Ja bijah danas, i bijah odusevljen, mada nisam bio na proslom pa nemogu pravit komparaciju al u odnosu na one tamo prethodne ovaj dobija 10-ku. Auta vecinom poznata al ova prilika da u svako uzivo sjednes, osjetis, detaljno razgledas, ma ne treba to propustit. I sto sam zakljucio: auta geramnskog porijekla su majka (cast izuzecima: Kia i Hyundai). Pa ljudi ne mogu da vjerujem da kad otvaras novu Hondu Civic ako malo jace potegnes kvaku imas osjecaj da ce ti u ruku ostat, unutra smrdi plastika koja je inace tvrda i nekvalitetna. Isto tako su me razocarali pojedini modeli Opel-a (Speedster) mada njega rade ameri tako da me ne cudi. Sto mi je jos smetalo pola izlozenih auta je polovna tj.imaju vectablice i one naljepnice a pojedina su i pomalo izraubovana. Najvece iznenadjenje u pogldeu kvaliteta/cijene bila je pored Kie "Sida" i ona mala Kia Rio. Za 10.000 onoliko kvaliteta, jacine i opreme stvarno nema nidje. Odusevljen sam Hyundaijem H-1 (ima sad da vodim ovog mog starog na procjenu i da vidju isplati li se doplatit za onu putnicku verziju). Jos jedno auto od kog se nisam moga odvojit je bila "miata". Standardno najvise sam se zadrzao na standu Skode, prvo oko "nove moje" kako je zovem i koja me iznova i iznova odusevljava, al ipak najvecu paznju je privlacila "Nova SuperB" i sto je neko ono napisa da stoda ima standardu ponudu i nema premijera pogrijesio je, SuperB se prvi put predstavlja u CG, nova Fabia Combi prvi put zvanicno mada je prodaja pocela prije salona, tako da je imala sto pokazat.A sto se tice hostesa, uf: gledano na sve ukupno najljepse su bile oko Fiat-alfe, najsimpaticnije oko Seat-a, najpricljivie oko Minija, ma bilo ih je dosta, one skodine nisu lose al im bijase krivo sto sam ja bolje opremljen od njih (zalile su se na kape). Madjari su bili prica za sebe, jes da nisam sve vidio al je brat nesto snimao i ako bude sto valjalo bice i toga.