomeni me nocas 069 468 951
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".