Author Topic: raichevic VS nikolic  (Read 1531 times)

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« on: September 18, 2008, 09:19:42 PM »
da ne bude da sam subjektivan, zelio bih vase mishljenje o ovom dogadjaju. pogledajte prvi pa drugi snimak i dajte komentar.onboard nikolic    http://www.youtube.com/watch?v=t6aDuCuOLwIonboard banicevic  http://www.youtube.com/watch?v=dy6gyFYYrE8raichevic diskvalifikovan, nikolic sa shtetom od 20.000 eVra , moram napomenuti da je nikolicu samo falilo da zavrsi trku da obezbijedi titulu.
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #1 on: September 18, 2008, 09:34:50 PM »
Mislim da je ovaj Raicevic sa razlogom diskvalifikovan. Bukvalno ga je izgurao sa staze.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #2 on: September 18, 2008, 09:35:40 PM »
dijelim misljenje sa bratom filipomcijelu trku mu ne da da ga prodje..pi smecar  suck_kr
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #3 on: September 18, 2008, 09:43:12 PM »
molim vas bez uvreda ako moze

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #4 on: September 18, 2008, 09:44:13 PM »
ahahaha :Ddobro..mada to je sto je...pi
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #5 on: September 18, 2008, 09:51:34 PM »
sto je to bilo pa je 20000e stete? ne vidi se na snimaknikolic je trebao da uradi ovako nestohttp://www.youtube.com/watch?v=iTUNjhBYHmQ

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #6 on: September 18, 2008, 09:53:31 PM »
pukao mu motor. naletio na neke bubulje

Offline tuningmaniak

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #7 on: September 18, 2008, 10:10:31 PM »
Evo ovako, iz prilozenih snimaka se vidi da medju njima dvojcom ima nekih nerasciscenih racuna. Raichevic je vozio malo grublje sto jes jes, al ako detaljno pogledate snimke, nije mu ni nikolic ostaja duzan. Iz ovako nekavlitetnog snimka nemogu tacno da ocjenim, al nije se niko zapitao jesul mozda raichevicu blokirali tockovi pa je poletio ovako na nikolica? Mada mozda i ja grijesim, jes ga htio sigurno malo isprovocirat, mozda ga je namjerno izgurao, al mozda ga je htio samo zagradit pa je blokirao i ucinio ovako nesto. Ko to zna sem njih dvojce sto je bilo. A ako cemo o gradjenju, na 0:34min mozete vidjet kako je nikolic gradio "kameramana", tako da to u svaku trku pomeni spada u nesto normalno, da neko nekog gradi, e sad raichevic je malo pretjerao jer se na par mjesta vidi da je bas bezobrazno vozio. e sad nikolic je htio isto kao i raichevic na pocetku sa spoljnje strane da izvrsi preticanje, ovome se to mozda nije svidjelo, ili su mu mozda blokirali tockovi pa se zavrsilo kao sto se zavrsilo. Ne branim nikoga al cini mi se da su kvit jedan drugome s tim sto je stvarno raichevic malo zajeba rabotu sa ovolikim gradjenjem. Inace zbog loseg snimka nisam mogao procijeniti jel mozda nikolic prije onog incidenta kod krivine prije cilja, mozda gurkao raichevica u branik, pa je ovaj zbog toga tako bezobrazno vozio? Mozemo samo da nagadjamo, jedino oni dvojca znaju sto se desavalo!!!!!Inace pohvale za Nikolica jer sto je uspio u dva navrata da iskontrolise, svaka cast, ne vidja se cesto.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #8 on: September 18, 2008, 10:14:31 PM »
zajebavas li se da si se ovoliko ispisao ?  crazyraichevic je govno izio - kratko i jasnoKako blokirali tockovi puni gas u krivinu? hahahKlasicno guranje sa staze u stilu shumahera.pihNe moze bez uvreda shajoza
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #9 on: September 18, 2008, 10:17:53 PM »
Evo ovako, iz prilozenih snimaka se vidi da medju njima dvojcom ima nekih nerasciscenih racuna. Raichevic je vozio malo grublje sto jes jes, al ako detaljno pogledate snimke, nije mu ni nikolic ostaja duzan. Iz ovako nekavlitetnog snimka nemogu tacno da ocjenim, al nije se niko zapitao jesul mozda raichevicu blokirali tockovi pa je poletio ovako na nikolica? Mada mozda i ja grijesim, jes ga htio sigurno malo isprovocirat, mozda ga je namjerno izgurao, al mozda ga je htio samo zagradit pa je blokirao i ucinio ovako nesto. Ko to zna sem njih dvojce sto je bilo. A ako cemo o gradjenju, na 0:34min mozete vidjet kako je nikolic gradio "kameramana", tako da to u svaku trku pomeni spada u nesto normalno, da neko nekog gradi, e sad raichevic je malo pretjerao jer se na par mjesta vidi da je bas bezobrazno vozio. e sad nikolic je htio isto kao i raichevic na pocetku sa spoljnje strane da izvrsi preticanje, ovome se to mozda nije svidjelo, ili su mu mozda blokirali tockovi pa se zavrsilo kao sto se zavrsilo. Ne branim nikoga al cini mi se da su kvit jedan drugome s tim sto je stvarno raichevic malo zajeba rabotu sa ovolikim gradjenjem. Inace zbog loseg snimka nisam mogao procijeniti jel mozda nikolic prije onog incidenta kod krivine prije cilja, mozda gurkao raichevica u branik, pa je ovaj zbog toga tako bezobrazno vozio? Mozemo samo da nagadjamo, jedino oni dvojca znaju sto se desavalo!!!!!Inace pohvale za Nikolica jer sto je uspio u dva navrata da iskontrolise, svaka cast, ne vidja se cesto.
kamerman vozi ST, a oni su vozili sp koliko se meni chini,a  da bato vozi hondu ST, tako da gradjenje kamermana po meni nije uopshte potrebno. ovo su velike brzine. ne daj boze da su se zakachili na nekom pravcu. a da je iskontrolisa 2 put jes i to profesionalno.

Offline tuningmaniak

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #10 on: September 18, 2008, 10:29:17 PM »
zajebavas li se da si se ovoliko ispisao ?  crazy
Pa sto?Neznam, necu nista da pricam kad nisam uzivo vidio incident, raichevic je par puta stvarno prljavo zaigra, mada nikolicu jes vala bila fora da ga cimne sa spoljnje strana a vidio je kakav je od samog pocetka trke. Sto znam, jes jebeno bilo, al to je sport, gurkanje, cukanje, izlijetanje, ko zna zasto je to raichevic uradio, mozda je ima razlog, mozda nije, mozda mu se diga k... na nikolica, mozda je na ovaj nacin eliminisa jakog konkurenta za sljedecu trku? Ma ko ce ga znat! Ima tu svega i svacega.

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #11 on: September 18, 2008, 10:30:55 PM »
zajebavas li se da si se ovoliko ispisao ?  crazy
Pa sto?Neznam, necu nista da pricam kad nisam uzivo vidio incident, raichevic je par puta stvarno prljavo zaigra, mada nikolicu jes vala bila fora da ga cimne sa spoljnje strana a vidio je kakav je od samog pocetka trke. Sto znam, jes jebeno bilo, al to je sport, gurkanje, cukanje, izlijetanje, ko zna zasto je to raichevic uradio, mozda je ima razlog, mozda nije, mozda mu se diga k... na nikolica, mozda je na ovaj nacin eliminisa jakog konkurenta za sljedecu trku? Ma ko ce ga znat! Ima tu svega i svacega.
recheno mi je da su obojica u toj krivini mogli jedan pored drugog da prodju pun gas

Offline tuningmaniak

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #12 on: September 18, 2008, 10:36:44 PM »
Kad pogledam sirinu staze i meni se cini da su mogli jedan pored drugog proc, mada ko zna kako bi se to onda zavrsilo jer sam vidio da je par puta guzica alfe bila dosta nervozna, mozda bi se zavrsilo jos kobnije po nikolica. Oce li biti kakog sudjenja povodom ovog, ne vjerujem da je nikolic posle cuta?

Offline brzi_pas

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #13 on: September 18, 2008, 10:39:30 PM »
I ja mislim (tvrdim) da je Balsa diskvalifikovan sa razlogom, jes da je u prvom krugu Filip "malo" nesportski pokushao da prodje, ali nije ovoliko, cinjenica je da je Alfa bila dosta brza i da se Balsa gradio kako je znao i umio, e sad koliko je prekrshio pravila... pa mislim dosta, ali...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #14 on: September 18, 2008, 10:45:32 PM »
Kad pogledam sirinu staze i meni se cini da su mogli jedan pored drugog proc, mada ko zna kako bi se to onda zavrsilo jer sam vidio da je par puta guzica alfe bila dosta nervozna, mozda bi se zavrsilo jos kobnije po nikolica. Oce li biti kakog sudjenja povodom ovog, ne vjerujem da je nikolic posle cuta?
vrati snimak na prvi krug pa vidji koliko je shiroka, i shta slijedi posle nje, mislim krivine

Offline SFU

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #15 on: September 19, 2008, 09:01:27 AM »
ova staza je toliko debilna da se ovakve stvari moraju deshavati! (ne moze bit uza i sve neke dugachke blage krivine - ne moze bit gora)ovaj s pezoom je je toliko providno ovo uradio (to ni mijo na kartingu ne radi) da mislim da se sudije nisu ni dogovarale puno (oko 10sec) da ga diskvalifikuju!!!shteta za filipa!!! od nas vazda full  respect

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #16 on: September 19, 2008, 09:11:55 AM »
Realno Balsa je diskvalifikovan sa razlogom ali bilo je i nesportskog guranja i cukanja od strane Nikolica pa je Balsa vjerovatno bio isprovociran sa tim.

Offline shajo

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #17 on: September 19, 2008, 10:02:24 AM »
Realno Balsa je diskvalifikovan sa razlogom ali bilo je i nesportskog guranja i cukanja od strane Nikolica pa je Balsa vjerovatno bio isprovociran sa tim.
goran asanovic ima jednu izreku koju chesto upotrebljava "vozish li ti trke ili igrash balet"ali po meni ovo je kriminal

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #18 on: September 19, 2008, 12:20:12 PM »
vozi li balsa onaj m3 cetvorocifrene tablice ili brat mu?ko god da je  - sprdnja.Reka bi choek - trkach, izhivio se, dosadilo mu vishe.A coeka sam 3 puta sretao bd-pg i nazad i vazda pretiche (mene i ostale) na punu, pred slijepu krivinu i slicno.PODGORICANIN! dzabe mu sve trke i medalje i trofeji Filipa neko da pogura (a valjda oce) i ima da naslijedi gorana  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline devil_may_cry

• View Profile
raichevic VS nikolic
« Reply #19 on: September 19, 2008, 01:18:43 PM »
svu bi mi mora stetu platit.kakav smecarski potez,sve je smijesno.cijelu trku ga stiska,nabija mu se u stit...da ima imalo obraza,treba ga je pustit,a ovaj ga gura sa staze...1 god suspenzija,da se ja pitam.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".