Author Topic: 11. Sajam automobila  (Read 975 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #20 on: October 11, 2008, 06:03:08 PM »
hahhha,doktorat sto cine kinezi,ne prezaju ni od cega  rofl
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #21 on: October 11, 2008, 06:47:19 PM »
MALI DJIR SAJMOMTo bi uglavnom bilo to sto se tice 11. izdanja salona, no, nezaobilazni dio svakog sajma su i hostese. Pomenucu ih  ;)Recimo i to da su na standu Kie hostese bile najbrojnijeTakodje, na Hondinom standu u crveno bijelim uniformama ovdje se Hondina hostesa druzi sa Alfa Romeo hostesomMiniBMWMitchubishiHyundai (po meni najelegantnija)  :-*JeepIvecoRenaultMercedes i Maybach, ti automobili mora da se sjaje  ;DSeatMazda, kao najopustenijaPeugeot u haljinamaÅ kodaosiguravajuce i lizing kuce takodje imaju hostese, neke su bile voljne i da poziraju

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #22 on: October 11, 2008, 08:19:46 PM »
jedino ova shkodina ..slatkasta...ove ostale ni za sajam poljoprivrede
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #23 on: October 11, 2008, 08:43:40 PM »
DEMENY TEAMMadjari na Suzukijima. Dosao sam da ih pogledam, uzeo fotoapart i poceo da klikcem...Kako je vrijeme odmicalo tako sam sve manje uzimao fotoapart u ruke i gledao sam otvorene vilicei onda vise nisam uzimao foto aparat... kada su izveli djevojku iz publike pa je legli na asvalt, ili kada su dva momka iz publike lezali na asvaltu  crazyprve se cuo pucanj na plavom Suzukiju, potom i na narandjastom. Nova guma potrosena je u sat i poevo kako izgleda zadnja guma poslije ubrzanog trosenja  really!a kako izgleda put poslije predstaveNAPOMENA: sjutra (Nedjelja) nastupaju u 13 casova. Dodjite ranije, danas su poceli 10 min. ranije

Offline Filip

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #24 on: October 11, 2008, 09:30:51 PM »
pazi te se ove....

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #25 on: October 12, 2008, 09:25:58 AM »
Pa, lijepo pise, zove se Hostesa  ::badair::

Offline MotobikeR

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #26 on: October 12, 2008, 02:30:37 PM »
Laskavu titulu “Miss sajma” u Budvi novinarski žiri je dodijelio Ivani Da?evi?, 22-godišnjoj Nikši?anki.Ivana je hostesa na štandu zastupnika kompanije Hyundai za Crnu Goru, firme G.A.B. Ina?e radi kao prodavac u salonu namještaja, a povremeno i kao manekenka.Osim lente, “Miss sajma” je dobila i nagradno putovanje u Italiju.

Offline tuningmaniak

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #27 on: October 12, 2008, 06:03:31 PM »
Ja bijah danas, i bijah odusevljen, mada nisam bio na proslom pa nemogu pravit komparaciju al u odnosu na one tamo prethodne ovaj dobija 10-ku. Auta vecinom poznata al ova prilika da u svako uzivo sjednes, osjetis, detaljno razgledas, ma ne treba to propustit. I sto sam zakljucio: auta geramnskog porijekla su majka (cast izuzecima: Kia i Hyundai). Pa ljudi ne mogu da vjerujem da kad otvaras novu Hondu Civic ako malo jace potegnes kvaku imas osjecaj da ce ti u ruku ostat, unutra smrdi plastika koja je inace tvrda i nekvalitetna. Isto tako su me razocarali pojedini modeli Opel-a (Speedster) mada njega rade ameri tako da me ne cudi. Sto mi je jos smetalo pola izlozenih auta je polovna tj.imaju vectablice i one naljepnice a pojedina su i pomalo izraubovana. Najvece iznenadjenje u pogldeu kvaliteta/cijene bila je pored Kie "Sida" i ona mala Kia Rio. Za 10.000 onoliko kvaliteta, jacine i opreme stvarno nema nidje. Odusevljen sam Hyundaijem H-1 (ima sad da vodim ovog mog starog na procjenu i da vidju isplati li se doplatit za onu putnicku verziju). Jos jedno auto od kog se nisam moga odvojit je bila "miata". Standardno najvise sam se zadrzao na standu Skode, prvo oko "nove moje" kako je zovem i koja me iznova i iznova odusevljava, al ipak najvecu paznju je privlacila "Nova SuperB" i sto je neko ono napisa da stoda ima standardu ponudu i nema premijera pogrijesio je, SuperB se prvi put predstavlja u CG, nova Fabia Combi prvi put zvanicno mada je prodaja pocela prije salona, tako da je imala sto pokazat.A sto se tice hostesa, uf: gledano na sve ukupno najljepse su bile oko Fiat-alfe, najsimpaticnije oko Seat-a, najpricljivie oko Minija, ma bilo ih je dosta, one skodine nisu lose al im bijase krivo sto sam ja bolje opremljen od njih (zalile su se na kape). Madjari su bili prica za sebe, jes da nisam sve vidio al je brat nesto snimao i ako bude sto valjalo bice i toga.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #28 on: October 18, 2008, 04:13:51 PM »
treba mi mbw 320xd sa sajma,ima li ko sliku ? bilo koji savjeti o tom vozilu ?

Majka mi je rekla da moze ...

motorsport

• Guest
11. Sajam automobila
« Reply #29 on: October 21, 2008, 09:01:35 PM »
davore imas slike na prethodnoj strani...

Offline Laki

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #30 on: October 25, 2008, 09:18:24 AM »
Vozi se kroz Bar.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
11. Sajam automobila
« Reply #31 on: October 25, 2008, 12:20:54 PM »
inache uz citroen c5 najinteresantnije vozilo na sajmu!

PS: Qrtza ti ovo ne valja